FIN LEVERANS

 
Skickade ju tillbaka 2 stycken diet shake pulver. Fick bara pengarna tillbaka för den ena och den andra fick jag "öppet köp" på så bytte mot detta! Är sååå nöjd, allt var faktiskt över förväntan :-) Finns på svensktkosttilskott.se!



Dags att vara lite nöjd..


Vi bor i en hyresrätt med egen ingång och en stor, insynsskyddad uteplats som blir runt 45 grader på sommaren (!!), Det är det så eftertraktat att det är KÖ till lägenheterna. När J kollade på blocket helt random en ledig dag för 2 år sen kom det upp en annons på denna lägenhet, utan bilder eller nåt. Men han ringde typ 20 minuter efter annonsen lagts in! Vi fick en visning den 15/4, på vår 1-års dag. Det var riktigt risigt då det bodde en äldre dam här som bott här sen det byggdes. Slitna fula tapeter, blåa våtrumstapeter i badrummet osv. Det var någon före oss som hade förtur men dom tackade nej (tack gode gud). Så vi sa JA på en gång när vi kollat, trots att det var slitet.. Förstår inte än idag att VI fick denna lägenhet då det är sååå eftertraktat. Chansen var typ 5%. Men hyresvärden tyckte J var trevlig och vi "kändes rätt". 

När vi flyttade in 31/5-2013 så hade vi turen att få alla vägar vit målade (MIN DRÖM), samt nykaklat, vitt badrum! Vad är oddsen? Jag ÄLSKAR egentligen denna lägenheten, jag älskar min hall (vi har andra mattor nu så det är ännu finare), jag älskar mitt köksbord och köksdelen där vi har bordet. Jag älskar vår tv-bänk och nya tv. Jag älskaaaar mitt sovrum och våra nya golv vi lagt. Det bästa jag vet är vår uteplats som blir så galet varm att man kan sola från morgon till kväll. Det enda jag inte gillar med denna lägenheten är egentligen KÖKET (mardröm uuuusch) och golvet där, den öppna planlösningen som gör det svårmöblerat och att badrummet är lite dåligt planerat så man inte får plats med tvättmaskin! Hade vi haft en inglasad duschhörna hade vi kunnat ha det vilket hade varit G U L D värt.

Så slutsats: jag ska sluta må så jävla dåligt över att bo här. Visst jag trivs inte i denna by men det kunde ju varit mycket värre! Det är faktiskt JÄTTEFINT och jag är bara 20 år gammal, jag hinner ha ett superfint drömkök. Puss och hej. 



DRÖMKÖK

 
Herre.min.guuud vilken töntig bild med alla stickers osv haha.... Men ja jag har gjort den själv lol. Jag har sån dödslängtan efter ett nytt boende! Är fortfarande deprimerad över att vi inte fick den fina nyrenoverade 3:an med havsutsikt.. BLÄ. Uppdaterar blocket bostad var 5:e minut utan att överdriva!! Kan det inte bara vara våran tur snart? Vill ju ha ett större, finare & modernare kök. Mår verkligen dåligt av att vara hemma och så ska det verkligen inte behöva vara.. Usch fy hoppas vi hittar det perfekta hyreshuset/lägenheten snart och att det blir vårt!



Vardagslyx för mig


Finare disktrasor! Från och med 1 januari 2015 kommer det inte in några vanliga alldagliga disktrasor här hemma. Visst, man ska ändå bara torka med dom men tycker det är så mycket finare att ha en färgglad & mönstrad disktrasa än en vanlig tunn liten trasa. Dock ska det vara tjocka "wettex" liknande dukar, så det kan inte bara vara fint utan måste ha lite kvalitet också! De med elefanterna är av märket "KALLE" och jag köpte mina på City Gross, de med "sveriges vilddjur" och de gröna växterna är från Rusta och de svartvit mönstrade är från IKEA. Allting har varit på extrapris med så har inte gett mer än vad man ger för ett par tunna tråkiga trasor, asbra :-)))



