IKEASHOPPING ☆


Okej detta var inte ALLT vi köpte men det mesta av det. Massa småsaker och BARA spontan inköp, men är riktigt nöjd med vispskålen, stjärnljusen & disktrasorna. Det jag är allra allra mest nöjd med är såklart malm-byrån. Åååh jag är så glad att min pojkvän tvingade mig att köpa den haha, har tjatat om en hur länge som helst och det var SÅ välbehövligt!! Köpte sånna lådor att ha i med som ni ser så man hittar lite lättare. Är även jättenöjd med glasskivan som ligger ovanpå, jag är nöjd för att den skyddar byrån & min pojkvän är nöjd för han tyckte den gjorde byrån finare. Vi köpte den alltså av olika anledningar, men huvudsaken är att båda är glada & nöjda :))



❥ LOVE IN A BOX

 



TRIPP TILL IKEA!

 
Effektiv söndag igår, var uppe & sprang från då vi vaknade! Helt underbart när man slipper känna sig rastlös hehe. Åkte till IKEA i Älmhult faktiskt, inte varit där sen jag va pytteliten typ!! Kollade in fynd-butiken osv och ja, vi köpte en hel del. MÅSTE visa allt med riktiga kamerabilder (!!) lite senare när jag har tid. Btw sista bilden visar vilken duktig pojk jag har, han lutade sig mot bilen så det blev en riktigt stor buckla.. Tack hjärtat.
 



Bra torsdag

 
Igår gick det bättre på jobbet! Löning och allt, sen när jag slutat hämtade jag Frida vid bussen. Sen drog vi hem till mig & så klippte hon mitt hår! Ååh så skööönt, hon masserade in schampo i huvudet i typ 1 timme!! Så nu är mitt hår jättefint och skönt. Underbart :)) På kvällen kom min älskling hem & sov hemma, också helt underbart. Nu ska jag till jobbet, pusspuss.



ÄNTLIGEN!!

 
Gårdagen blev bra tillslut! Satt hemma och drygade till 5-tiden, då drog jag hem till mamma på en powerwalk. Efter det tog jag & min syster bilen till vår kusin. Gjorde inget speciellt men det va ändå så mys. När jag kom hem sen vid 10-tiden var min pojk hemma!! Vi gjorde toast & kollade på julfilm. Gaaah så jag saknar honom.
 
Idag däremot har allting bara sugit. Har varit så jävla depp alltså!? Fattar inte varför men hela dagen har känts så konstig, har vantrivts på jobbet trots att jag vanligtvis älskar stället? Konstigt.. Aja det blev bättre mot kvällen när min älskade bästiiiis kom hit! Får alltid en sån konstig energi inom mig när jag träffar henne. Mitt lilla lyckopiller. 



PRICE THE LORD

 
Wiiiie fatta vad glad jag är just nu!! Min plattång gick sönder, typ 2 veckor innan 2-årsgrantin gick ut jag ba: yeeesss! Men jag beställde den från lyko och inte GHD direkt så trodde inte det skulle gå att lösa men jovisst! Så nu är jag hysteriskt glad & lättad hihi. Får uppleva lyckan av en sprillans ny GHD-plattång igen. Tusen miljoner tack för garanti.



Drygaste måndagen ever

 
Vilket slöseri med ledighet.. Skulle egentligen träffat Amanda idag men hon mådde inte så bra. Inte en enda kan/vill träffa mig idag. Inte ens mitt "sistahands-val" och ja jag har en sån vän hehe. Så har spenderat dagen med en powerwalk, tvätt och bara ätaätaäta. Finns inget att göra ju?!  Någon som vill bli vän med mig så jag har någon som kan underhålla mig medans mina upptagna kompisar inte har tid? Tack på förhand.



Händelserik söndag

 
Gårdagen blev spontan, heeelt random. Drog hem till Andreas och umgicks med hans morsa haha, jaaa det var trevligt & kom hem vid 1-tiden och somnade gott. 
 
Idag vaknade vi rätt tidigt. Sen blev det iväg på bomässa med svärföräldrarna, följt av 2 husvisningar. Varav ett i ett sprillans nytt hus! Dock så ogillar jag smålandsvillan så det gick fetebort :)) jaja annars fikat, handlat & preppat massa matlådor till min pojk som ska jobba borta hela veckan. Så blir gräsänka i veckan! Spännande..



