☆ IDAG/IGÅR

 
Lite blandade bilder från igår/idag. Igår åt vi massor med våfflor (såklart), åt hela 6 stycken och blev så jäävla mätt!
 
Vid 10-tiden åkte jag & hämtade Sofia sen sov hon här. Kollade film och myste tills 2 på natten. Gick upp tidigt idag, körde henne till bussen och sen har jag ätit frukost tills nu typ haha! Har drömt mig bort i några huskataloger, ååhh vad jag vill bo i hus NU. Målet är att bygga nytt inom 5 år! Okej 10 år är kanske lite mer realistiskt.. Men man ska aldrig säga aldrig!



25/3 - Våffeldagen

Bilder: weheartit.
 
Våffeldagen har aldrig varit så speciell för mig, men i år har jag längtat sjuuukt mycket! Är så sugen på våfflor med glass och jordgubbssylt alltså, ska äta typ 10 våfflor senare idag, så sugen är jag!



45 minuter kvaaar!

 
Jobbade 6-15.20 idag, blev liiite övertid men no big deal, är ju ändå ledig 2 dagar framöver nu! Älskling var hemma idag med pga foten så när jag kom hem var han & hans kompis Daniel här, vi unnade oss en fet familjepizza och hade det trevligt! Jamen nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska slå 00.00 för då får jag lööön! Ska åka och tanka bilen full hihi



COZY BEDROOM ☆


Min pojkvän ÄLSKAR att möblera om, han kan få en idé klockan 3 på natten och bara möblera om haha. Jag är väl likadan, vill förnya hemmet hela hela tiden! Dock bor vi bara på 63 kvm och har öppen planlösning så det är assvårt. Men NUUUUUU fick jag nog, flyttade precis in sängen till väggen. Vet dock inte om det är så säkert med tanke på elementet osv?

Det blev skitfult och vi kommer ändra tillbaka nästa vecka - I know. Men jag vill sååå gärna ha sängen intill väggen för det är så mysigt hehe, dock väldigt fult med dubbelsäng. Och jobbigt när J som sover innerst (vi har olika madrasser så det går INTE byta sida hihi) ska upp först, men men... Ska sova såhär inatt iallafall, för mysigt blev det ju!



FRIDAY I'M IN LOVE

 
Som jag har väntat på denna dag, är ledig i helgen och det ska bli sååå skönt! Ska göra absolut ingenting, bara ta det lugnt & njuta av ledigheten. Puss ha en bra dag!



Bra jobbat hjärtat

 
Vid 4 vaknade jag av J's klagande, han skadade foten igår så han kan inte gå, han får krypa fram haha! Vid 6.30 fick jag nog och körde honom till akuten, fick köra runt honom i rullstol hahha! Det slutade med kryckor & sjukgymnast iallafall. Kom ca 3 timmar försent till jobbet, men vad ska man göra? Gjorde ont att se honom ha så ont<3



En bättre måndag

 
Måndagar är alltid chill för mig då jag är ledig VARJE söndag & tisdag! Men igår var det lite extra bra - vi åt bakad potatis med massa gott till vilket kändes som värsta lyxen. Och på kvällen kom Sofia hit & sov här. Visst jag somnade rätt tidigt i soffan men ändå myspys. Får inte glömma att jag och Frida skrattade tills vi grät på jobbet med, det var längesen!
 
Nu ska jag försöka sova någon timme till, godnatt :))



Litttte bekännelser

 

★ När jag gick i lekis fick jag och en kompis vara med 1orna på deras lektioner ibland för vi var så smarta redan då haha!

★ Sen kl 16 idag har jag varit AKUT pissnödig minst 10 ggr, går inte ens en timme innan jag blir pissnödig igen, ändå har jag inte druckit mer än vanligt?! Wiiierd

★ Tycker egobilder oftast blir finare i svartvitt

★ Har blivit galet kär i stjärnor - vill ha det på allt! Inredning såsom mattor, sängkläder osv och tröjor och ALLT. Så fint!

★ När jag var 13-14 blev jag extremt allergisk mot pollen helt plötsligt. Det är skitjobbigt men jag tycker det är coolt då jag alltid velat ha en allergi hahha

★ Jag saknar verkligen att räkna matte! Ska försöka få tag på en mattebok nånstans haha

★ Fick sjukt ont i sidan på magen nu helt plötsligt!?

★ Längtar jääättemycket efter svenska jordgubbar! 