BREAKFAST

 
Har precis tryckt i mig allt på bilderna. Såå gott! Tycker dock inte om tranbären i müslin annars var allt perfekt denna morgon. Nu ska jag påbörja storstädning här hemma! Behöver verkligen boka tvätt-tid med men vågar inte gå ut för att hyresvärden och några andra tvättar vår "altan"/entré på framsidan. Känner mig JÄTTE obekväm just nu, vi har inte ens fått en förvarning?! Vaknade av detta ljudet liksom.. Öppnar jag dörren nu så får jag ju vatten över hela mig då dom håller på med en högtryckstvätt. Så nu är jag fånge i min egen lägenhet. Skitkul... 



Film och sovdags

 
Har gosat ner mig i sängen med en film på viaplay och ramlösa & mörk choklad! Har en katt som är väääldigt gosig bredvid mig också. Nu kommer jag sova gott! Älskar att jag vara uppe såhär länge, så himla mysigt. Allt ÄR verkligen mycket bättre på natten. Nästan vad man än gör så är det mysigast på kvällen/natten. Punkt slut. Godnatt och pusspuss!!



DEKORPLAST - JA TACK




// Kyl/frys bilderna är tagna från någon flashback sida. Bänkskive bilderna är tagna från styleroom. //

Alltså WOOOOW, kolla kylskåpet! Det är exakt samma kylskåp bara att han har klätt det i dekorplast. Fatta hur enkelt och billigt?! Okej kanske inte så enkelt men det är nog enklare än att köpa ny kyl + frys, bära ner de gamla i källarn och sätta in de nya för att sen ändra tillbaka när man flyttar igen. Bor man i hyresrätt måste man tyvärr göra så :-)))) 

Dekorplast är ju rena rama drömmen för oss som hyr! Gjorde ju något sånt här med kaklet i köket förra året. Att jag inte tänkt på tidigare att det går att göra SÅHÄR mycket? Att man kunde klä om bänkskivor har jag tänkt på förr men inget som lockat sådär, men kylskåpet hallåååå? Vi pratade senast idag om hur desperata vi är efter en finare kyl, vi övervägde faktiskt att köpa nytt och kånka ner det nuvarande i källarn. Men det är lite onödigt med tanke på att vi ändå inte vill bo kvar här så länge till! 

Ska definitivt testa göra om kyl och frys. Ska bara hitta någon dekorplast som är tillräckligt bred först! Vi har en jättebra "färgbutik" här jag tänkte kolla med först, annars får det bli något från nätet. Och bänkskivorna i köket hade jag tänkt något mörkt, typ valnöt. Det på bilderna tycker jag var fint! Så något liknande det.. GUUUD så taggad jag är, vill bara köra igång NU!!



Shoppiiiiing @ IKEA

 
Fick sova ut lite grann idag, till 10 iallafall! Sen har vi haft en heldag i Kalmar bara jag och J. Varit på ikea 2 gånger, var tvungna att springa in strax innan stängning för att köpa denna maskroslampan. Jag ville inte köpa den först pga att det känns som det är såååå 2010 eller nåt. Menmen det blev så ändå! Dagen avslutades med melodifestivalen och fyllechaffis till mamma hehe. Braaa lördag alltså. 



OUTFIT +

 
Har blivit helt galet kär i byxor med hål på knäna så fixade ett par egna! Så fiiiint fast mina hål blev väldigt fail. Just nu sitter jag hemma & trycker i mig godis till lunch.. Men ska straaaax dra mig tillbaka till jobbet för att sen ta helg vid 18.00!! Wiiiie så taggad, behöver sova ut ordentligt...