Långledig ♡

 
Igår jobbade jag ända till kl. 18!! Men nu är jag ledig i 4 dagar så vad gör det. Åkte till mamma direkt efter jobbet & blev bjuden på massa go mat, baguetter med typ 20 pålägg. Såå gott, min mamma är bäst hihi. Stannade där hela kvällen, kollade idol, skrattade med syster osv. Perfekt fredag!
 
Idag började jag dagen med sovmorgon, ett ångbad för ansiktet & sen ansiktsmask. En lång dusch med tända ljus. Sååå underbart! Sen handling, kaffe hos J's kollega och ja, yes vad intressant va? Jag SKA skriva om roligare saker, tänkte satsa på bloggen lite snart :)))



2 MUCH INSPO


Alla tycker nog att just deras we♥it har de bästa inspo bilderna.. Men jag vågar nog lova att jag har ett av de bästa kontorna! Seriöst... Åhhh vad jag blir glad så fort jag går in på "min duk" på mitt konto. Har 420 hjärtan och här ovan ser ni bara 9 av dem. Innehåller allt ifrån träningsinspo, frukter, healthy inspo, skor, inredning, julsaker, fina naglar osv, allt allt allt. L O V E.



Dagens outfit

 
Favorit tröjan, favvo byxorna & finaste jackan. Ändå känner jag mig fett ful idag.. #badday 



Powerwalkzzz

 
Har blivit väldigt duktig på att powerwalka på senaste tiden! Har äntligen hittat en runda som är perfekt och tar ca 1 timme att gå. Idag var jag ute i ca 1,5 timme och gick!! Och igår i ca 45 minuter. Asnajjjjs. Nu är jag dock fett rastlös, vill träffa folk! Vet inte vad jag babblar om hehe så godnatt. Xoxo



7saker du bara förstår om du jobbar på mitt jobb

Veckorevyn lägger ju ut såååå många "10 saker du minns om du föddes på 90-talet" , eller "20 saker bara tjejer med lockigt hår förstår" - grejer på facebook, jaa ni fattar.. Så klockrena & bra saker oftast! Här kommer ett par saker man bara förstår om man jobbar på mitt jobb ;)

* Vår alldeles egna CHARLIE!

* Skogsmullen

* Dudil

* Är något borta/sönder/allmänt fel, är det ALLTID Oscars fel! 

* Sättet vi förstår varandra på! :Hämtar du den? Vilken "den"? Meeen du vet den! Ahaaaa den *här*

* Z's danser & operasånger som hörs i hela butiken ;)

* Oscars dryga jävla "ordvitsar"...


Shiiit kommer inte på så mycket mer just nu, men jag bara älskar våra interna saker som bara vi förstår. Tack för att ni gör det sååå kul att gå till jobbet, (nästan) bättre än att vara ledig! Ni är bäst♥

 



Friiidaaay

 
Igår skickade jag iväg min underbara plattång! Fyfan vad sorgligt tänk om den försvinner på posten eller inte går att laga, eller att garantin inte gäller för jag köpte den via en återförsäljare och inte GHD direkt? Åååh är så nervös! 
 
Aja! Gårkvällen var heeeelt random haha, var uppe ända till kl 1 inatt så jag blev pigg tillslut. Skulle våldgästa Andreas men han va inte hemma så vi drog till ett av hans jobb-ställen, hittade hans bil, ställde oss där & glodde in på när han jobbade i typ 1,5 timme hahaha jävla stalkers!! Men han blev glad när han slutade & såg oss hihi. Vi ungicks i nån timme sen, häntade Daniel sen hem & sova. En bättre torsdagskväll!



TRÖTT zZz

 
Jag somnade redan vid 18.00 igår(!!), alltså fatta vad tråkig jag känner mig haha men jag behövde det verkligen! Idag har jag jobbat 6-15 men är fortfarande DÖTRÖTT trots att jag sov så jävla länge igår? Skyller på att jag är tonåring :)) måste hålla mig vaken för jag måste skicka iväg min plattång IDAG! Hehe men hej vilket intressant inlägg pusshej.



