HELDAG PÅ EMPORIA

 
Har varit på emporia hela dagen! Shoppat sataaan med grejer, uppdaterar mera sen! Är sjuuukt nöjd med dagen iallafall.



Vad finns därimellan?

 
Alltså jag kan spänna ut min mage så jag ser höggravid ut, ja ni ser väl på bilderna. Men jag kan också "smala in" mig ganska mycket.. Jag förstår ärligt talat inte hur. Vad fan finns därimellan om jag nu både kan dra ut och in magen så mycket? Är det luft, isåfall vart tar all luft vägen när jag smalar in mig? Don't get ittt....



YTTERST VIKTIGA NYHETER, LÄÄÄS!



Nej men seriöst, detta stod i expressen för typ 1 månad sen. Och detta är väl en av Sveriges mest lästa tidningar, pinsaaaaaamt. Vi bryr oss inte ett skit. Ändå lägger jag upp detta hehe, nej men det är så. jävla. töntigt. 



omg I'm so deeep.


De tre första bilderna (kollage 1) är från dagen när vi tog hem henne. Sån liten plutt! Och de två sista här, (sista kollaget) är för en liten stund sen när hon låg i mitt knä och busade. 

Jag kan bara inte fatta att du är MIN hund. Min alldelles egna hund. (och min pojkväns då förstås!) Jag har betalat dig själv, jag står som ägare på papper. Du är inte "familjens hund" alltså att mina föräldrar är din korrekta matte/husse. Det är JAG. 

Sen när du blir större, då kommer du vara hunden som just jag har skapat dig till att bli. Det är så kul att få följa din utveckling från en liten 9,5-veckors valp. Jag kommer finnas med dig tills den dag du inte finns mer. Vi kommer uppleva så mycket i så många år. Du kommer beskydda och leka med mina barn när dem kommer. Nu har vi haft dig i 25 dagar och du är 13 veckor och 1 dag gammal. Du har växt så himla mycket på denna tiden, och även ändrat färg helt. Från början var du ljus och liten. Nu är du kolsvart och större. 

Okeeej jag skriver en text till en hund som inte ens kan läsa eller fattar ett skit haha. Makes no senseeee men jag vill bara säga att även om hon var ett spontanköp, vi hade inga seriösa planer på att skaffa hund och vi åkte & kollade bara för skojs skull. Men så fort man såg henne i ögonen så bara visste vi - hon ska vi ha. Jag ångrar ingenting med det här valet. Jag älskar henne till tusen och ser henne som min egna lilla bebis. Vi säger "mamma och pappa" inte husse och matte. Vi säger "nu kommer morfar" när min pappa kommer på besök osv haha. Kanske lite töntigt, men hon känns ju verkligen som vårt lilla barn. Människans bäste vän♥



On tha buzzz

 
Uschhh vad jag känner mig ful idag! Men hellre ful och ha kul än vara fin och lida pin, eller nått? Jajaaa idag har vi vaccinerat lilla Smilla, gick jättebra! Och nu är jag påväg till stan. Funderar på att seriöst hälsa på mitt "gamla" gymnasie idag, tänkte ju göra det sist men hade inte tid då. Skulle vara så kuuul att kolla på alla nya 1or och prata lite med min gamla lärare!



You'll be a star if you do it right

Ut & gå med hunden-outfit och snapchat bild på världens sötaste katt.
 
Har alltid tyckt att folk som lägger upp bilder överallt hela tiden på sina djur är töntiga, även om jag själv haft djur sen jag var 8 och älskat allihopa av hela mitt hjärta. Nu är jag själv den där tönten som bara lägger ut djur-bilder haha dubbelmoraaal. Men dem är ju så underbara, så söta och mina älsklingar! Klart som fan halva kamerarullen ska vara på mina bebisar. Somuchlooove 



FRIED ICE-CREAM



3 bilder från thailand där jag var i februari med pappa & lillasyster. Friterad glass, fråga mig inte hur det funkar men det är såååå nandfnifjae gott! Glassen är helt smält inuti och jag blir så-jävla-sugen just nu när jag ser dessa bilderna. Omg 
 



Best place in the whole world




Vår underbara säng som vi spontaninköpte på vår 1-årsdag. Den var dyr, och alla mina sparpengar gick åt haha men det var den sååå värd. Vi hade inte kunnat ha vår gamla 120-säng i denna lägenheten. Trodde aldrig jag skulle äga en dubbelsäng/kontinentalsäng som jag köpt helt själv. Inte vid 18 års ålder iallafall..



