IDAG GÄLLER DET!!

 
Tiden har gått lite sådär äckligt fort och jag har miljoner saker kvar att packa & jag fattar inte hur vi ska hinna städa men iallafall - nu har jag nycklarna i handen! Det känns helt ofattbart. Kommer sova i vårt HUS inatt, jag kommer kunna tvätta i min EGNA tvättmaskin. Jag kommer ha en egen parkering några meter från dörren & vi har varsinn parkering. Vi behöver inte ställa den ena bilen 100 meter från lägenheten. Jag kommer ha en altan och kunna sola ryggen. Jag kommer ha en övervåning, katterna kommer ha såå mkt mer golvyta. En rostfri fläkt och fullstor diskmaskin. Och GOLVVÄRME i hela huset. Hallelujaaah. Jag är så taggad!!OJ HEJ!!!!

Vad är det för söta folk som kollar in här trots att jag inte bloggar längre hahah? Vad glad jag blir hihi. Ska starta en ny blogg snart & ni kommer förstå varför! Och den ska uppdateras FLITIGT och vara seriös. Och alla ska va medvetna om den så jag slipper "blogga i smyg"..
 
Annars började jag jobba idag efter 4 veckors semester! Känns ju lite sisådär men dagen var varit så otroligt bra så det gör inget. Fick paket från USA av en suuupersöt kollega blandannat. Och igår var det dop för min lilla kusin!!! Åh så fint. PUSS PUSS PUSS lovar att skriva när jag startar den nya, inom några veckor, kanske tillomed till nästa vecka!