KAN INTE FATTA DETTA!!!

 
Idag kom det äntligen!!! Från ingenstans så fick jag en fast anställning. Herregud jag blev så jääävla chockad. Satt och gapade under hela samtalet och var asnervös. Kan inte beskriva känslan alltså, helt sjuuuukt! Jag är så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Wiiie äntligen kan jag köpa hus och göra vad fan jag vill! Fick en lååång kram och en slängkyss av chefens fru haha sååå gulligt. Inget kan förstöra mitt humör nu alltså!



NEW IN

 
Jag köpte ett par låga nike air force för
nån månad sen och J köpte ett par nikes i onsdags! Så fult att båda gick med ett par kritvita skor dagen efter löning typ som om vi spenderar allt med en gång??? Hehe men nej då, jag köpte mina för läääängesen bara att det var lång leveranstid! Är inte jättenöjd dock då jag tror det är fel storlek (?) får sjukt ont i benhinnorna av att gå i dessa och det brukar inte nikes ge väl? Inte mina tidigare iaf, men jaja dom är fina att se på hihi.



Den nakna sanningen...

 
Fyyyy vilka pinsamma bilder men jag bjuder på detta! Kolla så galet jävla stökigt vi har det. Blä vill bara elda upp allt typ. Orkar verkligen inte ta tag i nånting! Förstår ni hur dåligt jag mår inombords just nu eller? Haha så otroligt stökigt, inte en enda kvm är hel och ren..
 
Well well allas hem ser nog ut så lite då & då (hoppas jag).. Annars så har jag jobbat 6-16 idag och var SÅÅÅ trött. Drack 2 redbull och 2 koppar kaffe på rasten men var ändå trött (?!) Känner mig fortfarande onykter haha, är helt körd i huvudet och pratar om massa helsjuka saker. Jaja nu måste jag powernapa lite, pusspuss!



Personalfest

 
GÅRDAGEN VAR HELT JÄVLA AWESOME!! Jobbade 5-14 sen drog jag & Ida hem till mig, åt lite och fixade oss i några timmar. Förade lite hos Linn & Micke sen drog vi till stället runt 7. 
 
Jag shottade 80% strå rom, fick tre rätters, dansade så jag fick träningsvärk, sjöng, skrattade igenom hela kvällen. Fyfan vad bra det var och vill bara göra om kvällen flera gånger om! Så kul att alla respektive fick följa med också. Gud vilka underbara människor jag jobbar med, vilken tur jag har!!
 
Idag åt vi pizzabuffé till frukost och gud så perfekt det var. Svingoa pizzor och dagen efter hehe. Bästa helgen på länge och troligtvis höjdpunkten på 2015 var detta. 



STRESS & FÖR LITE SÖMN

 
Det är sjuuuukt mycket på jobbet just nu! Plus att jag gör saker på fritiden 24/7 med nu för tiden. Samtidigt är det så GALET stökigt hemma just nu vilket gör mig sjukt stressad inombords. Åååh jag hinner knappt med att andas. Sovit knappt 3 timmar inatt & nu ska jag försöka jobba mellan 5-14. Efter det blir det hem, fixa sig direkt sen iväg på personalfest ikväll. Huuuur ska detta gå?!? 



7 dagar kvar

 
// Härlig inspo från weheartit. //
 
Nu har jag kommit in i en sån period igen då jag läser gravid/mammabloggar, forum osv och bara tänker på barn heeela tiden! Som tur är så är min kusin beräknad att komma om EN VECKA bara nu. Ååh vad gos det ska bli! Hoppas verkligen jag får bli gudmor :))) går och oroar mig över att det ska ta fleeeera månader innan jag kan bli med barn.. Eller om jag ens kan överhuvudtaget? Well well time will tell. 



LÅÅÅNGLEDIGT

 
// Orkar inte redigera bilderna eller så. SÅ SORRY!! Det får bli helkassa bilder i detta inlägg.  //
 
Har iallafall haft en superbra helg! Lördags blev det knäckepizza, ett par cider & bada badtunna seeent på kvällen. Söndagen minns jag inte ens lol, men det var nog en vanlig tråkig dag. Idag däremot vaknade både jag och J vid TIO ÖVER SEX på morgonen (!!!) jag fattar noll men gud vad vi fått ut mycket av dagen! Bytt till sommardäck, städat lite i saaben, bokat tid till veterinären (kastrering) och även tid till att tona nya bilen osvosv. Lite sånna måsten! Nu ska vi ha myskväll framför massa bra program och massa gott!! 



Vårt framtida boende?

 
Häääär ska vi kolla på lägenhet på söndag! Det här är verkligen definitionen på IDYLL enligt mig. Det är en herrgård med hästar, får osv som en liten bondgård. Herregud så mysigt det ser ut! Tänk om våra barn får bo här sina första år, växa upp på ett sånthär ställe? Håller alla tummar för att det ska vara fint & fräscht invändigt för den här miljön alltså.. Vilken dröm! 