Min räddare i nöden

 
Såhär söt fick jag gå igenom hela stan tidigare idag. Kul va??? Eller inte. Aja har iallafall varit hos Annelie i ett par timmar nu, skulle låna en plattång av henne sen blev jag kvar där tills nu :)) så nu kan jag äntligen platta håret igen, thank god! Nu måste jag planera min morgondag.. Ska hinna lämna bilen på verkstad innan jobbet. Wish me luck! 



Vad tycks?

 
NU har vi fått upp skoskåpet, äntligen! Köpte detta igår på JYSK men då saknades det en del till skoskåpet?! Hur man nu lyckas med att glömma stoppa ner en stor, viktig del i en kartong. Fick bara 6 av 7 delar.. Liksom? Ajja så idag drog vi dit & bytte mot ett helt nytt. Jag är nog hyfsat nöjd, men inte med dekorationen som är på! Det är bara provisoriskt :))) men annars så? 



Livet utan plattång..

 
Var tvungen att duscha mitt hår idag, vilket resulterade i ett fluffigt & jättefult hår. Kuuul. Beklagade mig på sms till min bästis, så efter en stund kom hon hit & tyckte synd om mig hehe. Nu får jag gå med en bulle och se ut som en ananas :):)) Haha jaja vi har precis tagit en glass på caféet här nere! Snart ska vi in mot stan och köpa maaaat, sen blir det idol-tittande. Myspys måndag<3



Mysig måndagmorgon ♡

 
Min lilla pluttis. Så fort vi är själva blir hon en liten mammagris. Vi låg och myste såhär ett bra tag innan jag var tvungen att pissa & springa ner till tvättstugan. Idag måste jag verkligen ta en riktig storstädning här hemma! För er som ville veta det då hihi :):))):) vågar inte visa mig ute nånstans för min plattång har gått sönder så får hålla mig hemma tyvärr. Min älskade GHD. Rest in peace!



Syskonkärlek ♡

 
Var en runda hos mamma idag för Peter skulle hjälpa oss med nånting med bilen! Och kors i taket, min syster var hemma! Alltså kolla hur stor hon är jämfört med mig.. Det skiljer 2 år mellan oss och hon är typ 10 cm längre & större på alla sätt och vis. Världens bästa syster, det räcker med att vi kollar på varandra så kan vi asgarva typ. Hihi så underbart med likadan humor.
 
Nu ikväll har det inte hänt så mycket, denna stad är såå död, suger verkligen hårt. Vill bara flytta härifrån & börja om på nytt men kärleken håller mig kvar:)



SOVMORGON in my heart

 
Idag börjar jag inte förrens 8.30 (!!!) fatta vad underbart. Visst jag slutar kl 18 ikväll men vad gör det? Det här är rena drömmen, världens lyx. Innn var det sovmorgon att börja vid 7 så fatta vad glad jag är idag.
 
Måste berätta lite snabbt om gårdagen: vi hämtade upp Daniel sen drog vi hem till Andreas & chillade. Killarna drack öl och jag lite vin. Asså bara pyttelite. Somnade typ kl 1. Spontan, härlig kväll!! Det bästa var ju när hans mamma kom in i hans hus helt plötsligt & skulle hälsa så sa hon "men GUD vad söt du är!" Och när hon skulle gå sen "gud vilken söt tjej det där va!" Hahha plutten, det gjorde min dag.



Detta kallar jag efterrätt!

 
Bananpannkakor dränkta i sirap och två rutor marabou oreo som smälte & blev pricken över i:et. Shit jag är så duktig på att unna mig vardagslyx. Och min nya iphone-kamera äger, som vanligt. XOXO
 



GÅRDAGENS GODA GÄRNING.. ☆



Story of my life. Sista bilden var ju klockrenast! Jag tillåter knappt att min pojkvän tittar på mina bilder på mobilen. Jag har inget privat direkt, inga porrbilder eller så men fula selfies kanske hehe. Men ändå, min mobil känns lite.. privat. 

