Syskonkärlek!

 
Min fina fina syster. Vad fan skulle jag göra utan dig? Tycker så himla synd om alla tjejer som inte har en jämnårig syster.. Är SÅÅÅ lycklig att jag har det iallafall! 
 
Whatevah, just nu är det dålig update för vårt internet är slut.. Har kollat för mycket på viaplay hihi. Men ett nytt internet med obegränsad användning är beställt! GITT. Atm är vi hos min morsa, Johnny dricker öl med min låtsaspappa och jag typ sover.. Ska jobba imorgon & jag är så grymt jävla otaggad på nyår alltså. Blää kan inte bara 2014 vara över nu? Tack.



BEBISSJUK!

 
Inte nog med att vi har världens sötaste lilla kattunge hemma, jag ska ju snart få en kusin också! Var hos min moster (hon som är gravid alltså) några timmar igårkväll. Hon är i vecka 27 nu och är rätt stor & jag längtar sååå mycket. Herregud detta går överstyr snart.. Har planerat så mycket och kan inte sluta tänka på bebisen! Kommer ju behandla denna lilla unge som min egen, ååh vad jag längtar, kan inte sluta tjata! Ska göra en blöjtårta, köpa massor med kläder osv. KOM NU LILLA BEBIS 💕



VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!

 
Nu har vi hämtat hem denna lilla kisen! Vi vet inte riktigt om det är en tjej eller kille så just nu heter han/hon "den". Men jag tror nog det blir en liten Rufus oavsett kön! Har verkligen fastnat för namnet Rufus, har sagt att om jag får ett orange hårigt & krulligt barn ska den få heta Rufus + att jag kallas för det när jag är nyduschad haha. Skitsamma, tycker det är ett bra kattnamn iallafall :)
 
FÖRRESTEN, såg att några klickat in trots att jag inte uppdaterar på daaagar. Så gulligt! Trodde inte nån läste denna blogg.♥️ ska visa alla julklappar åsånt sen, fått sååå mycket fint! Pusspuss



SUMMER THROWBACK

 
Känns som denna dagen var för max en månad sen men det var ju faktiskt slutet på augusti. Tiden går såååå fort och snart är det vår igen. Är så grymt taggad. Januari kan ju gå å dö men februari brukar vi faktiskt få några fina soltimmar, sol & snö tillsammans är ju så mysigt. Sen att ha allting framför sig, åh vad jag längtar! Våren är så galet mysig och just nu behöver jag lite vår. Eller sol rättare sagt. Ska nog ta & sola solarium för fyfan vad jag behöver lite D-vitamin. (hoppas man får det av solarium nu så jag inte framstår som en idiot haha)



Behöver ledighet

 
5-14 idag, 6-15 imorgon osvosv.. Ni som har måndag-fredag jobb och alltid är ledig helger och röda dagar, jul osv. Snälla ta inte det för givet utan njut åtahelvete nu! Det är ni värda. #orkarintemeeer #onödigtinlägg



10 FACTS


♥ Jag är extreeeemt mörkrädd.
♥ Innan jag blev tillsammans med Johnny var jag så snål att om någon frågade mig om ett litet jävla extra tuggummi så var dem tvungna att ge mig 1 krona hehe.
♥ Min högsta dröm är att få barn (no shit), min näst högsta önskan är att få tvillingar! 
♥ På tal om det så har jag faktiskt stor chans till det, min pappa är tvåäggstvilling & min mammas mostrar är tvåäggs tvillingar. Så har det både på mammas & pappas sida!
♥ Skulle faktiskt vilja ha tvillingar som föds strax innan och efter 12-slaget så dom får varsinn födelsedag. Fett coolt ju.
♥ Jag har herpes, tror jag? Har fått munsår när det blir vinter sen jag var typ 3 bast. Fett dryyyygt. Och ja det är äckligt jag vet, men ingenting man behöver skämmas över. Det är SÅ vanligt. 
♥ Jag har världens sjukaste relation till mina kollegor i bageriet. Eller det är mitt första jobb så jag vet inte riktigt hur man brukar bete sig på jobbet haha, men vi är precis som syskon. Iallafall jag, oscar & peter. Vi bråkar som syskon och jag kan prata med dom om ALLT ALLT ALLT. 
♥ Jag behöver åka utomlands NUUUU, ska boka en sista minuten under semestern till sommarn.
♥ Jag vill att mina barn ska ha namn från släkten som andra namn. Behöver inte vara från någon speciell släkting, men det ska passa ihop med tilltalsnamnet dom får haha. Vill iallafall att någon ska få namnet Carl i andranamn, för min kusin heter det + att min farfar heter Karl-Erik och min pojkvän heter Karl i andra namn :)
♥ Jag älskar att springa i ösregn. Springa över huvudtaget tycker jag är sjukt nice, men det finns inga bra spring ställen här därför gör jag inte det så ofta. 



