Lite shopping

 
Insåg när jag kom hem att jag köpt en tröja & ett linne med samma text osv, men jaja.. Köpte detta + mjukisbyxorna & ett till linne. Och några inredningssaker. yesbox, nu inväntar jag pojkvännen för vi ska till SUBWAY. Är så gaaalet trött så idag ska jag fan inte göra nånting. Ska köra Peter sen bara, annars chilllaaa. Åh längtar tills mina tabletter börjar verka så jag orkar göra saker! Köpte rosenrot häromdan nämligen, men det skulle ta typ 1 vecka innan man blir pigg :) 



OUTFIT +

 
Fredaaaag och min lediga helg vilket innebär 4 dagars ledighet. Behöver verkligen detta nu! Är så less på jobbet just nu.. Usch. Ingen speciell anledning, utan det bara är så. Inte alls lika kul att gå dit längre. Hoppas det vänder snart! När jag kom hem snackade jag med min moster i telefon i 40 min. Hon är sååå underbar haha, så cool & världsbäst! Aja tänkte slänga upp lite shopping inlägg nu. Xoxo



Duktig tjej

 
Min pojk var tvungen att dra iväg på jobb helt plötsligt så jag hade lite "egentid" med svärföräldrarna ikväll. Dom hjälpte mig med den där hemlisen jag inte avslöjat ännu hehe. När dem gått så drog jag ut på en löparrunda i min nya tröja! Trooor den kostade 199:- iallafall hehe. Så skön & fin & bra med reflexer! Klockan var 20.30 när jag drog ut och så var det bara 3 grader ute(!!). Men jag gjorde det ändå. #noexcuses. Nu ska jag bli duktig igen!



COZY OUTFIT

 
Har inte så mycket tid & ork till att blogga just nu. Men iallafall, kolla mina fina byxor! Såå sköna och kostade bara 99:- på bik bok. Skynda fynda typ. Köpte även ett par "uggs" på H&M. Så gooosigt, gick med det idag & det kändes som jag gick i pyjamas. Igår var min lediga dag så jag var i Kalmar med mamma, syster & Natha. Sååå välbehövligt, var tvungen att köpa nya kläder ju! Köpte lite annat också som jag kan visa sen. Nu måste jag in i duschen, pusspuss :)



NIKE JUST DID IT!

 
Snyggaste jävla träningstightsen jag nånsin sett! Seeeer ni inte hur fett snygga dem är?! Plus att det är reflex i mönstret, lyser ju hur bra som helst! Jag tycker fortfarande det är lite töntigt med reflexväst.. Så jag tar oftast inte på mig någon när jag är ute, dumt jag vet! Nu när jag själv har körkort inser man ju hur viktigt det är med reflexer. Tycker dock inte det är värt 1099:-... Men hade jag sprungit lite oftare hade jag nog unnat mig dessa. Finns på intersport vad jag vet! 



MYSIGASTE LÖRDAN EVER

 
Jobbade mellan 5-14 (omg hur orkar jag börja vid 5??), seeen så när jag kom hem var Sofia här. Vi har gjort en hemlis ni får veta imorgon! Sen så har vi suttit ute på uteplatsen med lite vin & vattenpipa, snackat skit och bara myyyst. Alltså denna dagen har verkligen ägt. Åååh vill berätta "hemlisen" NU men det får vänta lite. Hihi, godnatt från en dötrött & hårt arbetande kvinna!



10 FACTS

1. Vi hade två katter innan, en Musse också fast han gav vi bort pga personliga anledningar. Tänker inte alls mycket på honom men när jag väl gör det saknar jag honom något otroligt.

2. Saknar verkligen inte att ha hund! Förlåt, älskade lilla smillisen, men det va ett helvete att åka hem varje rast, stressa med tider, ut tidigt varje morgon, i alla väder osv. För att jag fick göra ALLT själv! Det kunde ta 5 dagar innan min pojkvän tog en promenad. Men jag saknar henne såklart, min lilla sötnos. 