Torsdagsmys

 
Hann med en liten löparrunda innan min bäääästis kom hit! Massor med godis, chips, chokladpudding och 2 filmer hann vi med. Kvalitétstid och egentid när den är som bäst. En helt vanlig torsdag dessutom. Hon drog hem alldeles nyss och jag är såå redo för sängen nu. GODNATT



10 FACTS / MATRELATERAT

1. Jag tycker egentigen inte om kött, förutom bacon & grillkorv typ. Har t.o.m tröttnat på kyckling!

2. Har aldrig nånsin tyckt om grädde

3. Inte semlor heller men detta året har jag ätit minst 20 stycken hittills (!!). Har haft riktiga cravings efter det detta året? Om man plockar bort typ 80% av grädden så funkar det hehe.

4. Äääälskade broccoli som liten.

5. Har alltid älskat mjölk och suttit med ett mjölkpaket istället för ett glas läsk om helgerna osv hehe. Slutade dock tvärt med det 2010 pga ätstörningar, mjölk innehåller ju kalorier så det fick ju uteslutas...

6. Jag uttalar ordet "korv" som "kåav" eller "kååv", vilket de flesta här nere gör!

7. Kaviar har varit mitt favorit pålägg sen jag lärde mig äta "vanlig mat" typ. Åt dock inte det under 2 år i mitt liv pga att min låtsaspappa fick upp en "gravid" gädda när han fiskade och jag såg hur den där äckliga romen såg ut i magen.. BLÄÄÄ. Men nu äter jag det som vanligt!

8. Om jag bara fick äta & dricka en enda sak för resten av mitt liv skulle jag valt ostfralla med smöret mini lätta, kaviar OCH ost på. Att dricka: oboy. DET BÄSTA JAG VET OMG

9. Äter jag för tidigt på morgonen börjar det oftast klia i mina öron. Hhaha så random

10. Kan inte svälja apelsin- eller clementinklyftor, så suger bara ut saften hihi. Kunde inte heller svälja äppelskal som liten men det har jag kunnat ett tag nu!


Lite av vad jag tryckt i mig under åren! Den sista bilden är bara todiefooooor enligt mina smaklökar!



Just ordered

 
Wiiiie, beställde nyss ett par vita nike air force!! Har velat ha dem sen jag fick se dem första gången men har varit för snål.. Men nu bestämde jag mig för att ta tag i saken och unna mig ett par av mina julklappspengar från farmor! Beställde ett par låga då jag tycker de är snäppet snyggare! Läääängtar. 



Trääääna

 
Har verkligen slarvat med maten & träningen nu sista tiden.. Februari som skulle vara "nyttiga månaden". Samtidigt har jag ju ändå uteslutit oboy och bröd ur min kost, mitt livs största last! #duktigtjej. Men idag körde jag 20 minuter på crosstrainern och sen blev det lite magträning efteråt! Sen en skööön dusch följt av en supergod smoothie. Råkade göra alldeles för mycket så det räcker även till frukost imorgon, perfekt ju!



Vem fan kom på fettisdagen?!

 
Jävla skitdag fan vad jag hatar den!!! Min lediga tisdag, mina dyrbara sovtimmar och heliga stunder i soffan byttes ut mot jobb 6-14.35 med endast 12 minuters rast. Hade förväntat mig att sluta vid 11-12 så det var såååå jobbigt efter det..
 
Med endast 2 semlor i magen så gick jag från superglada Lina med överskottsenergi som babblar på 24/7 till en riktig sur kärrring som fick hålla käft sista timmen för jag bara klagade så alla var trötta på mig haha! Till slut blev jag hemskickad för man såg verkligen hur dåligt jag mådde, hade tårar i ögonen & var helt slut! Kom hem till min första SOLO tidning i brevlådan, den kunde inte kommit mer lägligt! Får se om jag pallar med mötet på jobbet ikväll.. Är helt förstörd alltså. 



