SEMESTER!!!

 
Tänkte få till ett sista inlägg i Juni så here we go! Semestern är i full gång och är redan inne på andra veckan.. Buhu vad fort det går detta året! Är i Dalarna just nu men har också hunnit besöka västerås, stockholm & nåt annat ställe. Tyvärr har det inte varit superfint väder ännu, en stund i söndags bara! Men till helgen blir det ASVARMT så då ska jag försöka åka ut på sjön med mammas båt. Jajaja imorgon blir det bio & på torsdag hemgång. Ska bli skööönt, har lite hemlängtan nu.. 
 
Bilderna ovan är förresten från nu ikväll! Hälsade på hos "svågerns" flickvän. Spelade dart och liteså. Mysigt faktiskt!



FÖRSTA DOPPET 2015!

 
Hade en sååå mysig kväll igår hos min moster! Vi grillade och åt massa go mat sen tog vi ett kvällsdopp i en sjö som ligger några hundra meter från deras hus. Så japp, jag badade igår! Heeelt sjukt men det var faktiskt ganska skönt. Men nu har jag det avklarat & behöver inte bada mer på hela 2015 hehe. Sen avslutade vi kvällen framför teven med lite glass. SÅ HIMLA MYSIGT. Fick sånna härliga sommarkänslor & bara insåg hur mycket jag älskar min släkt. Blev såklart massa bebisgos med min lilla kusin också! Åh, måste umgås massor med dem i sommar :-)



FUUULLT UPP!!

 
Sååå mycket har hänt! Min pojkvän har fyllt 27, massor med måsten har blivit gjorda, men framförallt har hela veckan kretsat kring min syster! I tisdags så var det bal, och hon var sååå fin!! Och idag har hon tagit studenten den lilla ungjäveln. Helt plötsligt blev jag så stor.. Min lilla lilla Sofia. Arbetslös och fattig nu haha. Har alltså träffat min goa släkt idag och nu agerar jag fyllechaffis till min syster. Kommer fler bilder i ett eget inlägg nån dag! PUSS



Semesterkänslor

 
Började dagen med en suuupergod frallfrukost (är fortfarande mätt!!). Sen drog vi till ett mysigt ställe med J's föräldrar, delade på en glass & köpte närproducerad äpplemust. Nu är det tyvärr fult väder och tvätt-tid som gäller. Bara 7 arbetsdagar kvar till semestern nu! KAN INTE FATTA DET. 



Maaat

 
Har precis fått i mig detta! En asgod vegetarisk biff som jag bara måååste tipsa om i ett eget inlägg snart! SÅÅÅ GOD. Nu tänkte jag slänga mig i solstolen någon timme innan min pojkvän kommer hem. Är helt hjärndöd efter jobb 6-15.. En helt vanlig arbetsdag på 8 h javisst, men vi har gjort tårtor till nästan 800 pers idag och det är lika mycket imorgon! KÄMPAAA. Snart semester och det ska bli SÅ välbehövligt!



VÅRT NYA BOENDE!

 
Hehe förlåt men jag har ju heeelt glömt bort att visa dessa bilder! Bilderna är från fastighetsbyrån allihop då huset ligger ute till salu.. Lite lagom nervöst då vi redan sagt upp elen, lägenheten och alltihop. Men det löser sig nog om det skulle bli sålt!
 
Kommer bli sååå mycket finare med våra möbler och vår stil sen. Är bara lite velig över vilket sovrum vi ska välja?! Loftet är det alla andra användt men då känns det som att nedervåningen knappt blir använd och att det aldrig kommer bli mörkt i rummet då det är helt öppet på andra sidan! Ja men det löser sig :) Kommer ha en 30 kvm stor altan att sola på med, ska ev fixa en lastpallssoffa och en paviljong med infravärme därute! En pool ingår med som vi kanske sätter upp 2016 isåfall. Ååh kan tiden inte gå lite fortare?!?