 



Egentid när det är som bäst ★

 
J har precis lämnat några kompisar i stan så under tiden passade jag på att ta en skön dusch med tända ljus och lite musik! Nu har jag smort in mig med vanilj bodylotion och vanilj body mist och ligger i sängen & är allmänt trött. Har jobbat idag så gick upp tidigt.. Godnatt



ÄLSKADE VÅR

// bilder från idag //
 
Shiiit vad mycket som hänt sen sist! Ingen har väl missat att det är vår ute, men idag hade vi 24,5 grader i solen och det är SINNES!! Har nästan blivit ett break-up haha, förlorat ännu en vän hehe, osvosv. Varit ute i solen hela tiden, börjat powerwalka/springa på riktigt. Varit i stan och shoppat lite. Livet äger.



GRAND FINALE


Idag har det ju varit SJUKT fint väder ute så vi har varit hos mamma och fixat med bilarna hela dagen! Bytt till sommardäck (måste visa våra nya feta fälgar när jag tagit finare bilder hehe!!), lackat lite delar, fixat framlysena osvosv. Nu på kvällen bjöd vi över J's familj, har kollat på melodifestivalen, ätit grönsaker & dipp och doppat frukter i choklad. Myspyyyyys, blev dock arg över att Sanna vann, tycker inte en lugn låt passar i mello...



1 year engaged ♥

Har heeeelt glömt bort att berätta att jag & min pojkvän firade "1 år som förlovade" förra lördagen, 1 mars. ♥ SHIT, det året gick verkligen fort. Jag fick stressa iväg på min lunchrast samma dag och köpa en present i sista minuten. Köpte planksteksbrädor och kött, bearnaisesås, potatis osv. Slog in brädorna så han fick något att öppna haha, sen fick han se kassen osv så lagade jag plankstek till oss på kvällen. 

Dock så blev allt så fail, hade egentligen velat ha bort honom från lägenheten och laga maten osv utan hans vetskap. Men det blev bra ändå!! Dock slutade det hela med att jag satt och åt med hans lillebror istället hahaa, men det var mysigt ändå. 

 



2000 semlor gjorda..

 
Jobbar ju som bagare/konditor så gissa hur jag spenderat min lediga dag? På jobbet och gjort tusentals semlor såklart. Jobade bara 6-11.30 så det var chill:) men fett jobbigt att göra semla efter semla i 5,5 timme utan paus haha.
 
Ajja haft skitfint väder idag, 14+ i solen!!! Så har varit ute på en lååångrunda med hunden. Har haft svärisarna här i ett par timmar precis, jag bjöd dem på mat, kaffe & semla haha. Dem var här i flera timmar med mig själv, jag är nog fan rena rama svärmorsdrömmen!



"Nytt" kök


Är verkligen jättenöjd med vår lägenhet, den har allt - vita väggar överallt, nykaklat badrum, en mysig uteplats, egen ingång så det känns mer som ett radhus än en lägenhet. MEN en sak stör jag mig rejält på, och det är köket. DET ÄR SÅ JÄVLA FULT!!

Sååå.. när lönen kom in på kontot beställde jag hem dessa kakeldekorerna. Köpte 33 stycken och det blev typ.. 250 kr? Tog färgen "grå blank" och är jättenöjd faktiskt. Köket är fortfarande fult pga de hemska skåpsluckorna/knopparna på skåpen. Men det ser ju lite modernare ut nu! Beställde dem från en sida som heter: paxlux.se och det är fri frakt på allt! Googlade även fram en rabattkod innan jag klickade på "beställ". Koden student ger 10% på köpet! Nu låter detta som reklam men det är det inte, bara ett litet tips :)

Psst! Det går att ta bort dem så detta är perfekt för er som bor i en hyresrätt med fult kök/badrum!



Snygga babes

/ Jennifer Aniston - Megan Fox - Eva Longoria /

Sitter och kollar på "min låtsasfru" som är på tv3 just nu. Kan inte sluta tänka på hur gryyymt snygg Jennifer Aniston är! Tänk att vara så snygg i den åldern? Helt sinnessjukt. Hennes hår är så sjukt fint och hela hon är typ perfekt. Megan Fox och Eva Longoria har också riktiga drömutseenden! Gooosh dör lite..



Äntligen Mars - äntligen vår!

 
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och säga hej! Idag ska jag jobba 6-15 sen tar jag också äntligen helg! Är inte lika deppig längre för nu är det ny årstid, den mysigaste & härligaste. Och så har vi fått tillbaka saaben, finallyyy. Så nu sla jag KÖRA till jobbet wiho, det va längeeesen. Puss