Dagens middag

 
Fick hem alla kosttillskott idag! Fatta hur najjjjs. Kommer visa kamerabilder och skriva lite mer nån annan dag. Tyckte dock inte om smaken jag beställde så ska testa om det blir gott tsm
med kvarg eller youghurt. Annars får jag skicka tillbaks det då det är smak garanti! Så man får pengarna tillbaks om man inte är nöjd. Asbra.



NU KÖÖÖR VI

 
Nu har min pojkvän äntligen bestämt sig för att gå ner i vikt! Jag äääälskar hans gosiga mage men det är inte hälsosamt att leva som han gör (lastbilschaufför), dålig ursäkt kanske men han bor i lastbilen mån-fre utan någon mikro så det går inte direkt göra massa matlådor. Jo kall pastasallad eller nåt men det är kanske lite enformigt att bara äta det 24/7. 
 
SKITSAMMA HEHE, igår köpte vi lite grejer från nutrlilett. Äckligaste jävla skiten jag smakat. Köp ej!!! Får kväljningar av att titta på det bara. Men barsen var helt okej! Aja det va bara en test grej men vi beställde en MASSA måltidsersättnings pulver i annat märke igår på nätet för 1700:- hehe. Jag ska med börja äta en shake om dagen tänkte jag. Inte för att jag behöver gå ner i vikt men kul att testa. Hellre det än att äta iiiiingenting (bara massa kakor) på jobbet. Något kilo kan jag väl droppa sen ska jag ta träningen på allvar. Tycker om min mage men inte låren/röven osv. Så det ska bli najjjs! Får nog hem grejerna imon så visar lite finare bilder då!



LÖRDAG

 
Var på 20-års kalas innan idag för min fina kusin. Första gången HELA släkten är samlad på jag vet inte hur många år! Typ sen 2009, innan pappa flyttade till göteborg. Kom hem i lagom tid och har bara kollat film & fikat sen dess hehe. Fysatan så skönt att ta det lugnt och vara leeedig. Och det är bara lördag, 3 dagar kvar! Och lönen har trillat in på kontot, hur underbart.



Varm oboy like a boss

 
Jag och Malin lyxade till det med detta igår efter husvisningen. Varm oboy, grädde, marshmallows & kola sås. Sååå gott och alldeles för mättande. Blir så arg på att mörkret gör bilderna så dåliga. Iphone 5s har ju jättebra kvalité annars men just i mörkret spelar det nog ingen roll hur bra kamera man har. Bläääää.
 
Angående huset så var det inte alls vad jag väntat mig! Men ändå fint och jag skulle lätt vilja bo där men det blir alldeles för mycket pengar. Så nepp, det blir ingenting med det! Sååå synd men annars var det mycket som var över förväntan men samtidigt grejer som va lite sämre. Bara att leta vidare!



03.24

 
JAG KAN INTE SOOOVAAA. Fattar inte vad problemet är? Brukar kunna somna så fort huvudet nuddar kudden. Sov iofs mellan 17.30-21.30, sen drog vi till donken, tog en kaffe på shell & körde förbi huset vi ska kolla på imorgon (idag).. Men nuuu borde jag väl ändå vara trött? Men kan inte sluta tänka på huset. Gaaah Lina sluta nu du får se det om 13 timmar ok. Fckk this kommer aldrig orka med morgondagen. Btw så har vi med fått snö nu. Åh jag orkar INTE. Äsch godnatt nu, hoppas jag!



Favoritfrukost ATM

 
Crunchy med jordgubb & youghurtsflakes. Ååååh så gott!! Dock så tycker jag Icas är det bästa. För 3 år sen var jag och min pojkvän helt BEROENDE av det och köpte upp hela Icas lager hahha asså jag skojar inte... Dom fanns inte en dag så J frågade om dem var slut? Då sa personalen att VI hade köpt upp alltihop hehe.
 
