VALBORG FÖRFÄÄN

Lite blandat från några av mina senaste valborgar.

VALBORG idag då! Denna högtid har alltid varit speciell för mig, har alltid haft stora planer sen jag föddes typ men idag... jobb 7-15 sen, SOVA? Kom hem från jobbet, sov en stund på soffan, åt Ica basic korv med Ica basic potatissallad och nu ska jag hoppa in i duschen sen gå och lägga mig. Fyfan vad jag känner mig tråkig, men jag ska ju ändå upp och jobba tiidiigt imorgon. (nu hatar man att jobba ob-tider, vill med va ledig) Jag skyller på det! Haha godnatt och ha så kul ikväll, sup inte för mycket bara! // Gammal tjej 94...



Sommarvärme

Min grymt goda frukost imorse, som jag åt ute i solen insmord i Hawaiian tropic. ÅH SÅ UNDERBART!

Tisdag = ledig dag för mig wiihoo! Idag har jag solat solat solat, tvättat och nu ska jag gå ner till OK, blir upphämtad av Ida sen åker vi vidare till Tina och hälsar på henne och hennes lilla bebis! Mysigt värre. Jävlar vilken bra dag.



NEW IN

 
Köpte dessa för 129:- på Gina igår! Lite små annars är jag så himla nöjd! Tog en cykelrunda till Konsum med dem igår, hur sköna som helst. Har förövrigt haft en GRYM helg, skriver senare :)



Klockan 06.00 - på morgonen.

 
Åh vad detta ljuset gör mig glad! April har gått såhäääär fort , våren kom och lika snabbt kom sommaren känns det som!



Bebislycka

Ohh I want a baby!
 
Polyvore collage (upp) ^ 
v (ner) dåligt kollage gjort i paint haha...

Jag har sagt detta förut, jag kommer säga det många gånger till meeeeen jag är så galet sugen och REDO på att bilda familj. Flera har sagt till mig att "vänta med barn tills du blir 23 iallafall, du måste hinna leva livet först" blablabla. Men jag känner inga behov av att festa av mig, ut & resa, uppleva världen osv. Jag känner mig bara otroligt redo för att bära en bebis eller två inuti mig, låta dem växa från en liten spermie till en liten människa med hjälp av MIN kropp.

Det är inte bara bebismyset jag längtar efter utan ALLT som har med en familj att göra. Jag längtar även tills jag har en 4-åring här hemma som säger helkonstiga men roliga saker, familjeutflykter, bara vara med mina barn för dem är allt jag behöver. Kolla på töntiga barnfilmer som gör dem så glada, alla dåliga efterblivna barnprogram vi har nu för tiden, för det underhåller dem. Gå till närmaste lekpark och leka av sig. Åh, jag längtar ihjäl mig. Jag hoppas varje dag att mina p-piller ska sluta fungera av nån anledning och att jag helt plötsligt är gravid. Jag är så jävla rädd att jag eller min pojkvän ska vara steril, att det ska ta jättelång tid för oss, att jag får 10 missfall eller något. Men jag vill ju inte börja försöka förrens jag får fast anställning (vilket jag förhoppningsvis får 2015), vet att vi har en stadig ekonomi och vi inte har så mycket avbetalningar/lån. 

Blir så avundsjuk på dom som lägger upp bilder på sin familj med småbarn och allt. Det känns som hela mitt liv har stannat upp och jag bara väntar på mina barn som aldrig kommer. Men inom 5 år ska jag ha minst 2 barn, hur livet än ser ut. Jag SKA vara gravid inom 2 år, det ska jag bara. Snart får jag hålla mina små skapelser och uppleva den där enorma lyckan som bara dem som fött ett barn kan förstå. Åååh, jag kommer bli världens lyckligaste & bästa mamma till världens finaste barn ♥



Bildbomb // summerfeeling

 
Igår var det kalas för kusinen Julia, bjöds på grillat och det var sååå gott! Alltid lika avundsjuk på deras hus också, min största inspirationskälla! Varenda kvm är to die for.
 
Idag var både jag & J lediga, så vi har kollat lite möbelaffärer, handlat, varit hos mormor och mot kvällen var jag ute och sprang en runda! Sååå härligt, ska börja med det nu. Ännu lite senare var vi ute och gick på en ö längs vattnet - 20.00, solnedgång och jag kände mig som en turist på semester mitt i sommarn. UNDERBART!