KATTMAMMA

 



44 dagar kvar

 
Om 44 dagar (!!!) är min lilla kusin beräknad. Det går så hiiimla fort. Min moster var på mitt jobb och handlade idag och magen hade växt sååå mycket, så himla gosigt! Jag älskar bebisen redan 1000 varv runt jorden och tillbaks. Har paxat nästa julafton med dom så jag får fira med en 8 månaders unge då. Fatta hur mysigt! JAG DÖÖÖR. Har även sagt att JAG ska vara barnvakt 24/7 och låna ungen så folk ska tro att det är min hhaha.. Så efterbliven men jag ska bli världens bästa kusin!



Alla hjärtans dag 2015

 
Jobbade 5-14, sen blev det hem och laga plankstek. Sååå gott var det, köttet blev perfekt mört & potatismoset blev rent ut sagt perfekt det med. Fick ett halsband av J redan på fredag kvällen... Tycker inte om att han inte kan hålla sig, fick min födelsedagspresent i augusti och jag fyller i oktober liksom haha! Men det var najjs, ett halsband i äkta guld & silver och en pärla tror jag det var.
 
Avslutade kvällen med att sola. En helt vanlig lördag mao. Vår första alla<3dag då båda var hemma och vi gjorde inget speciellt.. Tycker dagen är ganska överskattad, har aldrig firat 14/2 på något speciellt sätt och kommer nog aldrig göra det heller!



Pizzafrukost 04.08

 
Startar alla hjärtans dag med en redig finfrukost! Är jag den enda som kan trycka i mig sånthär strax efter jag vaknat även om jag vaknar såhäääär tidigt?! Folk är ute och fyllekäkar nu medans jag äter frukost liksom... #livetsombagare. JAJA idag jobbar jag 5-14 sen ska jag fan unna mig lite vin ikväll! Hatar vin haha, men tänkte eftersom det är alla hjärtans dag :-))) 



Hemlig beundrare??

 
Vet inte om jag berättat detta men för några veckor sen så satt denna söta lilla lapp i mina vindrutetorkare på bilen! Märkte det när jag börjat köra så satt hela vägen hem och ba "jag fååår inte torka med bladen!" Asjobbigt hehe. Ville ju verkligen se vad det stod på lappen! Så var det ett gulligt hjärta & jag sken upp som en sol! Så himla gulligt! Tror det va nån på jobbet men ingen vågar erkänna haha.. Vill ju bara ge h*n en kram och ett tack!



Argargargarg

 
Av någon konstig anledning vill jag bara kedjeröka just nu (?!).. Vill dricka vin, röka, lyssna på musik och snacka skit. Vi förtjänar förfan lägenheten mer än någon annan. Inget mer tjat sa jag men F*CK så arg jag är!! Jag fryser och är trött. Är bara konstigt arg. I vilket fall så var jobbdagen bra, skrattade tills jag grät ett par gånger som vanligt. P & O, mina fina grabbar vad ni förgyller mina dagar!



I paketet från ELLOS

 
En korg till alla mina filtar! Det var vad jag var ute efter så passade på när ellos hade 30% rabatt på reavaror + fri frakt! Fri frakt lockar mer än rabatter för mig av nån anledning hehe.. Sen slank lite annat med såklart! Ett kuddfodral (andra bilden, kudden där det står sit down & just relax), en ögonbryns/frans borste och två badrumsmattor som är ouppackade! Beställde dem till eventuell flytt.. (guuud vad jag tjatar men jag bara måste ha den, finns inget annat alternativ. Ska skicka ett låååångt sms till hyresvärden sen får det bära eller brista. Ödet får bestämma! Inget mer tjat I promise.)



GRYM 🎧

 
 
Låten är säkert asgammal men jag hittade den häromdan via louise hanssons blogg hehe.. Inte riktigt min musiksmak egentligen men den är sååå somrig på något sätt. Får mig att tänka på att sitta på en brygga i solnedgången eller något. Låten går på repeat just nu iallafall men är uttjatad inom en vecka. Men ett tips ifall ni vill ha lite summerfeelings!