Senaste inköpet

 
I lördags spontan inköpte vi en tassimo maskin. Okej J har tjatat om det ett jävla tag men jag har sagt tvärt nej. Tycker det är sååå onödigt. Men nu blev det en och typ alla smaker som finns till haha. Min favorit hittils är cappucino! Tycker egentligen inte om det men denna var sååå god, både den vanliga och den som är limited edition "cappucino vanilla" som bara finns till efter jul.. :(
 
MENMEN nu har vi en och jag måste säga att det är rätt smidigt om jag vill ha kaffe på morgonen innan jobbet och inte orkar sätta igång en hel kanna till 1 person. Men priset liksom? 3,50:- koppen för vanligt kaffe och hela 7:- koppen om man vill ha något med
mjölk, tex latte macchiato eller cappucino. Men det är ju ändå billigare än att köpa det ute på ett fik hehe. Vi var värda detta, nu när min pojkvän fått rejäla löner senaste månaderna!



För tidig julklapp!

 
ÅÅÅH JAAA dom är mina!! Ni vet de där svindyra jävla träningstightsen jag bara drömt om sen dem kom ut? Yes, fick dem av min pojkvän idag i en för tidig julklapp! Han kunde inte hålla sig haha, så jag fick öppna till slut. Jag ville vänta till julafton menmen. Det var lika bra för nu har jag precis invigt dem med 1 timmes powerwalk och liiite löpning. SÅ JÄVLA NICE ville aldrig gå hemåt! 



2015.. loading


 

Snart är 2014 över och det ska bli sååå skönt! 2014 har varit det tråkigaste året i mitt liv tror jag. Så jävla ohändelserikt. Ser fram emot 2015 som kommer bjuda på:

Hämta hem en kattunge i början på året, förmodligen sötnosen på bilden // får en liten kusin i april, WIIIE!! Vilket innebär massa massa bebisgos // jag får fast anställning, om inte, så blir jag avskedad & slipper mitt jobb som jag faktiskt inte trivs på längre vilket också låter som en bra idé // ekonomin kommer bli GRYM, så mycket räkningar som försvinner // Jag SKA skaffa en tatuering, yepp. En syster-tatuering, om jag så ska behöva betala för båda två! // Drar utomlands under semestern. En sista minuten eller nåt, har pengarna undanstoppade och jag orkar inte vänta längre. JAG SKA BARA UTOMLANDS

Det här är bara saker jag är 100% säker på :) är nog mest exalterad över min nya lilla kusin. Började gråta när jag fick veta att min moster är gravid. Holy shit om ni bara visste hur länge jag tjatat & väntat på detta. Sen har vi ju sakerna jag hoppas på med:

BLI GRAVID. Eller iallafall sluta med p-pillerna och försöka. För nej jag tar inte för givet att jag ska bli gravid med en gång. Hade gärna kunnat försöka redan nu, men vill bestämma själv när jag ska ha mens haha! Har sååå oregelbunden mens annars, det kan ta 2 veckor eller 3 månader mellan varje gång. Kul va??!?! :) WELL WELL 2 much information. 

Ut & suuuup. Jag har varit ute en enda gång sen jag fyllde 18. Nej nu jävlar ska jag ut på puben minst en gång i kvartalet haha. Herregud vad denna INTE passade in med nr 1 känner jag nu. #dubbelmoral

Det där med jobbet. Antingen får jag hitta något att plugga till, eller bita ihop & se till att trivas. Eller får jag helt enkelt söka något nytt, eller skaffa eget? Kollar faktiskt efter jobb då & då. Har ju en klump i magen innan jag ska jobba och tajmar in mina raster då det är minst folk i fika rummet & så kan man fan inte leva under en längre period. Då är jag hellre arbetslös. 

SKAFFA MAGRUTOR. Jag har nog inte så svårt att få till synliga rutor. Min mage kan ju typ inte bli tjock hur mycket jag än äter (tack för det mamma!) och om jag bara anstränger mig liiite så ser den tränad ut rätt fort. Redan nu när jag inte gör något är den stenhård av muskler, ber alltid folk på jobbet att slå på den hahah.. Så nu ska jag kämpa. Har köpt hem ett redskap som ska hjälpa mig med det där :)

Sen det klassiska, äta lite hälsosammare och blabla. Fast jag ska absolut inte ha några nyårslöften!! Detta året hade jag ju att ha minst 3 chokladfria dagar/vecka och jag har hållt det från dag 1. Så himla stolt över mig själv samtidigt som jag hatar mig själv för att jag bara MÅSTE hålla detta. Måste alltid fråga innan kalas osv "är det choklad på kalaset?" och har fått dissa några fikor pga detta. Så nej inga jävla nyårslöften. Annars ska jag bara vara lycklig, njuta av dagarna & kanske vara lite mer händelserik av mig haha. PUSS PUSS NU GÖR VI 2015 BÄSTA EVERRRRR.