Welllwellll, jobbet ringde mig vid 5 imorse men jag svarade inte som tur är. Kände för att sova ut ordentligt idag & det var skönt. VEM BRYR SIG nu ska jag kolla klart på ullared sen hoppa in i duschen. xoxo



PYJAMAS ALL DAYYY

 
Har haft en sååå bra måndag med en jäkla massa överskottsenergi. Fatta hur GLAD och pratglad jag varit idag!!!! Så extremt och jag bara älskar det. Glad för ingenting, det bästa som finns! Gått runt i pyjamasbyxor (har ju ändå arbetskläder över) och det va så skönt att komma hem & vara redo för netflix och massa gos med en gång hihi.
 
När jag kom hem var Malin här, my baaabe. Hon har kollat på minst 4 filmer medans jag har SOVIT. Känner mig så hemsk men har varit sååå trött. Tär på krafterna att prata så mkt på jobbet hehe. Ledig imon och jag ska sova tills jag är totalt utvilad. Puss & godnatt :*



Glamourös outfit

 
Har gått runt sånhär hela dagen. Typical sundays liksom, hur skööönt som helst! Nu har jag precis bytt om till träningskläder för jag ska till mamma om nån timme, leta upp lite av mina gamla bebiskläder (HUR MYSIGT) och sen ska jag powerwalka medans hon är på spinning. Gå omkring på gatorna där jag spenderat kvällar & nätter, gjort massa bus och skapat hundratals minnen. Bara älskar att powerwalka hos mamma  och få flashbacks från goa tider.



Matte freaaak

 
Fick en mattebok för nån vecka sen av pojkvännens lilebror. Kurs C och D och jag fattar iiiingenting. Men ikväll har hans familj varit här några timmar så då satt jag & räknade matte med hans brorsa. Så himla kul! Gud vad jag saknar detta, trots att det här var skitsvårt! Näääe nu måste jag sova, alarmet ringer vid 3.40!! ZzzZz.. Godnatt puuusss



Att åka hem på rasten

 
Jag har ca 10 minuter med bil till jobbet. Så på fredagar när jag jobbar så jävla länge har jag börjat med att åka hem under rasten. 20 minuter totalt går åt till att köra, 5 minuter byta om så jag får inte så värst mycket "fritid". Men det gör inget. Att komma HEM, koppla bort jobbet helt, kunna äta något & gosa med katterna är för mig guldvärt. Önskar så att jag hade gångavstånd till jobbet, då hade jag gått hem varje rast! Blir så obekväm när det är fööör många i fikarummet & att åka hem och chilla är så sköööönt!



Musiiiik

 
Lars Winnerbäck & Melissa Horn. Sveriges absolut bästa artister. Får alltid världens vårkänslor & lyckorus av att lyssna på dom, för jag drooogade verkligen deras låtar våren 2012. Då livet var som bäst. Dessa 3 låtar är några av dem som är lite extra speciella. Får verkligen exakt samma känsla som våren 2012. Galet kär och problemfri var jag då. Underbart och jag tröttnar aldrig på dessa!



JUST NU SER JAG FRAM EMOT:

♥ LJUSET. Vi går saaakta men säkert mot ljusare tider. Än så länge är mitt "delmål" att det ska vara ljust när jag kör till jobbet på fredagar. alltså då jag börjar som senast. Då kör jag vid 8.10, förra fredagen var det fortfarande jääättemörkt. Tycker om när det är mörkt runt 7 på kvällen men 3 på eftermiddan känns lite tooo much.

♥ VÅREN. Vem gör inte? Många tjatar om sommarn men jag ser mest fram emot våren, åååh vad mysigt det är! Skinnjacka & jeansjackan ska fram och vita sneakers ska på.

♥ SOLGLASÖGON. Att man måste ta på sig solglasögonen när man kör bil. Visst det är en pain in the ass att få solen i ögonen när man kör men samtidigt får man sån självkänsla av att köra bil med hög musik & brillorna på (JAG får det..)

♥ DEKLARATIONEN. Yeeees den kommer väl i slutet av mars? Alltså inte pengarna utan att man får se om man blir skyldig något eller får skatteåtebärgning. Är sååå taggad, och NERVÖS. Ni anar inte hur mycket jag googlat & hur orolig jag är över detta. Tycker jag skattar fööör lite nämligen.

♥ HUSVISNINGEN. Nu kan man säga att det är på onsdag, och det känns inte som att vi kommer vilja ha det men ska ändå bli skönt att få räta ut massa frågetecken. Hur är planlösningen? Hur ser toaletterna ut? Vad fan kostar uppvärmningen? Hur är tomten? osv.