Lill-lördag

 
Gårkvällen var jäätttemys, var ute, träffade folk, sen stod vi ute och pratade med vår granne till 1.30 på natten! Jaja just nu är Malin här, vi har haft kalaspuffe dejt och snackat skit. My bestiiie



I need this


Fick ju hyfsat mycket i lön denna månaden (mer än min mamma wihooo) och min pojkvän fick jättehyfsat i lön. Så på lördag ska vi unna oss en trip till emporia! Ska ÄNTLIGEN få shoppa kläder! Annars har det bara blivit mat, räkningar, toalettpapper & sånna tråkiga grejer sen jag flyttade hemifrån! Har tom fått lägga födelsedags & julklappspengar på sånna livsnödvändiga saker.

Ja uschhh, men nu ska jag unna mig lite! Ska kolla på saker jag behöver i första hand, såsom skor, MASSA nya tröjor, kolla in ett par vita jeans för skojs skull, någon mössa kanske. Det blir jag, mamma, pojkvän, min moster & min kusin som ska med. Det ska bli såååå kul!



found some picccs


Haha i december hade jag knappt inget hår alls.. Tycker det är liiite skillnad mellan mars-april där men jag vet inte? Sen bilderna som är från "nutid/idag" fast det var någon vecka sen men ja.. Vet inte riktigt vad jag ska tro, om det växer nu eller inte? Visst ser det väl längre ut men det kan ju också vara för att det är inga bilder som är tagna bakifrån som de andra från mars-april. Det blir liksom en annan vinkel och håret ligger inte i samma längd dåju. Men det är skillnad sen decemberfotot, garanterat! Åhhh om ni bara visste hur mycket jag saknar mitt "riktiga" hår.. 



Min tjusiga utväxt..



Jag har alltid trott att mitt hår inte växer men med tanke på min utväxt så växer det ju normalt antar jag. Har inte färgat håret sen september förra året såattehhhh, det var ju ett tag sen. Då är den enkla slutsatsen att jag tappar mitt hår. Det växer, men jag tappar det.. Har dock tagit lite tabletter under en period i våras, så nu tror jag det börjar växa tillbaka igen för det är längre nu än vad det var i vintras! Såååå jag hoppas att jag snart kan återgå till mitt långa, fina, blonda hår som folk trodde var löshår..Har tyvärr inga bilder på denna datorn, men det var sååå långt :(
 
 



Maaaat, som vanligt..

Min frukost imorse, ostrullar som jag åt nyss <333, och en ben&jerrys som min gulliga pojkvän kom hem med igår!

Fyfan vilka ointressanta bilder jag har, shit va pin. Nejmen jaaa, idag vaknade jag jättesent enligt mig själv (halv 12) förstår inte hur jag kan sova så länge eftersom jag somnar rätt tidigt.. Menmen, idag har jag varit jätteseeeg, tänkte städa hela lägenheten först för det behövs VERKLIGEN, men jag har bara.. latat mig? Har inte ens haft datorn igång idag så jag börjar fundera på vad fan jag har gjort idag egentligen haha..



TIPS / komprimerare!

Äger du tex en systemkamera är du väl medveten om att bilderna tar sjuuukt mycket plats? En bild kan ju ta 10-12 mb utrymme och det blir en hel del om man nu har ett par stycken som jag har. Jag har typ 20.000 (skojar inte! har säkert mer) bilder fast på olika datorer/usb-minnen osv. Men just på denna datorn har jag 2730 bilder som tar upp 7.65 GB av min hårddisk. OCH DET ÄR BARA MINA BILDER FRÅN NIKON-KAMERAN!!! Sen har jag ju några tusen mobilbilder, en till kamera osvosv.

Sååå, vill du ha mer minne men ändå ha kvar dina bilder?
Ladda ner ett komprimerings-program! Jag har precis googlat i 30 min, laddat hem 3-4 st program utan att hitta vad jag sökte. Men seeeen hittade jag det! Googla på "powertoys/image resizer" så får man det - enligt mig - bästa programmet. HAr inte testat något annat men hade detta på förra datorn och tyckte det var så himla smidigt att man bara kunde högerklicka sen komprimera! Berättar mer häääär under:



Efter du laddat ner det finns programmet automatiskt när du högerklickar på en bild. Tryck på "resize pictures" du kan även markera flera bilder och komprimera fler samtidigt.


