IPHONE 5S

 
Jobbade hela dagen ut ändå.. Men är ledig imorgon så då får jag vila ut ordentligt! På tal om jobb..Min underbara älskade pojkvän kom till mitt jobb helt random under dagen, så hade han varit och köpt en ny iphone till mig! Har ju levt med en söndersprucken, seg 4a nu ett bra tag. SÅÅÅÅ NÖJD! En för tidig födelsedagspresent hihi, men han kunde inte vänta till oktober såklart..;)



SJUKLING

Visst är vi söta hihi?
 
Jag är så jääävla sjuk. Usch fyfan det är BARA för att jag sa förra veckan att "det va längesen jag va sjuk nu." Plågar mig själv genom att jobba också. Så när jag kommer hem blir det mat & sängläge.. Det började i onsdags men är fortfarande precis lika dålig! Jobb 6-15 idag men ska nog försöka gå runt 12.. Faaan detta suger.



Chillmode

 
Shiiises vilken mysig onsdag! Har storhandlat och sen umgåtts med folk hela kvällen. Andreas och Erica har varit här! Rökt vattenpipa, kollat idol & chillat lite. Dock börjar jag bli sjuk (NEEJ), så har gosat ner mig i sängen med massa tända ljus nu. En bättre onsdag helt enkelt!



Ungdomsmottagningen "online"

 
Har ni sett hur smidigt och enkelt det är att boka tid till ungdomsmottagningen nu?! Min syster berättade om detta för mig i somras. Tycker det är asbra! Nu slapp jag tänka på att ringa på deras speciella telefontider, jag som HATAR att ringa folk. Perfekt! Nu är detta förmodligen mina sista p-piller innan jag skaffar barn, iiih. 



COZY TISDAG

 
Började dagen med 1 timmes powerwalk (sprang i sisådär 6 minuter också haha). Ösregn mitt i allt, supermysigt ju. Älskar att vara ute i regnet! Annars har jag STORSTÄDAT hela lägenheten. Har t.om skurat golvet i köket. Och nu ligger jag nyduschad i soffan med en filt och tända ljus, sååå mys! Skönt med lite egentid hehe.. Xoxo



Det blev en myskväll ändå

 
Det blev en runda ut till bästis igår! Kolla film, äta jordnötsringar & pizza och bara myyysa. Rensade i hela hennes garderob också haha och hittade en mysig pyjamas jag snodde under kvällen. Sen så har hennes syster precis köpt en hundvalp också, så gooosig!
 
Är så otroligt glad att jag har en bästa vän. Någon som roar mig bara av att vara i närheten. Som man kan prata med nonstop om allt & ingenting. Någon jag känner utan och innan. 7 år har vi hållt ihop nu, världens bästa! #bestfuckingbitches



Dr.denim jeans


Fick dessa utav Malin igår. Dem hade gått sönder så hon skulle ändå slänga dem hehe... Men jag har sytt ihop dem lite provisoriskt. Så underbart sköna, kan verkligen inte beskriva!! XS satt verkligen så perfekt. Men skulle nog kalla det mer jeggins än jeans. Ajjjja, måste hitta ett par vita dr.denim. Rekommenderar varenda en att köpa eller åtminstonde prova ett par!



Dagens outfit

 
Gud vilka fula bilder menmen. Riktig höst-outfit idag! Stövlar liksom..
 
Idag har verkligen varit världens segaste lördag. Händer verkligen ingenting längre! Hade ju bokat in Elmia idag men blev inte så, och annars är jag bjuden på kräftskiva av en kollega men har ju tackat nej pga andra planer. Så det känns lite sådär att komma 1 timme innan och ba "du jag ångra mig."  Känner ändå INGEN som ska dit.. Och nu SPÖ regnar det så jaaa, får nog kolla om det går nån bra bio!



Mammahjärtat smälter

 
Har jag inte världens sötaste lilla bebis eller? Tex på morgonen, om J börjar tidigt och jag ligger kvar i sängen när han går. Då springer hon upp till min famn & lägger sig tillrätta. Sen sover vi så länge vi bara kan. Så fort vi är ensamma ska hon toffla för mig & gosa sönder. Och jag bara älskar det. Behöver ingen människobebis ännu när jag har denna lilla plutten som ger mig sååå himla mycket kärlek varje dag. <3



21.23 och fortfarande vaken?!

