FÖRSTA ADVENT

 
Nu ser detta ut som typ snus men jag kan med handen på hjärtat säga att detta är det absolut godaste julgodis som finns!!
 
Ikväll har mina gamla klasskompisar Erica & Emil varit här och bakat våra goa chokladkolor vi alltid gjorde i skolan vid jul. Det blev typ 200 stycken utan att överdriva så är det någon som vill smaka får ni gärna komma hit! Har haft det sååå mysigt & skrattat en hel del. Snackat en jävla massa skit och bara haft det bra. Fuck pensionärsliv, det här är att leva.



"Är du pensionär eller?"

Det är lördag kväll, helgen efter löning och min första lediga helg på 4 veckor. Och jag sitter i min soffa & kollar på the holiday med lite gotte till. Det har bara varit jag & min pojkvän ikväll. Inget såntdär mysigt som på we heart it. Jag kollar på min film medans han sköter sitt typ. Är det okej när man är 20 år gammal? 

Häromdan sa min kollega, som är 46 bast, att jag bara sitter hemma hela tiden. Att jag är som en pensionär och jag måste ut & roa mig, jag måste festa, supa mig full, jag måste umgås med folk och göra saker. Jag tog åt mig såinihelvete och ville bara börja gråta. Fast jag låtsades att jag inte brydde mig såklart. Men ärligt talat. Är jag så jävla tråkig för att jag inte super mig full varje helg?

Jag tycker det är skitkul att supa och vill gärna ha galna utekvällar varje helg. Men jag vet inte om jag vill det för att JAG VILL DET eller för att jag är rädd för att alla andra ska tycka att jag är en "tråkig pensionär" om jag inte gör detta. Jag vet inte vad jag vill. Vill jag festa och ha gaaaalet kul som 20-åring, eller vill jag satsa helhjärtat på min relation och bilda familj redan nu? 2014 har hela livet stått still. Varenda dag har gått på rutin. 2013 hände det MASSOR med stora livshändelser. Men 2014 har varit det minst händelserika ever. Jag trivs ganska bra i min soffa framför the holiday. Samtidigt som jag känner att jag bara MÅSTE göra något, för jag måste ju ha något roligt att berätta på jobbet efter helgen. Folk får ju inte tycka att jag är tråkig & introvert..

 



BLACK FRIDAAY!

 
Klockan är 4 på morgonen och jag är uppe nu för jag bara SKULLE hitta något på black friday. Tänkte beställt lite från bikbok imorse innan jobbet men hann inte. Sen tänkte jag shoppa på rasten men då HANN JAG INTE TA RAST IDAG! Yes, 8.30-18 utan rast.. När jag kom hem var typ allt slutsålt, så det blev lite grejer från nelly istället! Fick tex en BH helt gratis haha, helt sjuuuukt. Så när jag la i sista grejen i varukorgen ändrades inte priset eftersom denna BH:n blev gratis. Fattar inte hur, men jag tackar & tar emot!
 
Visar kanske allt sen när jag får det. Åååh vad jag längtar. 2 tröjor & 3 bh:ar blev det! Nu taggar jag om inför cyber monday ;)



Lista för de uttråkade

10 saker jag tycker om:
- När jag är ledig en veckodag & min pojkvän går upp tidigt för att jobba medans jag kan ligga kvar i sängen hihi.

- Spoona!!

- Att vara ensam.

- När lönen trillar in på kontot

- Powerwalka med hööög musik

- SOVA.

- När man har riktigt mysig julkänsla

- Sommaren

- Lägga sig nyduschad i en nybäddad säng i ett nyvädrat rum!

- Min lillasyster, för vi har exakt samma humor

- Handla inredning, bästa att lägga pengarna på

 

9 bra serier:

- Switched at birth
- Resurrection
- House
- How I met your mother
- The simpsons
- Family guy
- ?
- ?
- ? KOM IGEN sån serienörd är jag inte

 

8 saker jag vill göra i framtiden:
- Vara gravid och föda minst 2 barn.
- Vinna en riktig högvinst på lotto
- Bygga nytt hus, preciiiis som jag vill ha det.
- Ha magrutor, iallafall ett lätt synligt 4-pack. Så fint på tjejer!
- Åka till thailand med mina barn
- Åka till miami
- Jobba med något heeeelt annat än vad jag gör idag
- Plugga vidare till något jag brinner för (?)