A DAY WITH MY FAV

 
Mötte upp bästa Annelie vid bussen vid 3-tiden, sen myste vi till det med frallor & chokladdoppade frukter till efterrätt! Vi tog fram lite kuddar & filtar och bara mööös på golvet. Hon fyller år imorgon så vi tog det lite som ett förskottsfirande hihi. Avslutade dagen med att dra in till stan & sola, sååå skönt! Fräknig blev jag som vanligt men inte alls brun tycker jag?! Så tråkigt... Det syns ju dock inte förrens efter 12 timmar men ändå! 



I woke up like this

 
En glad & osminkad Lina // kaffe i solen imorse // stooort paket som jag fick GÅ hem med..
 
Vaknade tiiiidigt av att min dumma pojkvän ringde! Hehe, åt en goood lång frukost följt av kaffe och cigg på uteplatsen (nej jag röker ej vanligtvis men hade en cigg hemma såatteh), sen ner till Ica för att hämta ut ett paket och köpa lite fika! Gick ner utan att tänka på hur mycket jag beställt & det var ju ett ganska stort paket hehe. Träffade Marthin och snackade lite skit en snabbis utanför affären med! Och nu väntar jag på världens finaste vän som jag inte träffat sen nyår. 



GOODNIGHT

 
VI fick ringa upp ännu en gång trots massor av sms och samtal.. Många som var intresserade tydligen! Men han har tagit våra kontaktuppgifter & lite information, har vi inte hört något innan torsdag/fredag så blir det inget. Vi får alltså inte ens ett rakt NEJ utan bara ett JA om vi nu skulle få den. Jag tror inte att vi får lägenheten, samtidigt som jag inte har gett upp hoppet! Jag ber hela tiden och bara önskar, hoppas, vill så otroligt mycket. Snälllaaaa kära gode guuud. Låt turen vara på vår sida denna gång 



ABS??

Sista bilden är tagen för nån vecka sen, de två första är tagna idag!
 
Såg att jag fått mycket synligare muskler idag när jag bytte om! Det syns mer i verkligheten.. Men vad är det? Ser inte ut som magrutor direkt, googlade lite och kan det vara obliques? Fattar ingenting hehe. Men nånting är det och snaaart sitter rutorna där!



Försöker lära mig trivas

 
Ville inte sitta hemma själv och äta så jag drog ut på en picnik med mig själv haha... Faktiskt jättemysigt, solnedgång med superfin utsikt på ett berg! Det är ju rätt fint här där vi bor nu ändå. Men det är nånting som gör att jag inte trivs. Jag känner mig inte hemma här & då har vi bott här i snart 2 år.. Jag vill ha en riktig hemma känsla!
 
Nu är klockan över 17 så nu hoppashoppashoppas jag att hyresvärden kollar sin mobil och ger oss ett svar! Oavsett om det är ett NEJ vill jag bara kunna koppla av och sluta leva i en bubbla som jag gör just nu.. Nu ska jag till mamma & mysa med min saknade syster och när jag är hemma hoppas jag att vi vet! 



Recension på dietshake

Vi beställde 4 olika smaker. Jordgubb/banan, hallon, blåbär/vanilj och choklad!

Jordgubb/banan beställde vi 2 stycken utav och såklart skulle den vara den äckligaste jävla skiten av dom alla.. Skickade tillbaks båda två med en gång! USCH OCH FY JAG SPYR SÅ ÄCKLIG DEN VAR. Hade en jättekonstig eftersmak av typ medicin.. Chokladen tyckte jag inte heller om då det var samma eftersmak där (J tyckte dock om den), blåbär/vanilj och hallon gick dock att äta och smakade ungefär som milkshake! Var faktiskt jättegoda men jag kan inte låta bli att leta fram den där äckliga eftersmaken eftersom de andra två var sååå tydliga. Så NEJ NEJ NEJ det här var ingenting för mig... 

Men jag behöver ju inte gå ner i vikt. Det är bara för att jag vill. Så jag ska satsa på att äta nyttigare & röra mig mer istället. Jag har ätit oboy en enda gång på 2 veckor nu. Det är helt otroligt då jag drack det minst 1 gång om dagen innan! Har inte lika mycket sug efter choklad längre heller. Är mest saltsugen nu för tiden, typ knäckebröd med kaviar muuuums. 

