Varför är jag så ful?

 
Mer än såhär vågar jag inte visa just nu.. Jag har sluppit både höst & vinterdepression detta året. Tror det är pga min pojkvän för blev alltid extremt deppig då innan vi blev tillsammans. Iallafall, så börjar jag få nån slags depression nu. Jag känner mig så JÄVLA FUL och tråkig. Jag kan se okej ut i spegeln men på bild så ser jag riktigt hemsk ut! Blir fan gråtfärdig! Vet inte om det är pga mina ögonbryn, mitt hår/frisyr, ögonen, min dåliga hy, äckliga förkylningsherpes, mina fula kläder eller en blandning av allt. Mår skitdåligt pga mitt utseende just nu..
 
Sen känner jag mig så tråkig. Jag gör typ inget roligt längre? Jag har inga roliga kompisar? Har jag ens kompisar överhuvudtaget? Ytliga vänner ja, men jag saknar en bästa vän att göra galna saker med. Jag saknar att skratta tills jag gråter. Fy vad jag saknar högstadiet där varje dag var BÄST. Fyfan vad jag hatar livet just nu, haha förlåt för rörigt inlägg! Är nog mest deppig pga en inre aggrisition för att saaben inte är klar än trots utlovat datum va för 2 veckor sen. Det har ställt till SÅ mycket för oss. Men tänker inte störa er med det nu! Ska sätta igång en tjejfilm, tända massa ljus och äta något gott. Puss & hej!



GODNATT!


Såhär ser det ut just nu: ligger i sängen med datorn, tända ljus, lite godis & vatten. Har varit iväg & handlat lite roliga grejer idag, tvättat, städat osvosv. Är ledig imorgon också (taaack till den som skrev mitt schema!!), så ska nog kolla på lite "shopping" då med. Löning alltså ♥

AJJJA nu är jag så himlaaaa trött så jag somnar vilken sekund som helst. Skulle egentligen visat en sak jag gjorde ikväll och vad jag köpt idag men orkar inte det just nu, blir kanske imorgon. ∞ Puss & godnatt ∞



En dröm som blev sann

 
En dröm jag haft ett tag är att skapa en "populär we heart it bild". Som cirkulerar runt på whi, instagram & facebook.
 
La ut denna för typ 2 veckor sen och efter en dag hade jag 600 hearts/likes. Igår var jag uppe i 700+ och flera personer har lagt in bilden i sina inspo/fitspo album, bla en del som har tusentals följare. Förra veckan låg jag 3a på mest populära med taggen "nikefreerun". Det kanske inte är så mycket med 700 men för mig är det STORT. Kanske hittar bilden lite överallt under 2014 och då kan jag stolt tänka "den bilden är min!".



Pimp my home

 
Kalkade av en stjärna jag gjorde i paint, klippte ut den lite fint och klistrade fast den på en kruka jag har lite köksgrejer i. Gjorde likadant på en lampa men det blev så fail </3 Men blev nöjd med krukan faktiskt, blev 10 gånger snyggare enligt mig!



Some really cozy shit

 
Såhär ljust & fint var det mellan halv 5-5 här idag! Haha låter som en pensionär som pratar om vädret nu <3 men tycker det är så sjuuukt att vi är så nära våren. På lördag är det Mars liksom, så glad att denna vinter gick fort och var så mild!
 
Hehe aja har hållt mig inne idag pga min förkylning men fick panik vid solnedgången så drog ut J's mamma och Smilla på en promenad i 45 min! Ska nog fixa något att äta nu innan vi ska över till grannarna & spela bingo lotto hahah, så xoxo :*



10+ grader imorse!!

 
Vaknade vid 13.30 idag och fick världens ångest för det var sååå fint ute, vi hade 10+ här (!!) Visst det var om man stod i solen ett tag men ändå, det är ju bara februari & så sjukt.
 
Startade dagen med en långpromenad sen iväg till några butiker. Annars har jag bara legat i soffan/sängen idag då jag är JÄTTEförkyld.. Fyyy detta suger, kan inte göra nånting, mår piss!



Bortskämd flickvän


Ni har väl inte missat det senaste från Ben & jerrys? Greek style frozen youghurt kom ut i 3 olika smaker förra veckan på 7eleven och denna veckan på hemmakväll. Så det borde väl snart finnas i alla butiker antar jag? Iallafall, så kom min pojkvän hem med dessa häromdan som en överraskning ♥♥

Har bara smakat Strawberry shortcake än sålänge. Den hade inte så många kakbitar i sig men det gjorde inget för dem var inget speciellt ändå, smakade bara okej liksom. Men glassen OMG, den var såååå god och det hade inte behövts några kakbitar i. Den smakade riktigt krämig jordgubbsglass, mums! Imorgon ska jag nog prova den med honung, är nyfiken på den :):)



Nike free run 5.0


Fick hem dessa för 2 veckor sen efter en lååång leveranstid, men det var dom sååå värda ♥ 

Snyggaste skorna jag haft, så himla sköna och bara perfekta helt enkelt. Tänkte typ ha dem som vardags/promenadskor, eller jag har inte riktigt bestämt mig ännu.. Än så länge står dem bara som dekoration här hemma på en hylla, vågar inte ha dem ute än då jag har väääldigt lätt för att smutsa ner mina skor. Tänkte börja använda dem när det blir vår for real. Det är dock fake (fast lika snygga & sköna som äkta, ingen skillnad alls) och dem kostade mig bara 350:- inklusive frakt. Tror inte man kan hitta billigare nånstans!