 

7 bra filmer:

- The pacifier
- Men in black 1
- Men in black 2
- Dumma mej 1 
- Föräldrarfällan
- Elf
- Dumma mej 2

6 bra artister/band:

- Avicii
- David Guetta
- Calvin Harris
- vet ej
- faller för LÅTAR, inte artister
- så det blev bara 3

5 saker jag tycker mindre om:

- Tidiga morgonar

- Fredagar. Ja, jag hatar fredagar. Jobbar alltid 8.30-18 sen börjar jag kl 5 varannan lördag. Kul

- Att stressa, vilket jag gör VAARJE dag.

- Att min syster är 100x snyggare än mig och får typ 150 likes på sina bilder..

- Att jag blir så otroligt ful på bild

 Printade för att hon är så snygg haha #adopterad?

4 favoritbutiker:

- Gina tricot
- H&M (för kosmetikans skull typ)
- BIK BOK
- asså jag vet inteee, shoppar aldrig :/ allt går till heminredning!

3 saker jag ser framemot:

- SNÖN. Om den vill komma innan julafton, tack. 
- Denna helgen, vilket innebär 4 dagars ledighet.
- Att bli gravid. (nej, försöker inte)

 

 

2 platser jag tycker om att vara på:

- HEMMAAA

- Hos mamma haha. 

1 favoritplagg i garderoben:

Mina gråa mjukisbyxor från bikbok, ååååh bästaste.




Bästa kollegorna

 
Slutade redan vid 2 idag och då passade Ida på att ta rast så vi kunde åka iväg & uträtta ett ärende haha! Vi har fixat vääärldens bästa present till våran lilla Oscar som fyller år i helgen. En bok där vi klistrat in lite olika lappar han skrivit, sen har vi skrivit in lite saker som är typiskt honom + lite hälsningar från andra kollegor haha. Sååå mycket internt och roligt. Så vi letade upp var han bodde & la det i brevlådan haha.. Blir han inte glad nu så jävlar! Det här är nog det mest personliga jag gett bort till någon, är sååå nöjd hihi.



JULBAK

 
I tisdags var jag ju ledig, så jag drog in till stan för att äääntligen få baka julsaker med bästa Annelie! Jäävlar vad jag längtat efter detta hehe. Dock har jag 0 julkänslor kvar eftersom jag tjatat om julen sen i våras.. Menmen! 
 
Ajja det var jättemysigt & jag var inte hemma förrens kl 23 sen. Nu ska jag snart köra till jobbet, åh jag orkar inte! Men det blir bara 6-14 idag så det är väääldigt skönt. Xoxo



PANNKAKOR

 
Nomnom. Jag kunde somna om igår & gjorde pannkakor så fort jag vaknade. Så värda all väntan, helt klart! Kolla bara så gott det ser ut! Och ja, jag åt upp allt helt själv. Haha var inte beredd på att det skulle bli så mycket! Orkade inte äta nån middag sen iallafall haha..



RUNNNN BITCH

 
Har varit hos mamma några timmar nu. Vi var ute & sprang en runda på 4 km. Eller jag gick mest men ändå. Efteråt passade jag på att bada när jag ändå var hos mammsen! Sååå mysigt. Nu kommer snart J och hämtar mig sen vill jag typ köpa tunnbröd & massa goda pålägg och bara mysa resten av kvällen. 



Give me fooood

 
Jag vaknade vid fucking 4.30 och har inte kunnat somna om ännu! Sista bilden - där har ni anledningen. Jag är sååå hungrig & grymt sugen på pannkakor med nutella, banan, jordgubbar, socker, glass, sirap mmMm. En riktigt fet brunch hade inte suttit fel nu. Har kollat weheartit ett bra tag nu efter pannkaks-inspo och det gör ju inte saken bättre.. Det som suger är att vi inte har något socker hemma! Menmen man tager vad man haver. Ska jag göra pannkakor, eller somna om?? Åååh så jobbigt läge </3



IPAD AIR 2

 
Min pappa har velat köpa en surfplatta till mig i typ 4 år men har alltid sagt nej, jag har ingen användning för sånt! Har haft 2 st hemma på "lån på obestämd tid" men har aldrig riktigt andvänt dem. Men förra söndagen skulle vi in på telenor för att prata lite om mitt abonemang + bara känna lite på en iPad. Ut kom vi med 3 nya abonemang och senaste iPaden! Yes familjen spontana, så typical oss.
 