+ OUTFIT

 
Ny tröja från nelly.com, stövlar från skopunkten, jeans från cubus och skinnjacka från lindex!



LÖRDAGS/KÄÄLMAR

 
I lördags drog jag till kalmar med pojkvännen & bästis. Mötte upp farmor på IKEA för att hämta födelsedags & julklapps pengar hehe.. Kände mig sååå dum som inte stannade och umgicks lite då vi inte setts på typ 1,5 år. Menmen får åka upp till henne nån dag istället!
 
JAJA skulle köpa julklappar men kom bara hem med ett foundation & strumpor till mig själv. Och ÄNNU en elektronik pryl jag visar i ett eget inlägg sen! Gosh helt galet vad grejer vi köpt denna månad, det märks att min pojkvän tjänar lite mer nu haha.. 



Julgranen är uppe ♥

 
Satte upp julgranen häromdan & klädde den igår, så mysigt! Även om julstämningen ligger på noll just nu. Jävla piss sverige. Jävla globala uppvärmning. Jag vill ju ha snööö, jag går fortfarande i skinnjacka och det är den 12 december. Det är helt sinnessjukt! Nu är iallafall mina 10 arbetsdagar på raken avklarade och jag kan njuta av 4 dagars ledighet *gråter av lycka* 



NEW IN!

 
Idag spontan inköpte vi en ny dammsugare (!!!), sladdlös och vit - perfekt! Sen ett aaasbra skal till iPaden och lite annat kul. Häromdan blev det nya julstjärnor med led lampor i. Jaaa men gud vilket wifey inlägg, vem bryr sig haha.. Men jag är SÅ nöjd.



Bra tisdag med bra vän

 
I tisdags var bäästa Malin här!! Vi myste i sängen hela kvällen, med massa godis, cola, vitlöksbröd & kollade på våran serie sen en film. Alltid lika mysigt och roligt med henne. 
 
Idag är jag inne på arbetsdag 9 av 10. Jobbar 6-14 + att vi får julbord så det går nog fort! Orkar verkligen inget annat än jobba just nu, är helt sluuut och behöver sovmorgon! 



SISTER TATTOO

 
Jag har nog alltid velat ha en tatuering. Men isåfall en betydelsefull, skulle aldrig göra något "för att det är fint". Har alltid sagt att jag ska tatuera in mina barns namn. Men det lär ju dröja 10 år innan man är färdig med dem!
 
Vill ha en nununu. Så tänkte göra en bästis-tatuering med Malin, men vi kommer inte på något bra! Så häromdan sa min syster att vi kan göra en syster-tatuering? Asså JAAAA. Har aldrig ens tänkt på det, trodde aldrig hon skulle vilja ha något med mig att göra i en tatuering. Men nu är det min högsta önskan typ! Har kommit på vad jag vill ha nu - en perfekt, liten, diskret tatuering som ska passa ihop med Sofias. Ska bara övertala lillsyrran till min idé nu med, hade varit såå fint :)



Jobb, jobb & åter jobb


 
Jobbade 5-14 idag och som tur väl är va det med Oscar, och han fick mig att skratta så att tårarna rann (som vanligt) men idag hände något så hysteriskt kul hahaha DÖR.
 
Jaja, direkt efter det drog jag iväg på julmarknad med pojkvännen & hans föräldrar. Var inte hemma förrens typ kl 18 så var lagom trött! Men har haft en sååå bra dag. Nu får jag nog ta & sova och ladda om inför jobb 5-11 imorgon! Tagggaaa, eller inte..



PAKEEET

 
Nu har 2 av 3 paket kommit! Inväntar bara nyårsklänningen. Jackan ska jag slå in i ett paket för det är en julklapp från pappa hehe. Jaaa jag tycker fortfarande att det är viktigt med så många klappar som möjligt! Från nelly var det massor, men ska skicka tillbaka en tröja då den var asful på mig. Velar om jag ska behålla den på bilden eller skicka tillbaks den också? Well well, vi får väl se efter helgen :)



Hello December

 
December please be awesome. Säger så varje månad men hallå, december? Vad kan gå fel? Årets mysigaste månad, favoritmånaden som ligger på delad första plats med Juli enligt mig.
 
Det är jul (hallåååå vad händer? Kan inte bestämma vart jag vill fira!), det är nyår (snälla bjud mig på någon fete fest!). Ska köpa julklappar, få julklappar, kolla julkalendern varje dag (?), spela julbingo den 23:e, äta massa gott och allt är så mysigt. Om bara snön vill komma väääldigt snart hade jag varit lagom lycklig & såå nöjd!