Igår när jag var hemma själv plingade det på dörren, då stod min pojkväns kollegas kusin där. Vi har träffat denna killen ett par gånger, men jag känner ju honom inte sådär JÄTTEBRA direkt. Han kom helt plötsligt och frågade om vi hade någon mobil han kunde få låna. Lite läskigt ändå, eftersom jag fick en ny häromdan och har en iphone 4 liggandes som reservmobil? Ajja, han hade tydligen varit i Köpenhamn i helgen så hans mobil hade blivit fuktskadad pga ovädret.

Snäll som jag är lånar jag ut min iphone 4. Sen rätt som det är sitter han vid min dator & betalar sina räkningar. Hahah han frågade såklart först och jag sa ja. Men ändå lite awkward stämning därja. IALLAFALL. så lånar jag ut min iphone. Till en person jag inte känner så jättebra. Helt och hållet orensad. Med sådär 4000 bilder (!!!), inloggad på min mail & min appstore med mitt apple id, med speciella sparade sms, ALLA mina kontakter och hela köret. Jag panikraderade några asfula egobilder & ett par bilder på min mage först dock haha. Men satt ju inte direkt och kollade igenom bild för bild vad jag har egentligen.

SHITTTTTT när jag insåg detta idag fick jag lite ångest. Han fick låna den på obestämd tid också.. Mygod. Jag litar på honom ändå, han är ändå världens mest snällaste människa typ, jätteomtänksam & godhjärtad. Översnäll. Men han festar lite ofta, tänk om han & hans kompisar sitter och kollar igenom mina bilder på fyllan? Ringer/smsar mina kontakter? Shit vad jag blir nojjig nu! Men ändå, han lånade ut SIN BIL till oss en hel helg medans han var på polenfärjan över helgen, han tankade & gav oss extra pengar till bensin. Och detta var 3 dagar efter vi träffats första gången. Så ni kanske förstår hur snäll han är! Men är ändå LITE orolig haha..
 



POWERWALK

 
Idag har jag jobbat 6-14. Alltså fattar ni? Jag slutade redan kl 2 och hade hela dagen framför mig EFTER jobbet!? Helt gaaalet, var längesen jag slutade så tidigt. Helnöjd med nya schemat!
 
Eftersom jag va hemma så tidigt & solen sken så drog jag ut på en powerwalk direkt. Varit ute i 50 minuter och kom nyss hem, slängt i mig lite mat bara. Blir nog en powerwalk till lite senare, så tänkte unna mig lite efterrätt - bananpannkakor! Blev lite sötsugen.. Snart ska jag berätta om gårdagens goda gärning, som blev lite misslyckad insåg jag idag haha!



White home ♥

need this to my home!
 

Åhhh vad jag behöver allt detta! Förut åkte vi alltid & köpte nya saker till hemmet så fort lönen kom, minst en 1000-lapp i månaden gick till heminredning tror jag? Både jag och min pojkvän tycker sånt är jättekul & han har precis samma smak som jag! Eller ja ungefär... Såklart frågar jag alltid innan jag köper nånting till hemmet om han också tycker om det, men han har också fått dille på stjärnor & allt ska vara vitt så det går för det mesta hem ;-) Kul med en kille som bryr sig lite om hemmet, och som faktiskt råkar ha samma smak, tur är väl det annars hade jag bestämt iallafall hehe.

MEEEN nu har vi inrett varenda liten centimeter. Vi får inte plats med mer! Sen går vi alltid och letar efter ny lägenhet, vill ha större, annat läge osv. Så tänk om vi köper lite fler möbler som passar in perfekt här, sen bara flyttar vi? Beslutsångest.. Men ska vi bo kvar här, så MÅSTE vi köpa en skohylla att sätta i hallen så jag kan sätta lite ljus & fina saker där på. Nya nattduksbord behövs snarast. Sen en skänk hade varit prio 1. Vi behöver verkligen mer utrymme i köket, vill gärna ha med öppna luckor så jag kan lägga vinglas & lite finare saker synligt. Tänkte köpa skålarna från bruka design och sätta däri med isf. Wellwell, blir nog massa inrednings shopping när jag fyllt år & fått lite extra cash! Eller kanske jag kan önska mig de mesta istället..?