Detta är nog lite mer "jag". Knäckebröd och keso! Det lever jag på just nu. Och nyttiga rågbröd med massa fröer & gosaker i. Försöker att inte ha pålägg utan har mini lätta och krydda på istället! Citronpeppar är favoriten just nu. 



LIVSNJUTARE DELUXE

 
Det bästa med att bo i södra sverige är ju att våren kommer tidigt! Jag veeeet att det bara är typ 7-10 grader ute men i stekande sol känns det faktiskt som sommar. Så ja, jag har legat ute & solat i shorts med hawaiian tropic på benen, musik i öronen och en kaffe i handen. Jag vet att solen inte tar nånting nu, jag blir inte brun, men själva känslan är ju OSLAGBAR. På sommarn tar man detta för givet efter några dagar men nu, årets första sol, den ÄLSKAR ju alla. Facebook statusarna haglar in med "älskar vädret" osv. TACK vädergudarna för denna underbara februari sol, det behövdes!



Det blev såhär..

 
Det blev banan med nutella!!! Men även en (nyttig) macka och två rån hehe. Kunde ju skippat mackan dock men skitsamma. Till frukost kan man äta iprincip vad som helst för det kommer man ändå göra sig av med under dagen, garanterat! KNÄCKE förvaringen är new in, köpte den i lördags i en lokal butik :) Älskar den andra bilden, den är så fiiiin och vårig! ♡ Ser ut som vi har världens finaste hem hehe. Och ja det är superfint förutom köket, men vi trivs inte med läget! Så vi måååste flytta snarast..



Bästa frukosten

 
Gårdagens frukost, bananpannkakor Har varit vaken 1 timme nu och har bara legat i sängen & funderat på vad jag ska äta nu hehe. Är så sugen på banan med nutella samtidigt som jag är såå sugen på något salt.. Ilandsproblem YES!



Käre gode gud...


Den översta bilden är preciiiis utanför lägenheten, och den sista bilden är köket i lägenheten. En printscreen från en insta video av nuvarande hyresgäst syster. Stalker varning jag vet, men jag är så exalterad. Jag vill kolla in lägenheten 100 gånger om!

Angående lägenhetsvisningen.. Det var ÖVER förväntan! Trodde inte det kunde vara det då jag hade väääldigt höga förväntingar men jodå. Utsikten var SÅÅÅ underbar, sjöutsikt från både vardagsrummet, köket & ena sovrummet tror jag. Jag föll på 2 sekunder och jag är inte en sån som bryr mig om utsikten direkt.. Det var magiskt. Köket var såååå fint med dubbel kyl/frys, diskmaskin och en fin fondvägg! Jättefin spis också och kaklet var det jag drömt om! Toaletterna superfina & vita, sovrummen större än vad jag trodde och vita dem med hehe. Preciiis utanför lägenheten fanns en "egen" brygga och en liten gräsplätt samt berg man kan sola på. Det var rent ut sagt perfektion rakt igenom. 

Det fanns ingen tvekan utan det var ett stort JA från vår sida. Nu väntar vi bara på svar från hyresvärden! Jag är sååå nervös för att någon annan ska ha kommit före oss. Imorgon får vi väl svar och jag kommer gråta ifall vi får den, och jag kommer gråta ifall vi inte får den. En riktig drömlägenhet. 3 km cykelväg till mitt jobb och massvis med fina omgivningar runt omkring! Det är liksom stans finaste område. Där alla "rika status bögar" bor. Det är så otroligt jävla fint. Har bett till gud ett X antal gånger idag och nu håller jag ALLA tummar & tår. SNÄLLA SNÄLLAAAAA BLI VÅRT!