3. På senaste tiden har jag verkligen vantrivts på mitt jobb ibland.. Vet inte varför?! Trivs superbra med bageri personalen, men resten av butikspersonalen vet jag inte. De flesta är såååå goa men jag klickar inte med alla. Så är det alltid såklart, men jag vet inte... Börjar gå i andra tankar. Får ju aldrig någon jävla fast anställning </3

4. Börjar fundera seriöst på att sluta med ppiller väldigt snart. Strunta i att vänta på en fast anställning. Är ju så redo för barn, och jag får väl inte så mycket mindre pengar om jag är "arbetslös" istället för "mammaledig"? Eller? Stort beslut..

5. Vill av någon anledning ha ett oplanerat barn. Blir det ett "misstag" är det ju bara menat att man ska ha det. Det är ju 1% chans typ att bli gravid med ppiller, vilket skulle gjort det till värsta mirakel barnet!

6. Blir stressad VÄLDIGT lätt. Jobbigt lätt. Måste ha 40 minuter på mig att äta frukost innan jobbet, vilket egentligen tar typ 10 min. Men måste sitta ner & ta det lugnt i 40 min annars blir jag sååå stressad?!

7. Äter inte på jobbet. Sagt det förut men jag vågar inte. Har ju inte ätit på 1,5 år nu så skulle jag börja med det skulle folk bara kommentera och titta snett. Vågar verkligen inte!!! Men jag vill.

8. Mammas "sambo" Peter, som hon varit tillsammans med i snart 13 år nu. Är världens bästa. Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom. Det var bara meningen att dom skulle hitta varandra, och skulle dem göra slut nångång skulle jag gråta floder och typ hota med självmord.

9. Min pojkvän snarkar SÅ JÄVLA HÖGT!!!! Får panik. Somnar han innan mig måste jag sova på soffan, det går bara inte att somna annars. Usch fy blääää. Hatar det. Han får fan söka hjälp på riktigt.

10. Jag är utbildad bagare, konditor & kallskänka. Tror jag. Vi gjorde smörgåstårtor & sånt i skolan iallafall haha.




Några presenter ♥


Fina skålar från bruka design, presentkort, blommor, ja ni ser ju på bilderna! Fick även ett par vita dr. denim jeans, en tröja, pengar & lite sånt småkul. Grejjen med tomtar, oboy osv är från mina fina kollegor haha. Likaså texten, så underbara, klockrena och internt. Perfekta presenter. Massa kärlek♥ Att fylla 20 har varit bäst hittils! Såå nöjd med denna födelsedag, trots 20-årskris...



LYCKAD DAG

 
Igår kom hela släkten hit på mammas sida & jag bjöd på smörgåstårta som jag gjort själv och lite fika. På kvällen kom kompisar hit & det blev 20-års fest! Är sååå nöjd med gårdagen, fick så himla fina presenter och är så glad över vilka fina människor jag har omkring mig! Bästa familjen, släkten & vännerna



HEMMA

 
Idag är jag faktiskt hemma och sjukanmäld! Känns sååå bra. Har varit sjuk 2-3 ggr innan under tiden på detta arbetet, men då har jag alltid jobbat ändå. Trots hög feber & när jag varit mycket sämre än vad jag är nu. Så det här är rena lyxen! Ska vilavilavila, äta, kolla film heela dagen så jag blir frisk. För imorgon blir det släktkalas & 20-års fest för mig! 



KALAS


2 bilder från igår då mamma & syster var här en runda för att fira mig! Fick massa fina presenter, tänkte visa lite bilder i ett eget inlägg sen! ♥ Bjöd på bakad potatis med tillbehör, såå goooottt. Idag fick jag åka hem tidigare från jobbet för jag mår SÅ DÅLIGT! Faaan, jag kan inte bli sjuk nu ju.. Har bjudit över hela släkten på lördag & på kvällen ska jag ha en stor fest med kompisar osv... Nej detta går inte, ligger i sängen & kollar på albert och herbert med lite godis. MÅSTE. BLI. FRISK.