Sen väljer du vilken slags storlek du vill ha. Eftersom detta är från pappas systemkamera är bilderna jättestora, så jag valde "large" men är det från en vanlig digitalkamera ellerså kan man väl ta lite mindre. Ta vad du känner för! Sen klickar man bara på "resize", klaaaaart! Original bilden sparas också så du behöver inte oroa dig ifall du tycker bilden får dålig kvalité eller så och skulle ångra dig!



Här är en originalbild och en komprimerad bild på Smilla. Lite mer än 8 mb skillnad och jag ser ingen skillnad i kvalitén eller så! Så länge du inte ska skriva ut bilderna på en stor canvas tavla eller liknade gör det inget om du komprimerar, du bara sparar på datorns minne och du får plats för fler roliga bilder :) PS. Programmet är helt gratis! Men det funkar dock bara på windows!



white jeans



Vita jeans + primeboots/hunters är SÅ JÄVLA SNYGGT. En skinnjacka till också så har man den perfekta höst-outiften enligt mig. Vita jeans med höga stövlar överhuvudtaget passar perfekttttt.

Är ni sugna på svarta, höga hunters? Spring till närmsta netto-butik och köp ett par för endast 699:- !! (jaaa, jag menar den där billiga mat/skitaffären från danmark)
 



Mot staaan

 
Är på bussen mot stan nu, ska ha min första körlektion och jag är cpjävlanervös. Jag vill iiiinte, tycker det är så himla pinsamt om jag skulle möta någon jag känner vilket är högst troligt.. Efteråt funderar jag på att hälsa på mitt gymnasium en snabbis! Bara för att reta alla som börjar skolan när jag har tagit studenten hihi!



Ouupps

 
Förlåt för att jag inte uppdatert idag, har inte haft tid! Sov jäättelänge sen har vi varit hos pappa hela dagen.. Lovar att vara bättre imorgon! Puss



Mina ben!?

 
 
Okej på bild 2 har jag lagt till massa skuggor så man ser tydligare.. Haha det ser ascoolt ut på min mobil iaf! Men alltså det är helt sjuuukt, mina blodådror syns jättemycket! På låren, upp till höftbenen, bröstet och handlederna framför allt. Någon som vet varför det blir så haha? Tycker det är lite charmigt på något sätt ;)



Heyho let's go

Just nu - simpsons myyyys.
 
Min uuuunderbara pojkvän ska stressa på jobbet s jag kan få skjuts till mitt jobb. Looove that guy! Så idag blir det ett litet avbryt i "semestern" men tid är pengar righhttt. Septemberlönen blir några lappar rikare iaf.



Kan inte sova..

Jääättegammal bild från i vintras haha. Saknar gamla tider, men ändå inte!
 
Klockan är jättemycket med tanke på att jag ska upp vid 4.. Jag borde sova, men jag kan inte. Jag tänker på massor av saker och vill inte vara ensam. Vill att min pojkvän ska ligga bredvid och hålla om mig! :( det värsta är nog att jag ska cykla till jobbet imorgon, 8.6 km vid 5 på morgonen utan cykellyse blir inte kul. Ååhh ge mig ett körkort på posten NU snälla! Äsch godnatt



Finbesök

 
Har varit hemma själv sen halv 6 för min pojkvän jobbar natt. Såå just nu är Amanda här, lite tjejsnack, kaffe och cigg! Snart ska jag ta en lång kvällsrunda med Smilla och Johnnys mamma. Ska jobba imorgon mellan 6-15 så ska lägga mig i hyfsad tid. Pusss



Same same but different?


Vad är egentligen skillnaden mellan Johnny bulls och primeboots? Tycker de höga ser nästintill likadana ut, fast primeboots är ändå snäppet snyggare på något sätt! Har för mig att johnny bulls också är billigare, men annars är det väl knappast någon skillnad..? Hursomhelst, jag vill ha ett par! Jag fyller år i oktober, någon som vill ge mig ett par eller två? :)



Min första photoshop-redigering


1. före / 2. efter - bilden är tagen av pappa/mig (minns inte) i thailand. 

ALLTSÅ GUUUD, vilken tid det tog att ladda upp EN bild!! Den första bilden är typ på 8 gb så det tog huuundra år, andra bilden är en printscreen av min redigering för jag råkade spara den i någon konstig fil.. Så den gick betydligt snabbare! 

Menmen, har nu testat det där med photoshop. Jag fattade nada, man såg knappt hur man redigerade för antingen var bilden för inzoomad eller för utzoomad. Därför blev det för mycket mättnad & för mycket skärpa.. Och man fattade liksom iiingenting, fast det gör man väl inte med något i början.. Fast njaaa, jag fete DISSAR nog photoshop. Förväntade mig mer!
(eller kanske det är så att jag är för n00b på detdär som jag tycker det är så dåligt. Vet ju egentligen hur mycket man kan göra i photoshop när man väl kan!)
 