Sunday Funday

 
Hade väärldens mysigaste söndag igår! Började dagen med husvisning på ett jättefint hus, åh vad jag vill ha fastanställning.. Sen åkte vi ut till J's föräldrars sommarstuga & grillade, gick en runda och kollade på när älskling var liten haha, sååå sööööt, vi kommer få så perfekta barn! :') Nu ska jag jobba 7-15 sen blir det 2 dagars ledighet till hehe! *vissa har det bra*



GLAD PÅSK

 
Heeej och glad påsk på er! Vaknade upp till världens sommarväder, så himla härligt. Åkte till mamma vid 12-tiden, sen dess har jag solat, letat påskägg i trädgården och ätit grillat. Myspys på högsta nivå! Sitter ute i solen nu medans min pojkvän jobbar med bilen, ska byta front då jag repade sönder den andra *ooups*



Svenska högtider/traditioner



1. JULAFTON. Kommer alltid vara den bästa dagen på året enligt mig, även om senaste julen var den sämsta ever, mådde så psykiskt dåligt pga att det var massa bråk & tårar. Julafton är skittråkig nu när man är "ung vuxen", men vet ju att det kommer en dag då jag och min syster har barn, och då kommer julen vara lika mysig som förr hoppas jag! Sen hela december, alla förberedelser osv, allt är så myyysigt och jag bara älskar det.

2. MIDSOMMAR. Vet inte ens varför vi firar detta men tycker det är sååå mysigt! Visst, det regnar alltid osv men jag har alltid haft kul på midsommar! Enligt mig ska midsommar firas med släkt, men det gör man ju som man vill! Massa god mat, alkohol och bara ha kul och få in sommarkänslor.

3. PÅSK. Mat, mängder av godis, ungefär samma som julen förutom att det är soligt och varmt (oftast) istället för vinter och minusgrader. Tycker påsken är mysig på något sätt fastän jag inte direkt går och längtar efter den, det känns som man välkommnar våren for real. Varje påsk går vi ut och letar paket och ägg i mammas trädgård hihi, så mysigt.

4. VALBORG. Hade större betydelse förut, nu när jag jobbar är valborg skitsamma. Men ja, har alltid haft JÄTTEBRA valborgar så länge jag kan minnas. Mängder av alkohol eller massa mys med en majbrasa. Denna hade hamnat före påsken om jag inte hade jobbat som sagt haha, ska nämligen jobba både den 30:e och sen tiiidigt 1 maj så kommer typ sova bort denna valborg.

5. KRÄFTSKIVA. Ja, det är väl en tradition? Supermysig enligt mig, god mat, bra väder (man får ju pricka in rätt), man kan ha kräftskiva lite när man vill vilket är bra för oss som jobbar ob-tider, bra sällskap osv. Ett perfekt avslut på sommaren! Lika mysig med eller utan alkhol.

6. NATIONALDAGEN. Haha jag firar inte detta alls, men det är väl ändå lite mysigt! Det är sommar, man äter jordgubbar (iallafall jag), hedrar vårt kära Sverige. Allting känns så typiskt svenskt, får sån "nu är det verkligen svensk sommar-känsla" vilket är uuunderbart!

7. HALLOWEEN. Betyder egentligen ingenting för mig längre, folk i min ålder festar väl, men jag gjorde inget speciellt förra året tror jag. När jag var liten var det ju bus eller godis osv, men nu så nääää.. Bryr mig inte, tycker bara det är mörkt och jobbigt, läskigt med massa monster överallt osv haha..

No idea varför jag skrev detta, men det var längesen jag skrev något och kände för något annorlunda! Passade bra till påsken antar jag. Puss



Några bilder från mina senaste högtider! =)



2 år tillsammans ❤

 



Miss the oldies

Sommaren 2011, den bästa i mitt liv! (hittills)

Har suttit i flera timmar nu och kollat på gamla videos på youtube, bilder på gamla bloggar osv.. Har mest kollat in Dessies gamla arkiv och fjortis-videor på youtube hahahah. Vet inte varför men blir alltid glad av att kolla på Dessies gamla inlägg från typ 2009,2010,2011 även om hon var en provocerande fjortis men hennes liv verkar ha varit så jävla händelserikt och även om hon var en liten fjortis har hon alltid varit så jävla SNYGG. Ibland önskar jag att jag levt ett liv som hon, saker som hänt heeela tiden, skitit i skolan & bara levt livet istället. Träffat folk 24 fkn 7 osv. 