♥ MELODIFESTIVALEN. Neeej jag är inget big fan av det men första avsnittet brukar jag kolla på hos mamma med en massa gotte till och jag tycker det är sååå mysigt. Får såna nostalgi-känslor.

♥ MIN NYA KUSIN. 2 april beräknas h*n komma, är såå nyfiken på vem det är. Och att få hålla och kolla på en sån liiiten alldeles nyfödd. Har nog inte gjort det innan, isåfall senast när min sista kusin kom för 10.5 år sen. Men det minns jag ju inte idag. Kommer gosa sönder ungen och vilja ha en egen på en gång!

 

VÅRKÄNSLOR FRÅN 2013. Slitna jeans, jeansjacka-premiär, första klarblåa himlen, loka sommarsmak, första löparrundan i shorts & tshirt, första glassen, solbrillor & hårförlägning och sist men inte minst - bilträffs premiären. Gooood fkn times.



WANTIES FOR SPRING

 
 
Gjorde kollaget i polyvore på mobilen (!!), laddade hem deras app och det var så smidigt. Enklare än att göra det på datorn faktiskt! TIIIIPS.
 
Iallafall så till våren vill jag ha fina tröjor som passar till skinn & jeansjacka. Jag vill ha ljusa nagellack (fuck mitt jobb som inte tillåter det åååh), ett par vita spetsshorts - skulle nog inte använda det så ofta men kul att ha. Nike air force one - ska beställa ett par på nästa lön tänkte jag. Vita slitna jeans!! Ska nog slita mina gamla vita själv. En helt vanlig grå tshirt, har tjatat om det i åratal men inte köpt det ännu.. Nya solglasögon, en fin bikini och crop tops. Magen är den kroppsdel jag är mest nöjd med, tänkte ju fixa magrutor till sommarn sen blir jag alltid mest brun på magen så klart jag vill framhäva den?? Hehe.. 



TYP SJUK..

Sen i fredags kväll har jag varit sådär på gränsen att bli sjuk. Ont i halsen ibland och så är jag snorig men ändå inte tillräckligt för att kalla mig "förkyld". Det suuuuger för jag vill verkligen inte att något ska bryta ut så jag har tagit det så lugnt som möjligt nu! Så tråkigt för jag har precis förnyat min spotify lista med typ 15 låtar och vill dra ut & gå/springa. Menmen det är bara att bita ihop. Tur jag har varit ledig nu i 4 dagar iallafall, välbehövligt! Annars hade jag garanterat varit myyycket värre. Ja vilket tråkigt snack hehe. Ska kolla en film nu sen sova! Puss godnatt



Hemmagjorda hamburgare


Igår gjorde vi hemmagjorda hamburgare till middag. Jag testade mig fram och blandade svensk blandfärs med både keso, vitlöksmarinad, fetaost och kidneybönor. Blev hur gott som helst men de bara gick isär när jag stekte dom? Jag gjorde en blanding först med ägg, skorpmjöl & mjölk men det blev så ändå? Vet inte vad jag gör för fel men smaken blev klart godkänt. Till det hade jag Brooklyn-bröd med sallad, rödlök, mango raja, vitlökssås till. NOMNOOOM. Vid 2-3 ska jag äta middag med bästavän & pojkvännen så då blir det dessa rester. Vill ha nununu. 



Hus till sommarn??

 
Vi ska kolla på ett hus nästa vecka. ETT HYRESHUS. Vi kan inte bo här så mycket längre till då det är alldeles för trångt för oss två & alla våra möbler. Vi går varandra på nerverna och det är frustrerande att inte kunna möblera om eller förnya på något sätt vilket vi båda älskar! Att hyra ett hus vore drömmen. Tänk att kunna sola på tomten, ha parkeringsmöjligheter (jättesvårt här!!) och en egen tvättstuga. Så kan man lugna ner sig med husletande & spara till mitt nybyggda drömhus.
 
