Uuuunderbar kväll!

 
Det här med att bo på en ö är inte så jävla dumt ändå! Vi har liksom 500 meter till hamnen på bilderna. Det är sååå fint & idylliskt!
 
Iallafall så kom moster m familj hit innan. De var här rätt många timmar faktiskt, jag bjöd på både mat & fika och vi gick på en suuupermysig promenad. Måste verkligen passa på att upptäcka alla fina ställen medans det är sommar! Har haft det så grymt jävla bra och imorgon är jag ledig igen. Ska njuuuta av en dag UTAN besök hehe, har gjort saker varendaste dag sen vi flyttade hit! Nuuu är det sovdags, godnatt.



Breakfast in bed

 
Det här med att ha flera olika rum att välja mellan.. Vilken lyx! Ligger uppe i gästrummet & har precis ätit frukost framför tv:n. Ledig idag och imorgon så tog en rejäl sovmorgon till 11.30. Nuu ska jag nog plocka upp några kartonger sen får jag finbesök ikväll! Världens bästa moster och min liiilla lilla kusin kommer hit, wiho!



FRIYAAAY

 
Hade en så jääävla bra dag igår! Sov nån timme efter jobbet (6-14) sen var det full rulle! J kom hem sen kom även Andreas hit och vi målade inför ett "hemligt projekt", satte upp massa grejer i huset och fixade massor. Avslutade med en suuupermysig kvällsmat! Ååh så underbart. Nu ska jag snart dra mot arbetsdag 8 av 8 sen intar jag HEEELG. Ni anar inte vad jag längtat & behöver detta!! Puss



ÄNTLIGEN SOOOL

 
Åååh vilken dag! Jobbade 5-13 och när jag kom hem var det hela 35 grader på altanen, så solade RYGGEN hemma i mitt egna hem. Så jävla skönt med altan! Har bara kunnat sola framsidan i mina baden baden stolar i förra lägenheten hehe. Sov därute i ca 40 min sen fick jag vääärldens huvudvärk så gick in & satte på en tvätt. Sååå guldvärt! Ska aldrig ta min tvättmaskin för givet, fyfan för tvättstuga alltså..
 
Och nuu ligger jag med iskallt vatten i gästsängen på övervåningen. Fan vad coolt att jag har en övervåning. Sängen ser inte mycket ut för världen just nu men kommer bli sååå mysigt
med lite fix, en ljusslinga, täcke, fler kuddar osv!



När jag kör till jobbet..

.. Kan det se ut såhär :-) 04.30, alltså det är sååå långt till jobbet nu haha men det är sån mysig väg så de gör inget. Känns som man ständigt har semester för det är verkligen sån typical "sommarstuga-känsla" hela väcen hit. Bor på en ö med så kan va det.. 
 
Iallafallll så har jag haft fullt upp med flytten, jobbet, och SJUKDOM. Jävla piss vad det kom olägligt men tycker jag har kämpat på bra. Måste visa lite rediga bilder nån dag, vi är näääästan iordning i huset nu! Next: JOBB.. Puss