 
Har precis varit ute på en snabb powerwalk för att piggna till lite. Inte för att jag var trött men ville orka kolla på 27 dresses som går på tvn just nu! Så sitter bänkad nu med pepsi max och cheeseballs. Förresten! Tipsar alla om att köpa en "reseladdare", man vet aldrig när det behövs! Köpte min för 59kr på ullared :-)



#thanks4invite

 
 
 
Tjeena! Måste bara säga att jag hade en suupermysig kväll igår, jag och J drog till ett par kompisar & kollade på idol osv. Äntligen fick vi umgås med ett par (asså en tjej&kille i förhållande hehe). Det behövdes! Jaja idag blev det jobb 7-16. Borde vara dööötrött nu men är vaken änsålänge. Shit vem bry sig tänkte bara säga hej. Min mamma drog till Grekland inatt förresten, ååh jag vill med utomlands! Pusshej.



H Ö S T M Y S


Tog en promenad ner till affären innan för att handla lite gosaker till kvällen! Ingen kan väl ha missat att IDOL äntligen har börjat igen, älskar verkligen Anders Bagge! Så jävla skön haha. Nu kollar jag på leif mannerströms nya program. Supermyyyyysigt. Nu känns det verkligen som höst, så härligt. Det bästa med hösten är väl ändå att alla roliga tv-program drar igång igen & man kan njuta av myskvällar varenda kväll!



Äntligen!!

 
Vi har fått en ny torktumlare i tvättstugan! Haha wooow care på den. Men den förra hade varit där sen husen byggdes och den funkade inte alls. Tog ÅTTA timmar att tumla & ändå var kläderna inte torra utan helt fuktiga.. Gaalet. Så jag blev ÖVERLYCKLIG när jag såg denna i söndags, hihi! 



Jag vill flytta till hus. NU.

Bilderna är ifrån trivselhus.se, fiskarhedenvillan.se och styleroom.se!

Har säkert visat en del bilder förut men skitsamma. Nu vill jag bara ha en fast anställning så jag kan få ta lån och vara säker på min framtids ekonomi! Både jag och min pojkvän är fast beslutna om att bygga nytt hus och vi har även fått det rekommenderat av min låtsaspappa, som har byggt nytt själv tillsammans med min mamma. Så han vet vad han pratar om. Jag tänker inte köpa något billigt skithus ute i ödet bara för att ha ett hus. Utan jag vill ha allt som jag vill ha det från första början! 

Är helt galen i detta. Åker jag förbi ett nybyggt område kan jag säga "där är en smålandsvillan, ett eksjöhus..." osvosv. Har varit insatt i husmodeller sen vi själva byggde nytt 2005 eller 2006. 

Så ja, det får kosta vad det vill & ta så lång tid det får ta men jag ska fanemej ha det efter mina önskemål i minsta detalj. Jag vet att vi kommer bo i ett nybyggt hus innan jag är 25. Jag ska göra allt för att samla ihop till så mycket kontantinsats jag kan. Det här är min näst högsta dröm (skaffa barn, det är högsta önskan)! Det braiga är att både jag & min pojkvän gillar samma stil på inredning och har samma tankar om detta. Så himla skönt! Och kul att han är lika intresserad och insatt som jag i detta :) Kan dessutom tipsa om sidan www.styleroom.se. Man kan inte slita sig därifrån! Fattar inte varför jag inte hittat sidan tidigare, kom på den för ca ett halvår sen bara.



Så lycklig att jag mår illa

 
4 från idag! Är så kallt om mornarna att jag måste ha mössa nu, helt galet men mysigt! Idag blev det jobb 7-17, kulkul. Sen hem och laga plankstek, över till svärföräldrarna en runda för att tvätta bilen & chilla i deras utegrej(?). Perrong eller va det heter. Nu har vi precis varit hos Andreas en runda, fick ett glas vin där *vuxenpoäng*.. himla bra fredag! Nu ligger jag nyduschad i sängen och MÅSTE sova. Börjar 6 imonbitti, sen blir det festligheter! Taggggaarå