Dödligt nyfiken som jag är googlade jag fram vem som bor där just nu & sökte upp honom på facebook.. (stalker varning jaaa) Till min stora lycka hade han några bilder på huset, det fanns inga på annonsen på blocket bostad nämligen.. Tja det var väl inte världens finaste men helt okej. Garage och inglasad altan är ju några önskemål för oss & det finns ju! Även pooldäck och 4-6 rum (hej träningsrum & bästis som inneboende), 2 toaletter (GULDVÄRT) och tvättstuga såklart (thaaanku lord). Köket verkar ju vara jättefint! Lite renoverat efter bilden är tagen är det också så det är tex "touch spishäll" och ny bänkskiva. Och helkyl & frys!! Sen ligger det i byn där jag växte upp och gick i skolan från lekis-9an. Underbaaaart.
 
Vi får väl se hur det blir. Toaletterna måste vara kaklade hehe och det största sovrummet måste va fint, helst vitt. Vi får väl se hur det blir! Bygger massa luftslott som vanligt men det gör väl inget, det värsta som kan hända är att jag varit lycklig i onödan :))



LÖRDAG 10/1

 
Kollat affärer med mamma och bjudit henne på fika. Gosat med katterna. Snabbkaffe hos världens bästa moster & några minuter i solariet. Kort sammanfattning av min dag. Gud vad jag längtar tills jag kan ligga & steka på min 40-gradiga uteplats igen!! Åååh ni anar inte hur varmt och vindstilla det är där i maj-augusti. GALET.



DRÖMKÖK

Bilderna är ifrån trivselhus.se!
 
Vitt kök och rostfri kyl & frys är ett måste när jag flyttar till hus! Är så aaarg för att vi inte fick hyreshuset vi kollade på i somras, där var allt perfekt ju! Kan inte fatta att jag en vacker dag konmer stå och laga mat i mitt drömkök - som faktiskt är MITT kök och inte min mammas eller nån kompis. Åååh vad jag längtar!



2015 WISHES - be a mom



Okeeej nu har jag bestämt mig. Jag vill inte resa runt, festa av mig och leva livet som ung, jag vill ha barn. NU. Så detta året slutar jag med p-piller som jag har bestämt sen länge. Men nu är jag helt säker. Det är bara en liten detalj jag oroar mig för. Mitt förhållande. Senaste tiden har jag känt mig så osäker i vår relation.. För mig är det inte viktigt att mina barn har föräldrar som håller ihop hela livet. Jag älskar att ha skilda föräldrar & det gör inget om mina barn får det med. Däremot är det JÄTTEVIKTIGT att dem får helsyskon. Inte massa halvsyskon med olika pappor hit & dit. Alltså vi har bråkat så mycket på sista tiden & jag tycker inte om hans syn på ekonomin. Vet inte varför men hoppas det bara är en fas. För jag vill ju ha barn nuuuu och jag vet att han skulle bli världens bästa pappa. 

WHATEVAAAH är vi tillsammans till sommaren försöker vi fan. Jag är sååå sugen och han med, folk har börjat tjata på oss osv. Fortfarande önskar jag mig tvillingar men det är inte livsviktigt. Men jag känner verkligen på mig att jag kommer få det! Har ju så stora chanser. Jag vill att någon ordnar en baby shower bakom ryggen på mig & att folk kommer glädjas åt mig och inte bara säga "är du inte lite för ung? du kommer ångra dig sen." Jag vill ha någon i min närhet som är gravid samtidigt. Det kommer inte bli min BFF på första barnet iallafall. Men någon bekant liksom så bebisarna kan bli bästisar hehe. Ja vilken bibel det blev som vanligt. Jag vill ha barn iallafall. Nu nu nu med en gång. Jag vill vara gravid och ha en blogg på vimedbarn. Det är mitt mål med 2015.



"hemlisen" från typ oktober

FÖRE - blått jävla plastgolv. 

 
Herremingud glömde ju avslöja detta hemliga projekt hehe... Men iallafall så la vi nytt golv, äntligen! Billigt klickgolv ifrån rusta faktiskt men det blev så hiiiimla bra. Är så galet nöjd! TIPS om ni har en hyresrätt och vill förnya lite, så köp sånthär laminatgolv. Går att ta bort och ta med sig sen när man flyttar & man behöver inget godkännande från hyresvärden först :)



Älskar mina nike

 
Är fortfarande helt kär i mina nike byxor! Kanske var värt priset ändå trots att jag inte tränar så värst mycket. Var ute & gick i 1 timme och 15
min med pappa innan. Vi gick lite vilse hehe.. Nu ligger jag i sängen framför en film med lillasyster! Så myspyyys, godnatt!