Bananpannkake frukost/lunch

 



Lite snabb update

 
Bilder från igår då Malin var här på kvällen, kollade melodifestivalen, åt massa gott och lite drama på kvällen. Är glad att jag inte har något som tynger ner mitt liv just nu, allt är bara bra! 
 
Idag blev vi bjudna på mat av "svärföräldrarna". Sen har vi varit hos J's kompis och spelat bingo lotto med han & hans tjej! Jaaa ville bara informera lite snabbt, imorgon kväll blir nog lite roligare inlägg! Puss



Alla hjärtans dag

 
Jobbade till 17 igår, sen skulle J jobba natt så vi hann bara ses i typ en timme.. Så himla tråkigt, men jag fick lite presenter iallafall! Blev sååå glad, min fina underbara pojk. Trodde inte jag skulle få nånting alls och jag hade inte köpt något heller... Så pinsamt haha, men har stora planer inför vår "1-års förlovningsdag"!
 
Spenderade kvällen hos mamma sen, fick jäääätttteegod mat och min favoritchoklad hihi. Jag & Smilla sov även där sen, sleepover med mamma haha. Så jag hade en bra alla <3 dag ändå!



OMG lite mage!

 
Fråga mig INTE varför jag lägger ut detta, skäms över sånthär haha men japp, mest för min skull. Såhär ser min mage ut idag, det är den enda kroppsdel jag kan vara nöjd med IBLAND. Jag äter som en man, tränar ingenting, blir tjock överallt men magen är iprincip desamma oavsett. 
 
MEN, jag vill såå gärna ha lite lätt synliga magrutor. Typ ett 4-pack, tycker det är skitsnyggt på tjejer och det skulle vara sååå coolt haha. Så ska göra några situps då&då när jag orkar så får vi se hur kaggen ser ut till sommarn! Tycker redan den börja forma sig lite, eller?!? hehe jk..



New in - bästa köpet på länge!


Jag har behövt nya hörlurar ett bra tag nu, har två par där ljudet bara funkar på ena luren och mina "iphone-hörlurar" går ju inte använda, det är inte in-ear och det gör så jääävla ont när man har sånna enligt mig!

Iallafall så köpte jag dessa Skullcandy hörlurar i helgen. SKITBRA ljud, har jag på bara halva volymen är det ändå skithögt & bra bas. Precis som jag vill ha det. Minus att man inte kan ändra låt/pausa/playa via hörlurarna, finns ju en knapp för det på själva sladden på många men inte dessa. Men det grymma ljudet gör det värt att ta upp mobilen när det är en dålig låt, eller så gör man en playlist med BARA bra musik så man slipper byta! 

Köpte dessa på ÖB av alla ställen, fanns i olika färger och kostade bara 44:- (!!). Tror dock bara det var ett erbjudande för just den veckan, men kolla in ändå om ni är sugna:) Skulle kunna gå flera mil utan problem med dessa pga ljudet.



NIKE löparjacka


Denna löparjacka fick jag av min mammas kollegas dotter när jag var typ max 12 år haha! Sen vet jag inte hur länge hon hade användt den innan jag fick den, men iallafall så är den aaasgammal, men jag har bara användt den typ 2-3 gånger iallafall.

Trodde mamma hade slängt den men jag hittade denna i en garderob hos henne förra helgen så jag tog hem den! Har velat ha en löparjacka ett tag nu, tur jag hittade denna, visst den är gammal men den är inte ful eller så - den är svart, grå & vit (funkar alltid) och det är nike, så varför inte?

Förresten så var jag ute & sprang en liiiten runda igår med Smilla, det tog ett tag innan hon lugnade ner sig och sprang i min takt haha.. Först drog hon mig i 100 km/h typ! Men det gick bra, vi orkade springa igenom en hel skog iallafall, var inte så långt men jag orkade ändå trots att jag inte sprungit regelbundet på 2 år. Till våren ska vi springa massor hela tiden, saknar det faktiskt sjukt mycket..



Gula rutan

Förlåt för asfula, asdåliga iphone pics!

Ledig helg, jobbade 6-15 igår och nu är jag ledig 2 dagar= helg igen.. Kan verkligen inte klaga på mitt schema! Idag har jag verkligen gjort iiingenting.. Städat lite, duschat, bakat gula rutor. Vädret har gjort mig deppig så har inte pallat något mer. Längtar tills min pojk kommer hem så vi kan äta mat sen äta dessa godingar!! Har såklart redan smakat en, men kan inte äta mer innan maten för då mår jag bara illa tyvärr haha..





