Jag är världens bästa flickvän

 
Lyxade till det lite idag och åt framför tv:n och drack ur champagne glas haha.. Ville fira att vi båda är lediga imorgon! 



Älskade frukost


Min asgoda frukost imorse <333, Jag har börjat äta ganska mycket till frukost och inom 1 timme efter jag vaknat. Så jag är automatiskt jättehungrig när jag vaknar nu för tiden då jag vant min kropp vid att äta då.

Innan försökte jag vänta så länge jag kunde eller skita i det helt. Varför? För att jag skämdes över att jag åt frukost. Jag har skämts över det hur länge som helst. Det känns inte som nån annan än jag äter det, och varför skulle jag äta ett extra mål som ingen annan äter? Och ordet "frukost" låter så jävla fult & töntigt!! Så det känns som bara töntar äter det.. Hahah fan vad sjukt egentligen, jag tycker det fortfarande men jaaa, har väl lärt mig acceptera att jag älskar frukost ;)



I think I kinda like it

Jättedåliga bilder I know haha men alltså jag pallade inte sitta & ta 100 stycken och vänta på en perfekt. Ville bara äta upp det!

Kände att jag förtjänade något gott efter promenaden, så mikrade hallon, blåbär, mango & banan (banan är ASGOTT att mikra eller steka, prooova!) och blandade det med vaniljyoughurt. Skulle haft bara banan istället då det är världens goaste när det är varmt! Menmen, det snöar massor just nu... Är faktiskt inte trött på snön ännu, den kom ju väääldigt sent och lite mysigt är det allt. + att det är så uppfriskande att gå ut och gå, och ganska fint hihi. Det negativa är väl egentligen bara halkan och kylan!



Långprommis

 
Var precis ute på en långrunda i snön, okej vi gick bara 3 km på 40 minuter men det kändes som vi gick jättelänge & jättelångt haha. Nu ska jag bara invänta min älskling som slutar typ... sent, så vi kan hämta saaben (!!!) och hämta ut ett roligt paket. Båda är lediga imon så denna kvällen kommer bli GRYM!



Provosorisk dekoration

 



BRA FRUKOST


Gjorde bananpannkakor till frukost imorse, första gången jag har lyckats med det och dem blev såååå goda. Lyckades dock inte få fina weheartit-liknande bilder så dem ser supergoda ut men, det var det. Här får ni ett enkelt recept sen kan ni ju bara dubbla, trippla osv om ni vill ha mer. Jag gjorde dubbelt recept!

1 banan
2 ägg
1 msk mjöl

Mosa bananen först. Häll i resten och blanda runt. Häll i en klick i stekpannan, klart. Gick hur fort som helst, skojar inte när jag säger att det tog ca 10 sekunders stekning per pannkaka. Eller kanske bara jag hade en grym stekpanna..?



iphonepics från kvällen.

 
// En riktigt god räksallad. Jag och Amanda skulle göra plankan tillsammans. Gjorde jättelyckade negerbollar. Skypade med mandis pojkvän i över 1 timme. //



Vårkänslor

interior wanties
 
För första gången på väääldigt länge är jag så spänd, glad och förväntansfull över något. Skrev ju innan att saaben blir lagad, vilket är väääldigt kul då den inte används på över 1 år och jag kommer äntligen kunna köra till jobbet igen, och slippa tänka på bussar på hemvägen. Sen längtar jag otroligt efter fredag eftersom det är löning (VÄÄLBEHÖVLIGT NU..) och vi ska lägga en order på ellos som jag väntat på ett tag. Ska äntligen beställa hem ett överkast & lite kuddfodral. Sen vill jag göra massa annat med hemmet, köpa en stjärn-matta till hallen, en vit duk till vårt svarta bord så det blir helvitt istället, och sen har jag kärat ner mig i tulpaner senaste veckan. Så ett par vita fejk-tulpaner ska stå på köksbordet i en genomskinlig vas. Ååååh ♥

Kunde inte somna förrens 3 inatt, sen var jag vaken mellan 7-10 för jag bara låg och tänkte på bilen, löning, inredning, träningskläder, våren och massa inspo jag ska göra till min verklighet!