NATTEN TILL LÖNING <3

 
Kolla konton vid 00.00, tanka bilen full och en trip till donken. Standard!



Chokladfreak

 
Jag är fan beroende av choklad! Har ätit en 100 grams chokladkaka varje kväll denna veckan.. Dock har jag haft mens och då MÅSTE jag ha choklad haha.. Brukar inte äta det varke dag annars! Men mmh, jag äääälskar choklad!



Lite ändringar

Har gjort lite ändringar, ny design och ny header! Kände för det, det andra kändes så B av något slag.. Dock så är headern aaaalldelles för stor för denna designen, menmen! Det får vara så sålänge tills jag orkar ändra det. Påbörjade min 3 månaders fria photoshop-tid idag med, men jag fattar ingenting utav det.. Så håller mig till mitt kära picasa istället <3

/ Random sommarbild /



Min sminkhörna


/ sämst bilder eftersom det var mörkt ute då bilderna togs /

Men här är iallfall min lilla "sminkhörna" som nu har blivit en plats där vår katt sover/har sin frizon för hunden istället. Sen kan jag inte platta håret där heller för jag har inget kontaktuttag i närheten. + att jag alltid börjar tidigare än Johnny så jag kan inte fixa mig på morgonen heller för då låter det och jag måste tända lampan när han sover.. Haha vilka i-landsproblem men jaaa, tycker om den ändå, nånting som utmärker att det bor en tjej här iallafall :)



Glamouröst


Min glamourösa frukost/lunch som ser ut som barnmat.. Rester från igår, har inte så mycket hemma nu för det är dagarna innan löning & då brukar vi vara urfattiga. Men imorgon får vi båda lön och jag kommer ha över 50 tusen på kontot! Allt är självklart inte löning, men jag kommer få ganska mycket i lön + så har jag ett x antal tusen i fondpengar med som jag fixade i måndags :) Men det ska över till sparkonto sen!

MENMENNNNN, idag ska jag plugga körkortsteori hela dagen! Ska verkligen satsa till 110%, fick godkänt på 3 faser efter varandra igår så nu är jag stolt och glad & har lust att fortsätta och bli klar med ALLT. Är sååå taggad inför körkortet nu faktiskt, inte varit det innan! Teorin verkar gå hyfsat bra, får bara se hur det går med körningen, hoppas jag inte ballar ur där som jag gjort innan...



I NEED SHOES!

 

/ snabbt kollage, från skopunkten / 

Jag behöver skor. Typ nu. Det är hål under sulan på båda mina skor jag använder nu, sen går vi ju mot höst och då behövs ett par nya skor! Skulle helst vilja ha ett par primeboots, eller möjligtvis ett par Johnny bulls.. Men jag har varken råd eller lust att lägga så mycket pengar på ett par skor.

Men dessa från skopunkten tycker jag ändå är helt ok, till ett mycket bättre pris! De längst ner påminner ju väldigt mycket om primeboots. Fast jag tyckte nog inte om detdär röda runt blixtlåset.. Menmen! Ett par uggs SKA införskaffas också, brukar bli 1-2 st per säsong, de går ju sönder jättelätt men jag köper det alltid ändå för det är såååå snyggt. Tycker mest om de ljusbeiga som brukar finnas på Din sko!



Matmatmat

Gick upp redan vid 6 imorse (!!) för att gå ut med hunden och göra smoothie till mig & johnny innan han skulle till jobbet. Somnade om mellan 7-11, med kläder på under duntäcke och hundra grader varmt ute. Snacka om att jag var vaaaarm. Nu har jag precis ätit spagetti med massa smör till frukost nr2/lunch och tänkte plugga körkortsteori. Malin skulle nog komma hit idag så jag ska plugga satan tills hon kommer :)))

 



SORRY

Har inte haft tid eler ork för att uppdatera idag.. Har varit i stan en runda, kollat på film, sovit, ätit god mat med pojkvännen. Haha billig fryspizza, det enda vi kan äta just nu, är såå fattig pga att vi köpte hund... Men det var hon värd! Ska nog lägga mig i sängen nu för jag är döööötrött. Vi hörs imorgon! 