Min gravidmage

 
 
Nej nu tänker jag inte "skoja" om att jag är gravid för det är så fult och dumt mot de ofrivilligt barnlösa! Men ärligt talat visst ser jag gravid ut?!? Jag är i vanliga fall smal på just magen, så man ser revbenen osv så det är helt sjukt att min mage kan puta ut såhär! Har en bild där jag ser ut att vara i v. 35 eller nåt. Jag skojar inte!!! Haha jag var extreeeemt pissnödig så magen var sjukligt uppsvälld. Så coolt! Kommer nog trivas jättebra med att vara gravid och känna mig vacker i en preggo mage. Hoppas på att få uppleva detta redan 2015. <3



Tröööött zZz

 
Var ju sååå fint väder när jag kom hem idag och hela 21 grader i solen (!!!) men jag var så jäkla trött att jag sov en stund istället. Närmare bestämt till 18.30.. Ouuups! Nu är det farmen på tv och efter det Familjen Annorlunda. Sen får jag äntligen sova igen hihi! 



UPPLÅST IGEN!!

 
Var tyvärr tvungen att låsa bloggen ett par dagar pga privata skäl.. Har känt mig sååå naken även om jag inte direkt är nån storbloggare hehe. Skriver ju bara för min egen skull men ändå! Idag slutar jag vid 14 och det är min bästa dag av allihop på mitt schema. 6-14. Så gaaalet skönt, dessa dagar bara älskar jag!



Himla bra onsdag

 
Premiärade med skinnjackan idag. Körde med solglasögon till jobbet. Låg ute & solade på asfalten under rasten. Hände en asrolig grej på jobbet som fick mig att gråta av skratt haha!! Efter jobbet kom vääärldens bästa moster till mig för hon skulle köpa en cykel i närheten där jag bor. Så vi tog en promenad bort dit! Sen fika, in till stan å lämna cykeln och nu film i sängen. GODNATT!



BILDBOMB ☀️

 
Åååh visst ser det ut som sommar?! Men detta är faktiskt tidigare IDAG mitt i mars månad. Tog en powerwalk ner till stranden & var för en gånga skull själv där nere. Kände på vattnet, sanden mellan tårna och bara njöt av livet. Fyfan vad jag älskar solen och havet. Utsikt/nära till havet är något som kommer vara prio 1 när vi flyttar till hus en dag!
 
Annars är livet på topp just nu. Solen skiner, imorgon händer en jättespännande sak (!!!), vi ska på lägenhetsvisning på söndag wiie, imorgon får jag finbesök, ikväll ska jag anordna en överrasknings baby shower. Nästa helg är det firmafest osvosv. 



S u n d a y

 
Herreguuud vad jag latat mig idag! Har städat ytterst lite annars bara kollat bloggar och kläder/inredning heeeela dagen. Den där iPaden kanske inte var ett så dåligt köp ändå.. Vet inte hur många timmar jag dödat med candy crush Hehe. NU: BAKA PIZZABULLAR. Finally! Är så galet hungrig nu.



MORGONPW MED KAFFE

 
Vaknade redan vid 8 (!!!) imorse. Låg i sängen till 9 sen blev det frukost i min ensamhet då J är på nån utbildning. Kokade kaffe och drog ut på en pw, precis lagom då solen gick i moln... Givetvis.
 
Tänkte dricka kaffe på stranden, sätta mig på en brygga & bara chilla men nähe. Parkeringen var FULL med bilar och folk hade tydligen morgongympa där. Jahapppp, så fick sätta mig på en mysig kulle istället med utsikt över havet och en bit av stan. Nä nu MÅSTE jag storstäda så jag kan baka pizzabullar tills J kommer hem! Xoxooo



Mitt livsmotto

 
Om ni bara visste hur mycket lycka jag tagit ut i förskott "helt i onödan". Som alla lägenheter & hyreshus jag blivit helt extas över och planerat vart alla möbler ska va, planerat kräftskivor och dop och hela köret. Jag har legat vaken hela nätter för att jag varit så galet lycklig pga att jag tagit ut lycka i förskott!!
 
Visst man kanske blir lite extra besviken sen när det inte blir som man tänkt, men ändå. Det är värt all den där extrema lyckan och förhoppningarna. Som igår satt jag och började planera nästa års midsommar (lol), tänkte mig att jag har en liten unge då och att vi firar med min moster och min kusin som kommer snart som då är ca 1 år. Jaja vilket långt inlägg det blev nu men ärligt talat - TA UT LYCKAN I FÖRSKOTT FÖR GUDS SKULL!! Det värsta som kan hända är att du varit lycklig i onödan. ♡



Blöjtårtan ♡

 
Här är resultatet av blöjtårtan samt de pyttesmå kläderna vi köpte! Blöjtårtan var huuuuur enkel som helst att göra, har bara läst att det ska vara massa pill & ta tid men nope. Det gick på kanske 20 minuter och resultatet blev ändå över förväntan. Jag är så himla nöjd! Så nöjd att jag knappt vill ge bort den haha... 
 