Denna veckan kommer bli grym


Saaben. Jag har så mycket minnen med denna bilen, det var den min pojkvän alltid hämtade mig med på nätterna, trots att det va skola dagen efter smög jag ut och åkte iväg med honom, & kom hem vid typ 1-2. Det var innan vi blev tillsammans dock och just därför känns denna bilen så speciell. Den har hängt med sen vår kompis-tid, och denna bilen har gett oss såå mycket minnen & härliga stunder ♥♥

Haha vilken tönt jag är men alltså det känns så sjukt, trodde aldrig vi skulle bli tillsammans och ännu mindre att jag skulle få köra denna bilen?! Den har stått stilla nu i 1,5 år typ för den har varit sönder men just nu är den på verkstad och blir klar typ imorgon, och då ska jag äntligen få köra denna till jobbet osv! Vet inte om jag sagt det men den andra bilen, xc70:n gick sönder i december.. Och det skulle kosta 41.000 att laga den just nu & det är absolut inte värt det då bilen inte ens är värd så mycket.. Menmen!



Breakfast in bed in the kitchen


Detta är en bäddsoffa vi fick av pappa för några veckor sen, Smilla hade pissat i den och han pallade inte fixa till det så vi fick välja att åka och slänga den eller ta hem den. Vi tog hem den, inte för att vi har plats direkt men den kändes onödigt att slänga. Fläcken är fortfarande kvar men det är ju på madrassen och det luktar inte piss eller nått så ja..

Nu när den är utfälld är det en 1,40 säng och det är såå mysigt med en säng i köket faktiskt!! Tycker den passar in här på något sätt även om den inte får plats egentligen, det är precis vid fönstret så man får in massa ljus och att sitta här och glo på en film eller kanske läsa tidningar eller som jag gör nu, äter/sitter vid datorn känns perfekt! Dock ska min kompis Malin kanske köpa den nu i helgen, om hon inte köper den ska den ut till min pojkväns föräldrars sommarstuga i hans rum där så vi kan sova över där på riktigt! Nu har han en 60 cm säng (!!) eftersom han aldrig sover där ute.. Undra varför haha?! ;)



Animerat ♥♥♥


Såg igår: escape from planet earth. Hade aldrig hört talats om den förut men den kom tydligen ut nu 2013, hade inga förväntningar alls då jag bara satte på något utan att ens kolla vad den handlade om men den var faktiskt jättebra!! Skulle lätt kunna se den igen inom närmsta veckan typ, så bra var den hihi.

Ska se nu: Turbo. Den verkar asdålig haha, men jag måste bara se den. Kommer inte på någon bra film och vill se alla animerade som kommer ut!!

Vill se: Frozen. Ååååh har velat se denna sen jag såg trailern för ett bra tag sen, när snögubben säger "it's so cute, it's like a baby unicorne." HAAHHA omg jag bara måste se den. Har jättehöga förväntningar på denna filmen, men får tyvärr inte se den utan min pojkvän haha. Så det blir imorgon till en massa gotte, fredagsmys på högsta nivå!

Alltså animerade filmer, det är verkligen nånting som dagens samhälle har lyckats med. Dagens animerade barnprogram däremot borde typ förbjudas för att det är så jääävla dåligt... Men dessa filmer! Blir lika positivt överraskad varje gång, det är verkligen FAMILJEfilm. Jag skulle lätt kunna se en animerad film på bio för dem är så jävla grymma, det passar både barn som vuxna. Hoppas verkligen dessa filmer fortsätter vara grymma tills jag får barn, ser mer än gärna på sånnahär sorters filmer med dom! Man kan sätta en 3-åring framför dagens animerade filmer men det är också så att tonåringar vill se dem för dem är inte barnsliga eller så utan bara riktigt bra hehe. Håller ni inte med? 



Någonting jag saknar

Bildkälla/or: weheartit. Kollaget gjorde jag själv i picasa.

Något jag verkligen saknar är nagellack. Det behöver inte vara gelenaglar, något jätte dekorativt eller ens långa naglar. Men bara nagellack, i någon enkel färg som tex. ljusrosa. Det är väldigt diskret men gör ändå stor skillnad. Och smycken har jag inte användt sådär jättemycket i mitt liv men jag önskar att jag också kunde ha en fin, silvrig klocka på armen. Eller som den där guldkedjan nere i högra hörnet, så himla fint!

MEN, jag kan ju inte ha det pga att jag jobbar som bagare/konditor och det är emot livsmedelslagen att ha något utav det. Så himla tråkigt, ska dock fråga chefen nån dag om det är okej att ha nagellack om man är petnoga med handskar 24/7!! För det är ju skittråkigt om jag inte ska kunna måla naglarna igen förrens jag är pensionär typ...