 



Todays outfit

 



Tro det eller ej

 
Idag har jag samlat på mig massor med vuxenpoäng! Varit på banken och fört över fondpengar till mitt konto, sen skrivit in mig på körskola! Var så jävla nervös att jag höll nästan på att gråta på vägen dit hahhaa tönt.. Men det gick jättebra och nu finns det ingen återvändo, nu kör jag! 2013 har jag körkort, punkt slut! 



Idolmys


Johnnys familj kom över och kollade på idol med oss. Tända ljus, popcorn, en del skratt och massa mys! Visste inte att idol skulle börja idag faktiskt men fick reda på det av en slump. Så himla kuuul, älskar auditiorna! (eller vad det heter i plural hehe)



Best friends

 
 



Nyduschad & fräääsch

 
Tjeeena, tänkte slänga in ett inlägg och säga godnatt! Fattar inte att jag fortfarande är vaken, gick ju liksom upp vid 3 inatt och sov jääättelite. Men det är najs, nu väntar 2 veckors sovmorgon mmhhm. Om nu Smilla vill ge mig det dvs! 
 



Hundgos

 
Pappa kom mitt i min powernap. Lite därefter kom Amanda och Kim också med mandizz hund. Så han och Smilla fick leka av sig i någon timme! Haha så mycket tjat om hunden, börjar känna att detta kommer bli ytterligare en tråkig blogg.. :( Ska bättra mig nu under min semester!



Varför är jag så ful?

Haha är så ful så jag blir gullig ju.. Nat
 
Nejmen heeej! Har sovit 3 timmar inatt sen jobb 5-11.30 på det, götttt. Nu är sommarjobbet över och jag har "semester". Kommer kännas skitkonstigt att inte behöva ställa alarmet på 3-4 hehe. Men nu ska jag powernapa lite för jag är sååå himla trött. Därav så fina bilder. Puss och godnatt



Hos mamma

 



Fullt upp

 
Vilken daaag och klockan är inte ens 5 än! Jobbade mellan 5-14 sen drog jag, pojkvännen & Smilla (hunden) till stan. Vi var i en hundrastgård som vi fick reda på idag att den fanns. Passade på att äta världens goaste baguette när vi ändå var i stan! Kom hem för en liten stund sen & sitter med myskläderna i soffan och inväntar BATTLE OF THE IDIOOTS!! Taggatagga



Bekännelser

Jag tycker inte om att fylla år, brukar få åldersnoja/känna mig gammal och tycker att födelsedagar i sig är allmänt tråkiga. Det är inte alls lika speciellt som när man va liten då det var massa uppvaktning, nu bryr sig folk knappast haha.

Jag flyttade hemifrån när jag var 17 (förra sommarn, skulle alltså fylla 18 det året), ihop med min nuvarande pojkvän

Jag har inte köpt kläder på eeeeevigheter, har inte haft råd när jag flyttat hemifrån och levt på studiebidrag haha.. 

Jag har tappat mitt hår!! Har alltid haft jättelångt & fint hår men förra sommarn så tappade jag allt. Har mått skit över det sen dess, men nu börjar det växa igen sakta men säkert! Haha måste visa före/efter bild nångång, helt sjuuukt att det kunde bli så. Fattar inte varför heller?

Jag älskar att läsa andra folks bekännelser, eller ask.fm

Jag är typ alltid trött och det suger. Så nu ska jag passa på att sova lite innan min pojkvän kommer hem och tvingar mig att vara vaken med honom & hitta på massa grejer för det är fredag haha. Puss GN


 



Friiiiiday!?

Dagens outfit, simple as thattt. Går ju dock ändå i arbetskläder så spela roll.. Men jag måååste uppdatera min garderob!!
 
Idag var det tillbaks till jobbet igen efter 3 dagars ledighet. Gick jättebraaa och fick skjuts hem så var hemma tidigt. Nu sover både hund & katt så funderar på att passa på att sova jag med.. Haha som att ha spädbarn ju! Men ja mmm det låter bra, godnatt .zZZ



house inspo

 
 
OH MY GOOOOD. Alltså jag blir så kåt/kär/hypad när jag ser sånnahär bilder! Kan sitta och kolla i flera timmar. Jag och Johnny har tom beställt hem några huskataloget för ett tag sen för att få massa inspiration osv! Vi har bestämt oss för att bygga nytt, eller åtminstonde köpa ett hyfsat nytt hus när vi flyttar till hus (yäääy tagga om typ 10 år eller nått) 