Dock så har vi nu abonemang på 24 månader vilket suger. Men har en jättebra deal så det gör inget, ska ju ringa & smsa i mer än 2 år så! Det jag ville komma till är: inget slår Apple. Använder denna heeela tiden & är helt fast i spelet "frozen" eller kollar jag på film/serie på viaplay! Så ni som vill ha surfplatta - köp en ipad. Slår ALLA surfplattor och är lätt snyggast!



Damn right

 
Såhär kände jag hela dagen igår! Vaknade upp tilll en snapchat där det stod "FREDAG<3" Man ba tyyyyyst! Fredag är verkligen min hat-dag oavsett om jag har jobbhelg eller inte. Jobbar 8.30-18 varje fredag och börjar kl 5(!!) på morgonen varannan lördag. #fuckfridays.
 
Idag var min tredje jobbhelg i rad. Är dock ledig på söndagar som tur väl är. Om ni nånsin är avundsjuka på oss helg jobbare för att vi är lediga mitt i veckan oså, var inte det. Hade gjort vad som helst för ett mån-fre jobb. Fatta vad det suger att jobba helgdagar osv, när alla andra GÅR HEMMA MED BETALT på tex julafton. Nej fy, det är nog okej om man jobbar normalare tider men att börja 5-6 alltså nae. Då är det så fett ovärt att jobba helg! Menmen, jag har iallafall ett jobb och det är jag evigt tacksam över



SWITCHED AT BIRTH

 
 

Idag har jag verkligen bockat av något på bucket listan! Kollat på serier en hel dag - CHECK. Har legat i soffan med en massa godis och bara plöjt igenom hela säsong 1 av denna underbara serie. Switched at birth. OH MY GOD det händer saker exakt hela tiden. Varje avsnitt är i 40 minuter så jag har kollat totalt 7 timmar på serien idag hittils hehe. Rekommenderar verkligen denna till ALLA, den är så himla bra & spännanade. Jag har gråtit till varenda avsnitt också, så minst 20 gånger har jag gråtit idag haha. Behöver inte ens förklara vad den handlar om, bara se första avsnittet så är du fast! Finns på viaplay :)
 



YES PLEASE

 
Jag sover alltid naken. Jag svettas som en häst på nätterna (mysigt va?) det är helt sjukt, så jag kan inte sova med några sovplagg. Jättekonstigt med tanke på att jag fryser galet mycket 24/7 annars. Jaja! Men ändå var dessa så fina, finns på Bik bok. Går ju att använda bara när man är hemma och chillar osv. Ska nog önska mig något av detta i julklapp! Kan ju även vara ett julklappstips till någon...?
 
Jag kunde inte somna om, har börjat kolla på en asbra serie jag ska tipsa om sen!! 



VILA I FRID ♥


F*CK OFF BLOGG.SE!!!! Nu är jag pissigt förbannad. Min dator bara stängde ner mina internet fönster helt oväntat?! Och blogg.se sparade inte mitt inlägg jag hade skrivit. Ett jättelångt, fint inlägg om denna underbara varelse. Det brukar ju sparas i utkast om det stängs ner oväntat, det gör det alltid men nej nej inte nu när det handlar om det viktigaste inlägget jag skrivit. Förlåt min aggrission men ni hade nog känt likadant.

För denna hund på bilden, är min förra hund. Hon föddes den 19 maj 2013, och jag & min pojkvän köpte henne den 5 augusti samma år. Vi försökte uppfostra henne som en sällskapshund trots att hon är en renrasig jämthund, dvs en jakthund. Vi visste inte så mycket om rasen men vi fastnade för henne med en gång. Uppfödaren sa ingenting när vi sa att vi inte jagade & att vi bodde i lägenhet osv. Han såg bara pengar. Men hon växte upp hos oss, hon fick så galet mycket kärlek. Varje dag. Det var jag som lärde henne sitt, ligg, high five osvosvosv. Jag och min pojkvän kallade oss för "mamma och pappa", hon var vår bebis. 