ETT LÅNGT TEST baföratt ☆

Namn du vill bli kallad ? Lina
Exakt ålder?  19 år och 10 månader, exakt
Bor ?  i blekinge 
Bor tillsammans med? Min pojkvän & vår katt
Färg på ditt hus? blågrått, men bor i marklägenhet men ajjja
När är du född? 1994
Något jobb? jajjemen, världens bästa!
När ska du sova ikväll? väääldigt tidigt I think, är så trött.
Duschat idag? Nej inte ännu, men snart så
Kramat någon idag? JAAA, möttes av världens gladaste Janne när jag kom till jobbet som sa "heeej vad kul att se dig, hur är det idag?" och fick en kram. hihi sötisen alltså
Pussat någon idag? Yeman
Vad har du ätit? 2 mackor, massa varm choklad, lite muffinssmet, potatismos & köttbullar.
Dagens klädsel? svarta jeans & collegetröja (?) och arbetskläder såklart.
Dagens Snygging? Linn, för att hon fyller år idag! :)
Har du många vänner? kan jag inte påstå 
Hur många har du kysst? haha my god räknar inte direkt
Vem kramade du senast? Janne:)   
Har du pojk-/flickvän? - Ja ♥
Hur lång är du? 163,7 cm tror jag att jag var exakt haha. Mätte mig "digitalt" på universeum.

Favorit.


Låt ? har ingen just nu, allt är uttjatat 
Dryck ? OBOY
Film? Men in black, alla gånger.
Bok? lol vem fan läser böcker i 19års-åldern?
Stad?  göteborg & kalmar
Land?  Har ju inte varit i så många haha.. men sverige är rätt okej att bo i


Senaste.


Personen du tänkte på? venne
Personen du pussade? min älskling såklart:)
Gången du spydde? herregud jag minns inte. tyyyyp 2011?
Gången du grät? häromdan tror jag? 
Pizzan du åt? en vesuvio i götebooooorg förra tisdagen!
Gången du var i göteborg? förra veckan, måndag-onsdag!
Gången du var i stockholm? sommaren 2008

Antingen eller.


Svart eller vitt? vitt vitt vitt!
Hund eller katt? katt tror jag 
Singel eller upptagen? Upptagen
Big brother eller paradise hotel? Paradise hotel
Svart hår eller blont? blondt
Blåa ögon eller bruna?  vill sååå gärna ha bruna, men blåa är typ finast om det är FINT blå och inte vanlig svensson-blå hehe. eller vafan det beror på personen ju?
Choklad eller lakrits? CHOKLAD 
Göteborg eller stockholm? Gbg 
Högerhänt eller vänsterhänt?  Höger
Pizza eller kebab? Pizza 
Randigt eller prickigt? randigt
Älska eller älskas? bådeoch
Leva eller dö? Leva

Antal.


Personer du älskar? inte så att jag räknar meneeeh, mamma lillasyster & pojkvännen hihi.
Personer du hatar? några få. hatar inte så mycket längre nu när man är äldre, mer ogillar
Personer som sagt jag älskar dig? hahha wtf vet inte.
Glassar du ätit på en dag? inte en aaaaning
Gånger du haft minnesluckor? 1 gång har jag haft en redig & inte mints en hel dag
Piercingar har du? 4 st

Personer du saknar just nu? just nu är det rättså skönt att va ensam, ELLER JO SAKNAR EN 24/7<3 
Gånger ditt hjärta brustit? vet inte om det varit brustet eller bara fjortisledsen.

Vem.

Ska du träffa imorgon? min pojkvän & alla på jobbet! <3 sen så får man väl se.
Sjöng du senast för? haha eeeeh 
 
Vill du ta med på en romantisk resa nu? mitt hjärta   
Förtjänar att dö? ingen speciell vad jag kan komma på

Vad : 


Gör dig glad? JOBBET! herregud vad skönt att semestern är slut, världens bästa jobb & kollegor!
gör dig ledsen ? myyyyycket. 
vill du helst göra nu? bara chilllaaaa 
 
Längtar du till? till nästa helg, om allt blir som planerat! :)

tycker du om dina betyg?  omg jag jobbar men mina betyg äger sönder
är det bästa som har hänt dig? det har inte hänt ännu ;)


This make me happpiii♥



Kvalitétstid, ellernåt..

 
Kass mobilbild, köper ny i oktober okii? Min pojkvän jobbar natt denna veckan, så igårkväll kom Erica och hämtade mig, så drog vi till en camping utanför stan & chillade på en brygga med lite morötter och dipp. Hiiiimla trevligt! Skönt att få komma iväg lite & göra saker utan sin sambo. ♕



Bara jag som längtar till hösten?

 
Get ready for september

Nu är jag sååå redo för hösten! Jag är faktiskt för en gångs skull trött på sommaren. Jag känner mig tvingad att vara ute & hitta på saker med folk 24/7, så så fort jag inte gör det (typ alltid då) blir jag extremt rastlös eller känner mig pinsam för att jag sitter inne. Tänk att gå en lång höstpromenad, komma in helt kall om ansiktet och sätta sig med varm choklad under en varm filt, tända lite ljus & sätta igång en film? ÅÅHH SÅ HIMLA MYSIGT.