Jag vet precis hur jag vill ha det. Jag vill ha ett enplanshus med vit putsad fasad. Pulpettak, och gärna ryggåstak i vardagsrum/kök. Jag vill ha vit högblank på skåpsluckorna i köket. Värmegolv i hela huset. En kakelugn att elda i på vintrarna, finns ju inget mysigare! Jag vill ha en svart eller grå dörr med ett runt fönster. Helkaklade badrum i vitt med någon detalj i samma färg som golvet. Typ svart/grå. Vita väggar överallt med någon fondvägg här och där. Någon noga utvald text fastklistrad ovanför sängen eller nån annan stans där det passar bra. Härlig tomt med en jättemysig altan/uteplats. Fin inredning, små detaljer som gör skillnad och allting ska vara i svart/vitt och kanske någon annan färg för att bryta av lite här & var. Rena drömmen! ♥

Skulle det inte bli så så har jag ändå fått uppleva det där med att bygga nytt. Min mamma och hennes sambo byggde nytt 2006 tror jag att det var. Så jag har fått uppleva några år i ett nybyggt hus, varit den första som sovit i just det rummet, välja tapeter, välja rum, varit den första som tar just det fotsteget på just den platsen osvosv.
 



Nostalgi på hög nivå!

Jag och min pojkvän kollade på Aladdin i förrgår, hehe nostalgi♥ och den där sultanen, Jasmines pappa. Han är så hiiiimla söt och go alltså! MEN en sak jag stör mig rejält på är att han har grått skägg osv, men bruna ögonbryn? Whyyyy disney? Det är ju så ologiskt så det är inte sant, fett irriterande när man kommit på det haha!

 



before I die

 


bilderna är från weheartit/google

Något som skulle vara kul är att fira jul i New york! Eller USA över huvudtaget. Dem "överdriver" alltid så när det gäller högtider som halloween, julafton osvosv. Och jag som är gaaaalen i julafton skulle nog tycka att det var jättekul/mysigt att fira där nångång!

En annan stad som är jättemysig under julen är Göteborg, firade där för något år sen när pappa bodde där. Sen har jag varit där runt jul ett flertal gånger och det är sååå mysigt! Jul på Liserberg är standard också om man är i Göteborg i December. Åhhh så cozyyyy jag vill ha juletid nu, tagggaa!



COZYY SHIT


Är ledig även idag! Så himlaaa skönt och perfekt nu när vi skaffat en liten valp. Börjar jobba imorgon igen, sen jobbar jag även hela helgen sen är sommarjobbet slut! Men jag ska tillbaka dit igen från den 1 september och jobba ännu mer, såsåså glad att jag slipper arbetsförmedlingen osv! 

Wellwell, idag tänker jag bara göra ingenting. Jag ska ligga i soffan hela dagen, äta gott, kolla på film/tv/tv-serier, läsa bloggar, blogga varvat med hundpromenader och lite "träning" med Smilla. En dag för mig själv helt enkelt, om inte Benny kommer hit en runda sen kanske. Sounds perfect 2 me



A day with my gurls

 
Vi har inte gjort så mycket alls, men ändå haft så jävla kul och skrattat massor! Det är precis så det ska vara, då känner man varandra till 110%! My favs



HAHAHa looove this pic

 



best friends forever



Snart kommer dessa godingarna hit! Bilderna är jättegamla haha, men vi är lika söta för det hehe. Men just nu är Benny här med mig lite hihi, han ska vara här tills mina tjejer kommer! Ja men guuuud vad intressant, blog you later xoxo.

HAHA SKOJA nej men skulle bara uppdatera lite om min dag. Vet inte när dem ska hem sen men om dem drar innan Johnny kommer hem ska jag nog fixa lite med bloggen, ladda hem photoshop (har 3 månader gratis wiiie) fixa ny header, göra lite småändringar osv!



adidas by din sko


Skulle kolla efter lite höstskor inspiraiton på nätet igår, och såg att Din sko har fått in adidasskor. Jag kanske är väääldigt efter nu haha, men jag visste inte det förrens igår.. Såg att det även var rea på dem, 249:- bara! (det är de två "första" i kollaget) Tyckte det var lite coolt men samtidigt onödigt eftersom varenda sportbutik har adidas skor. Menmen!

De har även fått in "promenadskor" som de rosa för 349:- , det kanske också var längesen men jag har inte kollat på stan/nätet efter skor på huuuundra år typ! Kanske får köpa ett par sånna nu när jag har hund och går väldigt mycket. Skulle behöva ett par vattentäta som man kan ha i alla väder, eftersom det snart är höst/vinter.. Tips någon?



regnregnregn

Some picsss från dagen
 
Hejhej! Skulle egentligen till stan idag och göra lite ärenden men det blev inte så för vi vaknade så sent. Istället har det blivit sova, äta, fika och nu blir det film. Sååå cozy att det äntligen regnar!