MEN, eftersom hon hade så mycket jakt i sig blev hon alldeles för understimulerad. Så innan hon blev för gammal så valde vi att sälja henne. Till en noggran utvald ägare, som skulle jaga med henne och ge henne all tid hon behövde. Vi hittade honom, och sålde henne den 19 april 2014, alltså hennes 11 månaders dag. Nya ägaren bodde ca 20 mil ifrån oss, hade fler hundar, JAGADE, han hörde av sig om hennes framsteg, berättade när hon skällt ett vildsvin osv. Vi fick hälsa på iprincip hur mycket vi ville. Precis som det ska va. 

MEN, nu finns hon inte mer.Min underbara, älskade lilla Smilla blev inte ens 1,5 år. Det kom som en riktig chock och jag kan inte gråta för att det känns sååå ofattbart. Det går bara inte få in i hjärnan, att jag aldrig mer kommer få se henne. Att hon ligger begravd under marken och inte andas mer. Kort sagt så var det en OLYCKA. Hon dog nog rätt fort och smärtfritt. Vilket ändå känns rätt skönt, hon slapp lida av en plågsam sjukdom eller något annat hemskt. Samtidigt som detta känns ännu hemskare, för detta kan ju inte vara ödet. Det är väl aldrig meningen att någon ska dö vid 1,5 års ålder. Oavsett om man är djur eller människa. Min lilla bebis. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Jag kommer alltid älska dig.

♥♥♥♥ VILA I FRID. 19/5-2013 - 16/11 - 2014. ♥♥♥♥



Gårdagens outfit

 
Vaknade vid 4-tiden och kunde inte somna om! Var såååå hungrig så har redan ätit frukost & allt haha. OCH JAG ÄR LEDIG?! Helt sjukt ju, hoppas verkligen jag kan somna om snart! Just nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Kommer nog somna om här inom en timme, skönt. Så länge bjussar jag på gårdagens outfit. Byxorna är vääldigt tighta, hade precis smörjt in mina nyduschade, fuktiga ben med body lotion med så det tog typ 10 minuter att få på dom över knäna haha. Men det gick!



31 MÅNADER

 
Igår firade jag och min pojkvän hela 31 månader. Alltså 2 år och 7 månader! Nä jag skoja vi firar inte sånt. Knappt vi firar årsdagar haha.. Men vi hade iallafall 2 år och 7 månader igår och vi gick på bio, för första gången helt själv bara han & jag. Köpte massa godis på hemmakväll (127:- haha gaaalet, typ 2 kg ju). Sen kollade vi på dum & dummare 2. Myspys! 
 
Idag har det hänt en rolig sak & en JÄTTETRÅKIG sak. Får berätta mer imorgon för just nu orkar jag inte.. Puss



Nighty nighty

 
En bild som är väldigt sorglig haha, är det sant så vet jag inte vad jag ska ta mig till! Sen en peppande bild hehe och en väääldigt annorlunda bild på mig.
 
Tycker inte om att visa båda mina ögon på bild för dem är så olika (asymetriska? heter det så?) Jaja you get it. Ena ögonlocket hänger som fan på bild så jag ser helt drogad ut. Fått det av pappa. Ty so much. Så nu vet ni det! Skulle bara säga godnatt, ska upp vid 3.40 imorgon så jag måååste sova nu. Jobbet kallar, cash is king!



En bättre torsdag

 
Tog en liten promenad ner till Ica med syster innan. Supermysigt, älskar att kolla in i andras hus & föreställa mig att fira jul där haha stalkeeeer. Nejmen... Nu sitter vi här med dipp & grönsaker framför världens bästa kanal - TLC. Alla ni som inte har den borde skaffa den, bara massa bra program!! Pusspuss



Myspys med lillsis

 
Jobbade bara 6-14 idag, så gaaalet skönt! När jag kom hem hade Sofia lagat mat & lagt upp på tallrikar, min lilla sötnos haha. Aaasgott var det! Annars har jag glidit runt i mjukiskläder idag. Är ständigt trött trots att jag tar tabletter mot det.. Får väl ut & gå en runda sen så jag piggnar till lite. Usch detta är hemskt! 