Paket #2


Har verkligen inte haft tid att visa detta ännu haha, men nu så! Fick hem detta för typ 2 veckor sen, en body mist och 4 body lotion från Victorias secret! Var rea på det mesta så allt gick på typ 370:- eller något?  Minns inte menmen.. Beställde hem från Nordic feel och jag har läst att deras parfymer & grejer inte alls luktar lika mycket eller likadant som grejer man köper från tex. Kicks... Min coconut passion body mist är därifrån och den luktar gudomligt!!!

Men denna gången hade jag nog lite otur... Min Vanilla lace body lotion (från fyndiq) har jag haft ett tag nu, och den luktar ASGOOOTT - HIMMELSKT!!!! från första stund, men dem jag beställde hem nu från nordic feel luktar asäckligt och gammalt i början.. Men efter ett tag så luktar dem gott :):):) Blev jättebesviken när jag provluktade och ba "öööh det här luktar som om det varit instängt i 10 år"..? Men jaja, nu vet jag det, får bli en annan sida nästa gång!



Varit ganska effektiv idag..

 
Kan passa på att tipsa om appen medans jag skryter om mina steg haha.. Walk Star heter den och är gratis! Ni ser ju vad det är - en grym stegräknare som även räknar kilometer osvosv. Funkar i "bakgrunden" medans du gör annat på mobilen så den är perfekt. Vet inte om det finns till android men på app store finns den!



Some things u didn't know

Jag är en jättesnäll person, är omtänksam, pålitlig, bra att prata med osv. MEN om du jävlas med mig eller nån nära till mig, då kan du förvänta dig ett helvete.

Jag tycker personligen att jag ser bättre ut i verkligheten än på bild (oftast iaf..), vilket jag är glad över, hellre det än tvärtom =)

Jättegammal bild, sen september.

Jag har alltid varit jättesnål, alltså extremt snål, kunde inte ens bjuda på ett tuggumi förut utan att ta en krona för det eller nåt haha. Så när jag var 14 hade jag lite mer än 14.000 i kontanter hemma i plånboken som jag sparat sen jag var liten, och i början av mitt & J's förhållande hade jag 10.000+ på kontot, och det var alltså studiebidrag jag hade sparat. Ett helt ÅR av studiebidrag! Nu är jag dock inte så längre, går inte när man flyttat hemifrån haha!

Jag bytte skola i 8an men bytte tillbaka till min gamla skola igen i 9an! Trivdes bättre där, men är ändå glad att jag provat på det där med att byta till en helt ny skola i en helt ny stad. Har många minnen och vänner från den tiden jag är glad över att jag fått uppleva. 

Tycker det är finare med tunt hår än med tjockt! Jag har alltid haft tjockt hår och gillar det inte alls, tycker det är trassligt, jobbigt & så himla fult om man inte fixar det ordentligt (på mig då alltså)

 Mitt lååånga hår 2011, hade precis tunnat ut det dock! Saknar det, tycker det var såå fint

JAG ÄR INAVLAD!! Min gammelmormor och gammelmorfar är kusiner, fick veta det förra året av min moster haha, tycker det är ascoolt!

Har en stoooor fobi för spindlar & sprutor..

När jag blir äldre vill jag tatuera in mina barns namn lite diskret och fint nånstans





iphonepics

 
Lite bilder från tidigare idag då jag gick en långpromenad, tänker aldrig på att jag bor precis vid havet! Ligger i sängen just nu och kan inte sova, är typ exalterad inför nånting men jag vet inte vad. Känner mig jätteglad och hyper!



Boreas fotcréme


Beställde hem ett gratisprov av denna häromdan för att jag älskar allt som är gratis + att mina hälar är så jävla spruckna & äckliga, bläää.. Iallfall tycker jag den verkar funka skitbra än så länge, märkte skillnad redan efter första användningen och den kan användas till mycket mer än fötterna =)

Ett stooort + är att den luktar precis som thailand! Ni som har varit där känner igen er direkt om ni luktar på denna doften, den luktar typ som våtservetterna man får efter maten, eller som alla lobbys på hotellen. Vet inte hur jag ska förklara, men det känns verkligen THAILAND.



Paket #1

 
Har beställt hem en massa grejer från nätet under Januari. Bl.a detta överkastet från Ellos! Vi beställde det på söndag kväll och fick hem det på tisdagen kl 11 på morgonen, bra service. Det passar perfekt in i vårt sovrum, färgen är ljusgrå men det ser mer beiget ut när man har den mörka sidan uppåt tycker jag. Iallafall är den PERFEKT till vår gavel, typ exakt samma färg! Stort + att det är två olika färger på ovansidan och undersidan så man kan byta färg när man känner för det.

Beställde även en jacka för 19:- som man fick om man är medlem hos Ellos, glömt att fota den men visar nån annan gång. Och två kuddfodral som var slut i lager så de kommer 25 februari istället =)



Grym fredag igår!

 
Jobbade 7-17 igår sen va det bara att panik fixa sig, åt på restaurang och tog en aaasgod drink på en pub med mamma, Amanda och hennes mamma! Hade det jättetrevligt, synd bara att jag skulle börja jobba vid 6 imorse..