HEJ SEPTEMBER ♥

Detta inlägget borde väl kommit upp den 1a egentligen, men hade helt enkelt inte tid då.. Men hej hallå september! Älskar nya månader, känns som en nystart typ. Och en helt ny årstid är det dessutom! Nästa månad är det min födelsedag (holy shit, gått sååå fort). Och månaden efter det är det 1:a advent. I slutet dock men ändå. Sen är det ännu en ny årstid - vintern! Herregud vad tiden går fort, det är ju gaaalet! Nu ska jag njuta av september, som är en av de tråkigaste månaderna enligt mig men ändå.. Sån mysig höstsol nu & mörkret kommer tillbaka, man sitter och kollar på höstens tv-program med tända ljus och massa gotte om kvällarna #vardagslyx. Det här blir nog bra!



En dag på stan

 
Snapchat bilder & två screenshots från en snapvideo. Är fortfarande helt chockad över hur bra kameran är, även på snapchat liksom! Jaja..
 
Tog bussen in till stan istället för den bekväma bilen för jag inte hade parkeringspengar & va lite nervös för vart jag skulle parkera.. lol. Mitt i resan small det till i bussen & det började brinna/ryka som fan så man knappt kunde andas. Så fick byta buss sen haha, typiskt! Mötte upp Erica, drog till um, fick nya p-piller (TACK för att det är gratis hehe), fick en ny sort med rosa text på veckodagarna. Så fint! Drog till donken & käkade glass med salt och peppar som ni ser från screenshoten. Japp så är det att umgås med mig haha, alltid något sjukt som händer. Hade jättekul iaf & nu kom jag precis hem! 



BREAKFAST


Nu blir det inte lika tråkigt med mobilbilder, kolla så fint det blev med min nya iphone hehe. Är så jäkla nöjd, visst nu har jag bara haft den i 2 dagar, men ändå. Märker sån stooor skillnad, speciellt på snabbheten! Jäklar vad snabb denna är. Jag har ju hoppat upp 4 generationer, från 4-4s-5-5s. Jaja whatever, ska äta upp nu, kolla lite saker på datan sen börja fixa mig, för sen blir det in mot stan. Är asnervös över vart jag ska parkera haha. Överväger lite att ta bussen.. fastnä. Godmorgon förresten



Julmust i september

 
Sitter hos mamsen nu och har kollat på idol, druckit kaffe, ätit popcorn & skrattat massor. Jag har fan världens bästa mamma! Hihi lilla mamma.. Hon är sååå rolig och töntig, helt perfekt.
 
Jaja imorgon är jag ledig wiiiiho, så ska in till stan & träffa Erica, skaffa nya p-piller osv. Måste fan ut och powerwalka också, inte gjort det på lääänge nu för jag varit så sjuk. Måste ju testa nya iphone-headsetet! Ska väl snart dra mig hemåt så säger godnatt :*



14 OKTOBER

Wish list for my 20th birthdaaaay
 
Wish list for my 20th birthdaaaay 

Snaaaaart fyller jag 20 bast! Shit vad fort det har gått.. 14 oktober är det hela 20 år sen jag föddes, 10 dagar försent. 53 cm lång osv. Är faktiskt lite taggad på att fylla år för första gången på länge! Fyller ju 20 = jag får gå på systemet! Och så har jag hört att man får MASSA presenter när man fyller just 20 hihi. Efter 7 år som tonåring ska jag kliva in i vuxenlivet. Fylla jämt. Sen blir man bara firad vart 5:e år.. Skönt!

Tänkte ju bara önska mig pengar för att köpa en iphone 5s, men nu fick jag ju en av min pojk hihi! Så nu ska jag nog önska mig pengar/presentkort sen köra på en hel shoppingdag på något stort ställe lite längre bort, kanske emporia? Och bara köpa allt jag pekar på. Gina tricot har fått in sååå mycket fint! Älskar dessa collegetröjor dom har. Så fina och sköna! Nya trosor är jag inneed av NU och en ny beanie hade inte varit fel. Så fint och skönt. En ny väska MÅSTE införskaffas då min ena är full med kattpiss & mögel och den andra är spårlöst försvunnen. Såklart ska jag köpa sprit också, bara för att... XOXO 43 dagar kvar #party