KÄR I VÅRT NYA KÖKSBORD

 
I söndags spontan köpte vi ett nytt köksbord hehe. Så typiskt oss, men vi har varit kära i detta sen första gången vi såg det, och nu hittade vi det i "fyndhörnan" på en möbelaffär sååå vi körde på det. Däremot så kostade stolarna en heeel del men jaja, vi kommer ju ha detta i typ 10 år! Det är alltså INTE dessa stolarna vi ska ha till. Vi väntar på leverans för 6 st som passar till bordet :) wiiie ÄR SÅ NÖJD!!!



Egengjorda tavlor

 
Vi fick en trådlös skrivare i julklapp med massa funktioner som fotoskrivare, kopiator, skanner & skrivare i ett. Inte förrens IDAG slog det mig att jag kunde söka upp fina "posters" och skriva ut på ett helt vanligt vitt papper och sätta i våra tomma ramar ovanför sängen. Fint va!? Superenkelt & billigt att byta ut sen när man tröttnar ju!



Lille Rufus

 
Vi är ganska säkra på att det är en kille nu! Vi säger iallafall Rufus och inte bara "den" vilket känns bra. Han växer sååå fort och jag hänger inte med riktigt. Ska ta vara på bebis tiden nu! Ta massvis med bilder och bara njuta.



2014

De största som har hänt under 2014:  Att jag fyllde 20 och fick gå på systemet ;)

 

Det bästa med året: Att jag hade betald semester, fick vara kvar på jobbet hela året. Fick reda på att jag ska få en kusin!!

 

Det sämsta med året: Att det har varit så jääävla ohändelserikt...+ att Smilla dog. <3

 

Bästa köpet: Hmm en växellåda till XC70:n så den är igång igen!

 

Låtar som kommer påminna mig om 2014:  all of me, all about that bass, I'm an albatraoz, Good time, tog en för laget, 5 fine frökner, dangerous love, fasad, trillion, blandannat :)

 

De bästa nya personer som jag har träffat: Annelie!

 

Vad ångrar jag mest med året: att jag inte njöt mer av semestern, att jag inte var utomlands!!, att jag inte gjorde mer saker, drack mer alkohol lol.

 

Media som kommer påminna mig om 2014: förstår inte denna??

Höll jag mitt nyårslöfte?: JJAA är så himla stolt över mig själv! Ska aldrig mer ha några förbud som nyårslöfte för jag bara håller skiten haha.

 

Vad spenderade jag mest pengar på: Mat såklart och bensin!

 
 



2015's första fredag

 
Hade en helt p e r f e k t fredagskväll igår! Trots att jag jobbade 8.30-18 så orkade jag med 2 timmars discobowling och hade vääärldens energi konstigt nog. Det var jag, johnny, malin, frida, mathilda & kevin. Hade jättekul faktiskt :):)) Senare chillade vi med en film hemma hos oss. Fick även nytt kontrakt på jobbet & höra att dom ska ändra scehmat efter januari så jag slipper jobba ihjäl mig varenda fredag!! Underbart ju.



Välkommen 2015!!

 
Äntligen 2015! Har väntat och längtat så mycket, äntligen kan jag lägga 2014 bakom mig. Nytt år, nya möjligheter, nya minnen, nya skratt & tårar och allt det där snacket.. Har riktigt höga förväntningar på 2015!!
 
Jaja tänker inte tjata om det. Gårdagen blev jättetrevlig! Vi var sååå jävla otaggade men tvingade oss dit ändå för vi hade ju faktiskt bestämt det, kan ju inte ställa in i sista sekund! Men det var så trevligt. Vi var 5 pers, åt god mat, drack, pratade, skrattade osv. Drog hem runt halv 2 för jag var så galet trött. Jaja gott nytt år på er, let's make this awesooome!