MAAAT

 
 



Morning walk

 
Var precis ute på en morgonrunda, kastade på mig första/bästa så jag ser ut som nån jävla brottsling haha. Åh min pojkvän har börjat jobba nu igen & började med natt. Han kom hem runt 7 imorse med nybakta frallor, så goos. Aja ska nog somna om igen, är ju ledig idag!



mspys / igår

 
Gick och la mig tidigt igår men kunde inte sova trots att jag var så trött. Sen vid typ 11 kom min pojkvän & hans kompis hit med lite doonken! Jag fick en milkshake så satt vi där allihopa & tjockade oss med tända ljus osv. Såå mysigt!



Worst walk ever

Dagens outfit, ser jättetjock ut pga svarta byxor + svart koppel och kopplet ser ut som fortsättning på mitt ben.. Haha ajjja
 
Kom precis in från en promenad, Smilla lyckades på något sätt slita sig loss från mig & springa ifrån mig, över en väg där det kör bilar. Fatta hur rädd jag blev!?? Usch, skakar fortfarande och känner mig som världens sämsta matte. Kommer aldrig hända igen! Eftersom jag somnade ganska sent igår och gick upp runt 3 imorse är jag dötrött, så funderar på att sova littt' Pusshej!



chillin' in my mjukisdress



Hejjjjsan, kom nyligen hem från en liten roadtrip. Vi köpte en hundbur sviiiinbilligt och det var en bit bort så det blev en bilresa på totalt 12 mil! Nu har jag precis tagit en snabbdusch och hoppat i myskläderna. Johnny är hos en kompis & fixar med buren för den passade inte riktigt haha, så jag ska väl passa på att kolla bloggar osv. Är dötröttttt så somnar nog snart, jobb 5-15 imorgon!
 



I want you

 bikbok // cubus // bikbok // gina tricot



Har typ blivit kär i sånnahär "college" tröjor på senaste tiden. Snyggt och skönt och perfekt till hösten! Ska nog införskaffa mig den ifrån cubus, men det beror ju såklart också lite på hur den ser ut på. Vissa saker kan va assnygga på bild sen sitta helt fel på, och tvärtom va asfula på bild/i butik sen vara jääättefint på!



chillmode



Pappa kom somsagt hit igår och va med mig i några timmar, lagade lite mat (bild 1,2) & tog massa bilder med hans systemkamera på Smilla. Nu blir det tjat om henne ändå haha , men det går ju inte undvika eftersom hon tar upp 24/7 av fritiden nu och är en stooor del av livet. Jajajaaa, nu sitter jag i soffan med lite godis & godricka och bara tar det lugnt. Tänkte "fönstershoppa" lite på internet! Pusss
 



36 grader varmt

 
 
alltså den valpminen/valpögonen! gets me everythime

När min pojkvän vaknade så drog vi & hans mamma till ica och köpte glass, satte oss i en park mittemot, åt, lekte lite och bara njöööt. Det är hur varmt som helst ute så jag fattar inte vad jag gör inne vid datorn nu!? Nu så är min pojjk i Skåne och kommer inte hem förrens om typ 2 timmar? Så pappa kommer nog hit en runda snart så jag kaaaaanske ska "övningsköra" litegrann. HAHA vi får väl se



Darkness

 
Har kunnat ha lite tända ljus nu de senaste dagarna eftersom det blir mörkt så tidigt nu! De 3 senaste bilderna är från strax efter kl 8, shiiit är det så mörkt redan nu? Tragiskt men ändå cozyyy



f*ck fitspo



justkiddingggg, men här är min inte alls så nyttiga men jättegoda frukost! Var jääättehungrig men blev ändå proppmätt på 2 små mackor hehe. Annars har jag hunnit vara vaken i över 1 timme nu, gå en morgonpromenad med Smilla, busat lite med henne, ööhmm ja det var det? Var tar tiden vägen egentligen? 1 timme har gått åt till ingenting..
 



HEEELG

Nejmen tjena sexy! Fan vad snygga armar jag fått nu när jag jobba, eller? haha..
 
haha nejmen heeej, är snart hemma! Är ledig i helgen och det ska bli sååå skönt. Ingen aning om vad som händer idag, ska nog bara ta det lugnt för jag är helt slut! Ha de gooott, puss!
 



smothiee

 



+/-

Börjar längta lite till hösten nu faktiskt, jag jobbar ju ändå nästan varje dag och hinner inte njuta av sommaren riktigt. Har ju inget lov/semester ellerså.. Men jaa, tänkte dra upp lite för & nackdelar med hösten, för att se om det verkligen är värt att längta hehe..