MENMEN, saknar verkligen dom gamla tiderna ibland, när man var "liten" och gjorde lite mer saker.. Jag kan göra mer saker nu iofs, nu får jag ju supa lagligt, jag har egen lägenhet och kan fixa en fest när som, detta året får jag tom köpa alkohol på systemet och kan därför supa som en liten fjortis när fan jag vill. Jag har körkort & kan köra till vem som helst när som helst. Det finns inget som hindrar mig. Men det är ju inte lika kul när det är tillåtet hihi.

Äsch vet inte vad jag pratar om, men just nu känns mitt liv meningslöst. Jag väntar bara på fastanställning och ett fete sparkonto så man kan köpa hus & skaffa barn och börja drömlivet. Samtidigt vill jag bara festa varje helg, supa mig riktigt full & göra massa dumma grejer man skäms för dagen efter men skrattar åt ett halvår senare, njuta medans jag fortfarande är ung. Men jag äcklas av all alkohol, tycker inte ens om 4,5% cider längre för jag typ mår illa av det haha. Men jag känner mig för gammal för att festa & det är inte samma sak att festa med 20+:are som med 15-åringar haha =) 

HAHA TÖÖÖNTIGT INLÄGG MEN JAG VILL BARA ATT DET SKA HÄNDA NÅNTING! Nu är det bara jobba äta sova som gäller. Vill ha en mening med livet. Vill skaffa barn & hus nununu. Gosh, jag behöver sommar och lite semester. Kan inte bara solen och den riktiga våren komma väldigt snart så man blir glad igen?!



En underbar söndag

 
Idag har min mamma, mormor och moster varit här på besök! Åh vad jag älskar dom, underbara familj. Jag bjöd på mat & fika och fick jääättefina "presenter", blommor osv helt utan anledning! Så gulligt, bästa dem. Nu kollar jag på "friends with benefits" som är på 3an, velat se den ett tag och den verkar skitbra!



FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM?

 



5 APRIL

Såja, ungefär hela min dag i bilder.
 
Startade dagen med bananpannkaka, sen shopping (mat, trådlöst tangetbord & mus och lite småsaker på Ö&B), ut en runda i skogen med hunden, sen stooorstädat som fan & nu har jag precis gjort mat och bakat i timmar.. Kycklig/pasta sallad och cheesecake som jag ska bjuda mamma, mormor & moster på imorgon! Pyyyh.. Nu ska jag inte röra mig en mm till ikväll, så puss



Random wanties

Summer wantiez
 

Åhhh vad jag drömmer om ett par Runwaydreamz shorts! Det är min biggest wish all time.
Tycker dock det är liite för dyrt för ett par shorts som man bara kan använda under begränsad tid (svenska vädret asså..) Men de är sååå snygga! Nike air force hade inte varit helt fel det heller, en sportbh skulle vara nice och jag behöver verkligen mera "tjocktröjor" eller aa långärmade tröjor som inte är munkjackor ellerså.. Typ som de på bilden!



☆ VÄLKOMMEN APRIL


Nu kommer detta inlägg liiite sent kanske , men äsch då! APRIL - ser fram emot denna månad, ganska mycket kul som händer och så brukar det bli sommarvärme mot slutet ♥ 1 april inleddes med en ledig dag =sovmorgon, och soool! Pojkvännen var också ledig så det kunde inte bli bättre! Lite andra grejer att se fram emot denna månad:

15/4 - firar jag och min pojkvän hela 2 år tillsammans! + att det är 1 år sen vi köpte vår säng och kollade på vår nuvarande lägenhet.

19/4 - Påskafton! Massor med godis och så hoppas jag på lite god mat med och så har jag lite långledigt (fre-sön)

20/4 - kusinen fyller 17.

23/4 - mamma fyller 41.

25/4 - löning är väl alltid kul!

26/4 - Bilträff/premiärträff :)

30/4 - månaden avslutat som alltid med VAAALBORG, ska jobba både valborg & tidigt dagen efter vilket suger. Det är iprincip den enda dag på året jag brukar dricka alkohol annars! Menmen, det blir nog mys ändå.

Sen har vi ju grillpremiär, spontana händelser, massa sol, förhoppningsvis sommarvärme & att få lite färg på sig!

 
Några godingar från April 2013..