14 okt 94

 
Idag är det hela 20 år sen jag föddes! Så idag har jag varit uppe tidigt, ätit go frukost, varit på systemet (!!!), fått paket, ätit tårta, fått skönsång av mina underbara kollegor via telefon osv. Så himla nöjd med dagen! Kunde inte fått en bättre födelsedag. <3



Interior shopping ♥


I söndags fick vi verkligen nog av våra nattduksbord, så vi drog iväg & spontan inköpte två steghyllor! Var nog liiite skeptisk först men det blev asbra, är hur nöjd som helst! Kolllaaaa så fint sovrum vi har nu, åh bara foton i ramarna & nytt golv (klick-golv) som ska fixas nu.

Vi köpte även lite annat kul, som den fina brickan, tabletterna från Bruka design & även det underbara doftljuset från Bruka design! Kände att vi var tvungna att använda upp ett presentkort vi fick i juni 2013 hehe... Så nu är det gjort! Satte även ut en led-list på spegeln i hallen så nu ser det ut som värsta make up spegeln. Asnöjd med allting!



FILMTIPS!

 
Det var denna filmen jag såg igår! Såååå bra. Orkar inte förklara vad den handlar om för då avslöjar jag hela filmen.. Meeeen den var asbra, både grät & skrattade av den! Se den, finns på swefilmer :)



Så mysig tisdag♥

 
 
Är ju ledig varje tisdag, wohoo! Har redan berättat om min morgon.. Vid 2-tiden drog jag & Sofia in till stan. Vi gick på stan en runda först, köpte ett puder (i fel färg!!) och en mössa som ni ser på bilderna. Så feeet. Sen drog vi hem till pappa, som jag inte träffat sen julafton hehe.. Så det var najjjjs. Hälsade på Annelie en snabbis med och lämnade en sak. ♥ Nuuu kommer snart Erica hit hoppas jag sen kommer även älskling hem en runda ikväll, wiie!



RANDOM MORNING

 
Vaknade redan kl 8 imorse!! Helt galet ju, fattar absolut ingenting. Jaja, gick upp och fick ett samtal av min kära syster som ville umgås så drog iväg i bara morgonrock och körde & hämtade henne. Hem hit, fixade frukost framför tv:n och nu har vi myst framför en film i sängen, massa godis och tända ljus. Måste tipsa om den filmen sen!!! Nu ska jag in i duschen, pusspuss.



FULA PICS

 
Hjärtan för ansiktet, sååå fjortis 2009 lol ♥ Nej men hej! Idag har jag haft en riiiiktigt bra söndag. Har shoppat massvis med heminredning, visar allt med kamerabilder ikväll eller imorgon kväll! Är SÅ nöjd med vårt sovrum nu, åååh så fint allt är. Har vantrivts i denna lägenheten så länge nu (pga läget tror jag) men nu så är jag helt kär. Typ. Vi ska bara lägga lite klickgolv så blir allt perfekt! Brickan på sista bilden är ett litet sneakpeak, den köpte vi idag efter lite velande i nån vecka! 



❥ NYTTIGT TIPS

 
Jag måste bara tipsa om dessa underbara vindruvor, såkallade "fläderdruvor". Dem har en eftersmak av SOCKERVADD!! Sååå himla goda. Prova vettja, finns nog i de flesta mataffärer! Dem är framkallade på ett naturligt sätt, en blanding av många olika druvor så det är inget som är livsfarligt och exprimenterat som min mamma trodde haha. Ät och njuut!



Busy lifeeee

 
Igår dissade jag mitt personalmöte för att hjälpa min moster att flytta! Hon & hennes pojkvän/sambo (??) vad säger man i 30+ åldern?  Har gått isär, så hon ska flytta till en lägenhet i stan istället. Kommer kännas askonstigt då dem varit tillsammans så länge jag levt, och bott i deras fina drömhus sen jag va pytteliten så ja.. Men det blir nog ASBRA!! Jag tror att det va meningen för att något bättre kommer hända framöver. :)))
 
Fick träffa mina älskade kusiner då också såklart! Åkte dit så fort jag slutat och kom hem typ kl 22.. Så jag hade fullt upp igår! Idag slutade jag kl 14, guldvärt! Såå nu ska jag vila en stund innan min pojkvän kommer hem & vi drar dit idag IGEN, för idag fyller min kära kusin 15 bast! //godnatt från mig & pandan