Gulliplutttttttt


Var inne på min förrförrförra blogg och kollade massa bilder och kommentarer osv.. Läste igenom lite från när jag skrev ett inlägg om att jag skulle lösenordsskydda den av privata skäl och fastnade vid denna. Så himla söööt!! Fan vad jag ångrar att jag lösenskyddade den, för den va verkligen bra. Fick fler kommentarer om att folk blev ledsna osv för att dem inte skulle kunna läsa min blogg mer. Blir tårögd nu igen även om kommentarerna skrevs för nästan 3 år sen, fina läsare ♥♥♥



SMOOTHIIIE


Eftersom både jag och min pojkvän varit lediga under dagen så tog jag lite extra tid på mig imorse & slängde ihop en smoothie till frukost. Tre sorters youghurt, massor med bär & lite crunchy i. Blev heeeelt okej, synd bara att banan-smak tar över så mycket och att hallonen färgar hela smoothien rosa oavsett om man har mer av tex blåbär än hallon i... Varenda smoothie jag gjort i mitt liv har varit rosa, vill ha typ en blå eller grön!



Egentid


Var ute på en 50 minuters powerwalk med Smilla och J's mamma innan. När jag kom hem gjorde jag ansiktsmask och tog en låååång, varm dusch med tända ljus! Nu ligger jag här med isvatten och datorn i min nybäddade säng, så himla myyys. Min pojkvän jobbar natt hela veckan så jag ska nog bara sätta igång en film snart & sova kanske, för imorgon blir det jobb.. xoxo



WANTIES FROM ELLOS


Är helt kär i dessa färger - beige, grått, vitt. Och så vill jag ha stjärnor på allting. Tänk er några av dessa i en vit soffa eller en säng med vitt överkast. Perfektion ♥



2013 - årsresumé

Tänkte skriva en liten årsresumé mest för min egna skull, lite kortfattat bara, får se om jag orkar med alla månader haha! JANUARI - tog inte många bilder denna månad.. Men åt väldigt mycket god mat (hur hade vi råd??) Hade en grym sleepover med Malin, vi sjöng kareoke JÄTTEHÖGT klockan 4 på natten och vi bodde i trapphus lägenhet då haha.. Köpte en kamera som sög så lämnade tillbaks den och fick min nuvarande av min pojkvän! Gjorde förlägningssladdar i skolan och började praktiken i slutet av månaden.

FEBRUARI - Praktiken fortsatte men fick en paus mitt i allt för den 8e åkte jag till Thaaaailand med pappa & lillasyster! Det var varmt, skönt osv men saknade min pojkvän FÖR mycket! Jag ville inte med på den här resan men blev mer eller mindre tvingad till att hänga med. Även om jag var rastlös 24/7 och saknade mina homies i Sverige så längtar jag tillbaka nu.. 

MARS - det var en bra månad! Det var snökaos men även vårväder. Gjorde en jättegod gratäng, åt plankstek hos pappa på påskafton, fick flera kilo godis & massa presenter vid påsk (mamma älsk<3), jag & johnny bakade massa saker haha. VI FÖRLOVADE OSS. Annars var det bara en massa praktik, men hade jättekul där med Erica hihi!

APRIL - ååhh blir så glad av att se dessa bilder. Nu var det VÅR, nästan sommar. Det var bilträff, jag slutade praktiken och fick en fet påse med grejer och gick därifrån med sommarjobb som även resulterade i mitt nuvarande jobb!! Premiär grillning och mamma fyllde 40. Var ute och sprang med syster. Åt såhääääär god glass och drack aaasgod loka, hade jeansjacka & firade valborg. Firade även 1 år med min pojkvän, skrev på kontrakt på vår nuvarande lägenhet & spontanköpte vår dubbelsäng.

MAJ - Skolan var oseriös, tog fina vår/sommarbilder, solade så fort jag kunde, var ute på puben för första gången = MÖSSPÅTAGNING!!, hade slutprovet i skolan, det var 20+, var på en "gård" med klassen & årskurs 1 och gjorde massa kul, min pojkvän köpte en ny bil bakom ryggen på mig haha, avslutade månaden med att vara dööösjuk med 40 graders feber.

JUNI - blev brun, flyttade!!, tog sommarbilder vid havet med Mandis, var hos farmor & farfar på Öland, fick min första VS, min pojkvän fyllde 25 vilket firades med en lyckad fest, tog studenten med min töntiga klass haha, solade en hel del, började jobba, firade midsommar hos mamma, målade om massa grejer till vitt. En enda tråkig sak hände: förlorade min älskade, bästaste, underbaraste gamlafarmor <3



En frukost i somras


HEEEEJ, jag har absolut inget vettigt att skriva om just nu haha. Kan inte ta några fina bilder för det är alldelles för mörkt osv, så det fick bli lite throwback! Har jobbat idag 6-15 och nu är jag ledig i 2 dagar så man kan väl räkna detta som en fredagkväll för mig, wiiiie. Är hemma själv nu för min pojkvän jobbar natt så jag vetifan vad jag ska göra, funderar på att gå & lägga mig med en film i sängen för jag är ändå rätt trött.. If u wanna know. PUSS



Påväg hem till mig!!