+
Mörkret/vädret = film och tända ljus.
Myskvällar varje dag.
Nya, roliga kläder!
På med mjukiskläder så fort man kommer hem & bara mysa ner sig
Höstsolen är ju ganska mysig tror jag?
Jag fyller år = pengar, kläder, andra roliga presenter!

-
Kylan, bläääää..
Man måste ha mer/lite tjockare kläder
Det är inte soligt, fint, varmt osv som på högsommarn
Jag fyller år = trååååkigt & man blir äldre...

Verkar som det är mer fördelar än nackdelar.. I'M SO READYYY



autumn -13
J
aa jag älskar gråa & svarta kläder, lite tråkigt kanske men tycker det passar till allt nästan! Klicka på bilden för att se var allt kommer ifrån & priser.





lilla smilla ♥


asså mygoood, sista bilden är ju bara för söt. min lilla modell hihi

Nu har det gått 4 dagar sen vi tog hem henne. Känns sååå mycket längre haha. Det funkar jättebra, även om man får ta en morgonpromenad vid halv 4 och även om hon pissar inomhus, även om hon kräver mycket tid & ansvar så är hon värd det. Älskar hundlivet och ångrar inte en sekund att vi köpte henne :):)) 

Btw förlååååt om det blir en massa tjat om valpen nu haha.. Men det är väl förståerligt, hon är ju så söööt och så är det precis i början osv, klart man vill skryta! Ska skriva om annat from NU. 



Dötrött.

Mammas lilla bebis<3
 
Dagarna blir så himla långa men går ändå så jäkla fort nu när man har valp. Leker med henne hela tiden, är ute 24/7, är med folk som vill träffa henne osv. Just nu är Amanda här samt Johnnys lillebror men jag är såå trött så funderar på att gå & lägga mig.. Bättre update kommer I prooomise. Puss!



some pics från söndagen

 
Har massssa fler men de visar jag en annan dag för det tar sån lång tid att ladda upp! Resten är mer "fotografi-foton" typ närbilder osv. Puss!



Välkommen till familjen



Idag har vi fått en liten bebis! Hon heter Smilla, är 10 veckor gammal och är en jämthund. Vi har inte direkt planerat att köpa hund, utan detta var ett rent spontaninköp. Visst vi har varit sugna men aldrig riktigt tänkt att vi har tid & allt. Men idag hittade min pojkvän denna på blocket, vi åkte och kollade och vi åkte hem med henne. Är så himla nöjd! Vi har ju även världens finaste katt men de verkar gå bra ihop, vi har löst så vi har tid till henne och allting är så perfekt. 18 år och egen hund & katt, helt sjukt! Loove my bebisar
 



Måndag 5/8

 
Oseriösa bilder från igår, va helt ensam i fikarummet på rasten & hade skittråkigt så what to doo? Iallafall så igår jobbade jag 5-11 sen åkte vi ut med pojkvännens kollega & hans tjej, med deras båt. Tältade, grillade, satt vid en brasa hela kvällen osv så vi kom hem för lite sen. Har lite bilder att visa sen med!



Bilträff

 
Kom hem från en bilträff för ett tag sen. Var där i nästan 3 timmar så tillslut tröttnade både jag & min pojkvän på det. Från början va det helt dött och typ 100 pers bara men sen kom det fler & allt blev roligare! Jajaa måste snart sova för jag börjar jobba vid 5 imorgon, yäääy. Cash is king



MAT MAT MAT


i förrgår kom jag hem till en nystädad lägenhet och mat på bordet! Sååå underbart, min man han kan. om han vill haha. Ser ut som jag åt jättemycket men han hade redan lagt upp på tallriken haha, var dööömätt efter dethär!


igår fick det bli lite blandat. sallad, majs, skinka & potatissallad. och en hemmagjord sås på creme  freiche och kryddor, hyfsat nyttigt tror jag haha.. blev konstigt nog mätt trots att jag jobbat en hel dag utan mat.


OCh så idaaag, brände fisken så det smakade skit, grönsakerna smakade bara vatten. Jättemisslycklad maträtt haha men enkelt och snabbt! Yääääy vad intressant inlägg right? Kände bara för att visa lite matbilder, tycker det är rätt kul att fota mat haha. Min pojkvän får typ damp för att jag alltid ska fota innan jag äter hheeh..