8/2 i love u so much

 
Såååå underbart väder & jag hoppas att hela Sverige har fått uppleva detta idag! Jag och J åkte till ett ställe, ställde bilen & gick nån kilometer in i "skogen" till en sjö. Satte oss på berget med kaffe & gosaker och bara njööööt. Nu ska jag ner i tvättstugan & TAGGA SÖNDER till kl 5 då vi ska kolla på vår framtida lägenhet (förhoppningsvis), håller alla tummar för att det ska vara p e r f e k t och blir vårt!!



TODAYS

 
Världens gosigaste tröja! Huset igår var sååå fult, köket var min värsta mardröm usch.. Så det blir inget där heller! Däremot ska vi kolla på en LÄGENHET på söndag, en totalrenoverad trea med 2 toaletter & havsutsikt endast 3 km från mitt jobb. Låter helt okej och jag håller alla mina tummar för att det ska se bra ut. VAD kan gå fel där!? Naaada liksom. Men vi får väl se. Jobbar till 18 idag (bläää), men det går nog hyfsat fort sen är jag ju ledig i 4 dagar så varför klaga? Nu ska jag ta en kaffe osv, puss&hej.



Barbent i februari

Gode gud vilken jäkla B-bild! Så fult och hemskt usch fy. Längtar till ljusare tider så bilderna blir fina igen hehe. 
 
Iallafall så har jag inte powernapat idag utan jag tog 2 koppar kaffe sen körde jag 20 minuter crosstrainer följt av en promenad ner till Ica. Braaa va? Nu ska jag sova och TAGGA morgondagen. Jobbar 6-14 sen ska jag kolla på ett hyreshus igen, wiiiiie!! *håller tummarna för att det är fint*



TIPS TIPS TIPS

 
Köpte denna idag på maxi! 179:- för er som har icakortet. Ordniarie pris är 349:- och jag hade tänkt köpa någon sånhär budget variant men detta var ju ett heeelt okej pris! Blandade hallon, banan, kvarg, liiiite mjölk & lite glass. Blev ganska tjockt så använde ett meeega sugrör. Supersmidigt iallafall och tycker ni som funderat på en sånhär ska köpa en NUUU. Gäller endast denna veckan.



Viktminsknings-produkterna

 


Herreguuuud vad segt internet är! Eller är det webbläsaren eller blogg.se, jag vet inte. Men det tog ca 30 minuter att få fram dessa bilder. Helt sjukt, blir såååå irriterad!Men här kommer detta utlovade inlägg. Tänkte bara visa en överblick på vad vi beställde, massa pulver, 3 shakers, MASSOR av barer, protein pannkakor & några tabletter. Bilden längst ner är J's paket, "viktminskning intensiv". Tänkte komma med lite recensioner i egna inlägg. Får se om jag gör några tidsinställda idag eller om det dröjer lite, blev så sur nu när det tog så lång tid med bilderna! Nu måste jag fortsätta min superviktiga storstädning, pusshej. 
 



Min stora fina pojk

 
Kolla som han växer! Riktigt gosig har han blivit med. Ska aaalltid ligga i min famn eller mitt knä, tex när jag plattar håret & sminkar mig på morgonen, då kommer han och kryper ihop i mitt knä. Sååå söt så man vill äta upp honom!
 
Blev ingen utlovad update idag heller hehe.. Men jag jobbade 6-16 sen va jag så död att jag somnade så fort jag kom hem! Sååå eh ja.. Finns ingen tid eller ork just idag men IMORGON kan jag garantera för då är jag ledig! Puss å godnatt



SOORRRYYYY BABES

 
Hade tänkt storstäda & blogga massor idag men jag vet inte riktigt vart tiden tog vägen.. Drog till pappa vid 7-tiden och har druckit kaffe, snackat, smakat broccolimos och solat en snabbis! Supermysigt. Det var nog sista gången på läääänge då han ska flytta typ 5 mil härifrån om 2 veckor...
 
Lovar några roliga inlägg imorgon. För nu måååste jag försöka sova!! Pusspuss