Och att man kan börja klä sig lite igen, har ju inte kunnat gå i tshirt på hur länge som helst för att man bara svettas med en gång. Och mörkret, är det bara jag som tycker bättre om när det är mörkt på kvällarna? Kanske inte kl 15-16 redan, men typ kl 18? Och på morgonen, att äta frukost med tända ljus. Åh så gooosigt! Jag fyller 20 i oktober med så det är ju inte helt fel!



TRÖÖÖTTT zZz

 
Shit vad jag ser fake ut.. Menmen, började jobba idag! Som jag längtat efter jobbet och mina goa kollegor. 1 timmes övertid började jag med också, inte direkt vad jag väntat mig men.. Var såååå trött när jag kom hem, FYFAN! Sov till kl 8.
 
Annars har jag varit ute & gått en liten runda. Träffat och pratat med en "killkompis" (pojkvännens kompis), lånar ut vår ena bil till honom på obestämd tid nu pga en olycka. <3 Sen så har Malin varit här en sväng med! Nu är jag dötrött igen så måste sova. godnatt!



Kvalitétstid

 
Peter ringde mig lite random & ville att jag skulle med ut och fiska. Så letade upp lite mask och drog iväg. Mamma och Tobias (min "låtsas" lillebror) var också med. Så himla mysigt, jag fick massor med aborrar! Minns inte sist jag umgicks med familjen utan min pojkvän så det var kul, bara lillasyster som fattades!



Bekännelser ☆

★ Jag har nog aldrig varit så vit en sommar som jag är nu..
★ Sommaren 2011 var jag brunare än jag nånsin varit!
★ Detta är första året på 4 år som jag inte varit utomlands.. 
★ Just nu sitter jag & lyssnar på julmusik i brist på annat.
★ Jag ÄLSKAR sommaren, men just nu vill jag bara ha höst & vinter. Så man kan sitta inne utan att få ångest.
★ Vi har sålt vår hund, om ni inte redan fattat det haha.. Gjorde det på påskafton så det va ett tag sen.
★ Idag är min sista semesterdag, ÄNTLIGEN! Saknar mitt jobb galet mycket.
★ 2015 ska jag sluta med p-piller, vad som än händer med jobbet!! Så 2016 är jag förmodligen mamma!

thaaailand februari 2013.



Hej jag lever


Lägger verkligen bloggen åt sidan just nu hehe.... Roadtripen måndag kväll - onsdag kväll slutade med Göteborg. Det blev liseberg och liteså. Myspys, fick åka Helix ju och den var grym!! Var sjukt längesen jag va på liseberg, över 2 år sen. När jag kom hem vid 21-tiden var min älskade bästis Malin hemma hos oss & kastade sig om halsen på mig när jag kom hem. Gulleplutten♥

Igår blev det kalmar en runda med bästis, älskling & lillasyster. Kollade IKEA och lite andra affärer. Det är ju stadsfest där just nu, men var inte i stan så länge menmen. Alltid kul att komma iväg lite, igen hehe. Idag har jag varit så jävla deppig att jag har gråtit. Är så galet rastlös nu för tiden. Dööööööör. 



När livet vänder ♕

 
Glöm allt jag sa i förra inlägget, NU ÄR JAG ASGLAD! Att det kan vända så fort. Var tvungen att be till gud och tacka för allt underbart som händer hahaha, så glad är jag! #störstatönten. Nej jag går inte i kyrkan & firar inte jul pga jesus utan för gemenskapen osv.. Men jag är så glaaad! Ska iväg i typ 2 dagar nu & det kan bara inte bli annat än bra, hoppas att det blir de bästa på 2014. *pepparpeppar*



Rastlös x1000


Hittade ingen bättre bild till detta inlägg.. Just nu så HATAR jag livet, ursäkta mig. Men jag har så jävla tråkigt. Denna helgen har verkligen varit den segaste ever. INGEN vill eller kan göra något. Jag är så rastlös att jag vill få en hemsk sjukdom & hamna akut på sjukhus så folk måste hälsa på mig ifallifall jag dör eller något haha.. Gud vad jag låter mobbad nu men jag har SÅ HIMLA TRÅKIGT. Nu är jag så jäkla trött på semester, vill tillbaka till jobbet! Tur jag bara har 3 veckor herregud..