 



4e lördagen i rad..

 
 Det ekar här just nu för det enda jag gör är att jobba, jobba & jobba.. Jobbar till 15 idag sen ska jag hitta på något kul för jag är ledig imorgon! Ska försöka fixa en ny header idag med hehe, puss.



2014 please be awesome

Klisché kanske (vet inte ens vad det betyder hahah) men detta året ska jag göra lite mer av det där, förbättra det där, sluta med det och börja med något annat osvosvosv.  Jag ska göra 2014 till det bästa av det bästa, så säger man varje år men i år tänker jag försöka.. kanske.... ÄSCH vet inte vad jag babblar om, men ville bara dra upp lite saker som 2013 bjöd på:

Åkte till Thailand i kalla februari
Förlovning

Var ute på puben första gången
Skrev på hyreskontrakt för en lägenhet (flyttade ju hemifrån 2012 men nu står jag med på lägenheten!)
Tog studenten
Fick bra betyg utan någon som helst ansträgning
Förlorade en anhörig för första gången nånsin
Var på mitt livs första begravning
Började jobba
Köpte en hund
Tog körkort

Ganska många stora händelser i livet och jag har precis börjat på en årsresumé och gjort lite kollage från januari-juni än så länge och inser plötsligt att HERREGUD vad mycket kul som hänt 2013. Även om det känns skittråkigt haha, men det kanske beror på att andra halvan var så tråkig & mörk och att det varit lite kaos nu sen julafton med lite bråk mellan två nära och sådär. Första halvan var skitbra iallafall!!

 


Grejer jag hoppas på 2014 är: fast anställning (fast jag kommer ha ett grav. vikariat hela detta året så jag vennne?), flytta till något större helst hyra ett hus!, att min pojkvän ställer upp på lite bilder med mig, Smilla ska växa upp lite och bli en riktigt lydig hund, bli riktigt brun under sommaren, en resa till utlandet får jättegärna dyka upp från ingenstans, spara mycket pengar, åka till Ullared, uppdatera garderoben litegrann & tänka ut outfits noggrannare, umgås mer med kompisar UTAN johnny (lite svårt när vi är sambos dock...) 
 



New years eve


Nyårsafton 2013-2014 var jättemysig och trevlig! Malin och Erica kom hit och jag & Johnny hade dukat jättefint osv. Vi åt förrätt, huvudrätt och efterätt och även lite gofika eller vad man ska kalla chokladdoppade frukter för. Vi drack vin, cider och skålade med champagne vid 12-slaget. Vi spelade även bingolotto hahah, och kom på en "drick lek". Men ingen jävel blev full hur mycket vi än drack haha. Wellwell hade det jättemys och vi var ju tvugna att vara hemma pga hunden! Smilla var livrädd för raketerna så hon låg under bordet mellan 16-02!! Ville inte ens ut och pissa. Annars var allt kanon och en bra start på detta året med mina bästa omkring mig.



2014: let my hair grow.

 
Mitt hår börjar sakta men säkert växa igen.. Dock fäller jag lika mycket som förut, men jaa så länge det syns att det växer ska jag inte klaga! Är på jobbet nu iallafall och tiden går alldeles för fort. Kommer jobba över som vanligt, men det är dubbelt betalt så det är ju najjjs.



Mår konstigt?

 
Hejsvejjjs! Har varit hos grannen en runda ikväll, min kompis Amanda är tillsammans med honom så vi har tagit kaffe & cigg där, himla trevligt. Ligger i sängen nu iallafall eftersom jag ska jobba imorgon, men kan inte sova! Känner mig helt skakis, mår illa och det känns som jag ska svimma..? Skitläskigt, känns som underskott av kalorier typ..



coziest shower everrr


Fick dethär duschhandtaget av min pojkväns lillebror i julklapp. Det drivs av själva vattenstrålen så det behövs inga battierer eller något! Färgen ändrar sig efter temperatur och det är sååå mysigt. Behöver aldrig mer duscha med lampan på hihi. Finns på teknikmagasinet, biltema (tror jag) osv. TIPSTIPS!! 



Julklappar 2013


Är jättenöjd med allting! Översta bilden är grejer från mamma & lillasyster, nedersta bilden är grejer från pappa & pengarna är ifrån farmor och farfar. Förresteeeen jag är tillbaka snart med en ny, stilren design & en egengjord header! Finare bilder och bättre uppdatering kommer även, puss!