Highlights

 
Min lillasyster har sovit här 2 nätter i rad nu och inatt blir det sleepover igen! Så mysigt när min pojkvän inte är hemma och slippa vara själv! Idag var jag ledig och min syster stanna hemma från sin praktik så vi har haft det jättemysigt. Slingade mitt hår för min utväxt var så jävla HEMSK. De 2 första bilderna är hur det såg ut före! Resten är efter-bilder. Väääldigt dåliga I know men det är inte torrt ännu + att det är mörkt hehe. Kan visa imorgon när det är plattat osv! 



Jobb jobb jobb..

 
I fredags kom jag hem sent efter en jobbig jobbdag. Då stod det mat på bordet, en fin dessert fick jag, paket, en blomma & ett kort med en fin text. Såå fint! Det händer minsann inte ofta så jag blev jätteglad!
 
Jaja har jobbat jättemycket denna helgen pga fars dag. Massa tårtor som ska göras osv, så jag hoppade in ett par timmar idag. Nu är min syster här och vi har precis ätit varma mackor & cheeseballs. Så myspys, blir en sleepover med henne då min pojkvän sover i lastbilen inatt :)):)



Tisdag = DAY OFF

 
Då var sista dagen på min 4 dagars ledighet snart över.. Har spenderat heeela dagen i sängen! Låg under täcket & kollade på en gammal julkalender ända till kl 16.30! Då var jag tvungen att klä på mig & dra mig mot min mammas hus. Umgicks med syster några timmar, kollade bra program och bara myste. Kliade henne på ryggen osv, syskonkärlek! 
 
Sen vid 9-tiden kom Maliiiin bästis hit. Vi kollar på "våran serie" resurrection. Rekommenderar den till typ alla. Så himla spännande! Hon ska sova här inatt, så himla mysigt med lite egentid med sin bästa vän. So much looove.



STUVADE MAKARONER


Idag blev jag GRYMT sugen på stuvade makaroner. Lärde mig göra detta 4 mars i år vet jag haha, ja jag är lite cp och har väldig koll på datum, siffror, nummer osv. Man kan fråga mig nästan vad som helst typ "när kom första snön 2012" osv.. Helt sjukt! Jaja, tänkte skriva om hur man gör en "fusk-stuvning" till makaroner, går på någon minut bara och är superenkelt!

Koka makaronerna först! Medans de kokar kan du börja med stuvningen. Gör en redning först med lite smör & mjöl. Smält smöret först i kastrullen, sen lägger du i lite mjöl i taget tills det blir bra. Vispa hela tiden. Sen blandar man i mjölk efter hand, rör om hela tiden och låter det koka upp. I med lite salt och smaka av osv. Sen blandar man i makaronerna i stuvningen på plattan och värmer ihop det. JÄTTELÄTT. Idag blev den extra god så jag åt hela 3 portioner haha. Helt sjukt men det var den goaste stuvningen jag ätit någonsin!!



Powerwalk

 
Ännu ett tråkig inlägg med tråkiga bilder. Var precis ute på en liten powerwalk. Det var så varmt ute att jag fick klä av mig till linne. Hallåååå det är november?! Jag vill ha snö nu. Kommer inte stå ut med ännu en grön jul, nej fy! Nu får gärna kylan komma så snön är redo i december. 
 
Nu ska jag se till att hitta en ny design, fixa en ny header & greja lite. Göra iordning ett inlägg som avslöjar "hemlisen". Kolla in senare för nu SKA jag ta tag i detta, pusspuss!



♕ FRUKOST

 
Kunde inte somna förrens kl 3 inatt! Helt sjukt för att vara mig men låg bara och tänkte på allt & ingenting. Vaknade ändå i hyfsad tid, runt 11 och har precis ätit en asgod frukost framför 17 kids and counting. Vill också ha så många barn, rena drömmen! 
 
Denna veckan ska jag vara gräsänka, IGEN. Men det är rätt skönt när det blir så haha, hade dock inte stått ut med det varje vecka men nån gång ibland så! Det märks verkligen på lönen när han ligger ute en vecka, så najs med lite extra pengar till nyår osv.