Jag har styrt upp med leveransen & hört av mig till alla som skulle vara med på det. Så nu nästa vecka ska vi överraska min kära moster med en liten babyshower ♡ Gud vad jag längtar! 2 april väntas den lilla komma och vi har ingen aning om kön så det är eeextra spännande!



DENNA LILLA GODING

 
Att vakna upp till detta är rätt så oslagbart. Nu är det nästa katt som ligger i famnen på mig och myser. Tänk när dom ligger och spinner på min mage när det ligger en bebis däri? Ååh så mysigt!



9/3 ilysm

 
Har haft en supermysig dag även idag! Började med en promenad till Ica, köpte frallor & lite annat gott och gjorde iordning en grym frukost till mig och Sofia. Sen har jag handlat med syster & vår moster Ina. BEBISKLÄDER!!!! Fatta hur lyrisk jag var när man för en gångs skull fick kolla in de pyttesmå plaggen hur länge man ville. J brukar bli så arg när jag kollar på sånt haha.
 
Jag och Sofia gjorde en blöjtårta sen på kvällen som jag visar i ett eget inlägg! Den blev sååå fin och jag är så nöjd, över förväntan nöjd så detta ska bli en tradition till varenda människa i min närhet som blir gravid! Har även premiär grillat för 2015 och ätit middagen ute i solen. Wow 9 mars 2015. Detta var en förjävla bra dag! ☀️



Sunday funday

 
Gårdagen var såååå himla bra. Sol hela dagen så startade den med en promenad runt en fin park med J's familj, sen lite fika utanför shell. På eftermiddagen drog J till göteborg för jobb medans jag spelade lasergame med några goa kollegor. SÅ KUL!! På kvällen sen kom min lillasyster till mig, vi gosade med popcorn och täcke i soffan hihi. Underbar söndag! SNÄLLA VÅREN STANNA HÄR NU!



"Hemliga grejen/mötet"

 
Vi köpte ny bil!!! En V50 -07 diesel. Helt underbart med en seriös, vuxen bil. Ingen blickfångare och inte en jävla massa hästar att leka med, utan en seriös "dags att växa upp" bil. J fyller 27 i år och då är man fan ta mig vuxen. Diesel drar ju inte så mycket så det blir massa långresor i sommar. Så härligt! Dock är den manuell = jag får inte köra.. Men ska ta ett redigt körkort till sommarn typ hehe. 



OUTFIT

 
Hade lite tid över imorse så tog några outfit-bilder haha... Så fula och dåligt kvalité men whatever.
 
Igår skrev vi på avtal & blev klara med "hemlisen" som jag ska berätta om sen. På kvällen kom Helena, David, Annelie hit och vi lagade tacos & spelade bingo lotto! Sååå mysigt, älskar lite spontana saker i vardagen :-))))



B r u n c h

 
Hoppade in på jobbet igår mellan 5-13! Handlade lite snabbt efter det och smög in i köket och gjorde iordning denna goa brunch. Alltså gaaah jag är så duktig på vardagslyx! J hade jobbat natt så jag väckte honom när detta var klart, vilken överraskning han fick. SÅ HIMLA GOTT. Dreglar verkligen när jag ser dessa bilder.



Nya soffan ♡

 



Fläta

 
En fläta som min suuuupergulliga kollega Peter gjorde på mig idag! Hihi så himla söt! Och det var sååå sköööönt. Den var jättefin när den va nygjord men här var den helt förstörd tyvärr. Tycker jag passade i fläta faktiskt! Har en keps över med så flätan sticker ut genom kepsen. 100 x bättre än en mössa med hårnät...



» NEW IN

 
En suuuperskön mysdress för endast 150:- för både byxa OCH kofta! Kan ju inte bli så mycket biligare. Finns i olika färger och du hittar dessa på Lager 157! Helt klart värt ett köp, det är sååå skönt samtidigt som det är fint nog att gå utanför dörren med. Var på ett superseriöst möte med denna outfit idag haha.. Mer om det senare!



ROADTRIP

SELFIE / GÅRDAGENS OUTFIT
 
Mars började sååå bra! Vi gick upp tidigt för att åka till Växjö. Hade tänkt kolla på kläder osv men det slutade med att vi spontan köpte en ny soffa! Den är så fin och i lagom storlek. Även om jag ÄLSKAR vår gamla så tog den ju upp halva vardagsrummet, så detta passar lite bättre. Visar bild sen för nu måste jag fixa klart mig! Puss