OOTD

 
Hej jag har en ""fotoblogg"" med kassa mobilbilder! Neeej men alltså jag ska uppdatera mer med kamerabilder, ska bara invänta min födelsedag så jag kan få mitt löshår isatt nångång. Då kommer det vara massa roliga bilder för då kommer jag trivas med mig själv. Nu ska jag borsta tänderna & däcka i sängen. Lååång dag imorgon med jobb + körning! Puss



Finally some thaifood

 
En ledig dag, wooho! Idag har jag hunnit med en mysig morgonpromenad med Smilla, duschat, pluggat teori, ätit thaimat <3 och nu är jag hos pappa som jag varit ett tag. När vi kommer hem ska vi testa GTA 5 som alla pratar om, hoppas min pojkvän fastnar i det så jag kan passa på att göra lite inlägg medans han spelar!



Wooork

Ful men skön & mysig - outfit imorse.
 
Tja! Just nu sitter jag på jobbet och har rast. Denna dagen har gått asfort & det är fortfarande massa att göra så det blir övertid idag.. Menmen det är dubbelt betalt ju så jag klagar inte! 



Things u should know

Snart ska jag få långt hår igen! Ska få hårförlängning man sätter i med lim/microringar i födelsedaspresent wii.

Jag fryser OVANLIGT mycket!! Det går i släkten, mamma, mormor & moster har det också så och det suger hårt. Önskar jag va tvärtom och svettades mycket istället!

Dock har jag väldigt varm kropp, min pojkvän kan inte vara i närheten av mig på natten. Jag vill ju skeda men han klarar inte av det för jag är alltid brännhet på kroppen haha, förstår inte varför eftersom jag är så även när jag ligger med gåshud & fryser ihjäl.

Jag har ett ärr precis vid mitt vänstra öga som jag fick när jag var 3 år typ, ramlade med en trehjuling på stengolv haha!

Jag är gaaaaalen i julafton, finns nog ingen som älskar julen så mycket som jag! Börjar räkna ner runt valborg.

Och jag längtar jättemycket till lucia, har alltid sett det som något tråkigt men nu tycker jag det är så mysigt!

Jag tror att jag har adhd/damp eller iallafall aggritionsproblem. När jag blir sur så blir jag RIKTIGT FÖRBANNAD, kan bli det för småsaker också. Är värre än en gravid hormonfylld kvinna. Jag skriker och är så arg att jag blir rädd för mig själv, haha lollll

Jag vill äta nyttigt! Nyttig mat, frukter, grönsaker och vara lika healthy och ta fräscha bilder som alla andra verkar göra nu för tiden. Men 1 så är jag rädd för att fastna i det som jag gjort förr... 2 så är min sambo inte lika sugen så det är lite svårt. 3 så skulle jag nog inte orka med det just nu :)

 



FRIDAY ME LOVE U

 
Ingen aning om varför jag är uppe nu, jag borde vara jättetrött men nejsch.. Vi blev våldgästade av Malin och Robin innan wihoo, vi har inte gjort något speciellt utan bara varit allmänt efterblivna som vanligt! Nu ligger jag i soffan med Benny som ska sova här inatt (pojkvännens bror). Ska dock jobba imorgon så jag ska nog krypa ner hos min pojk snart och gosa lite! Pusspusspuss



Från Lager157


Har aldrig varit i en sånhär butik, men jag vill! Så fina och mysiga kläder till bra priser!



SORRYSORRY!


Mina failade muffins jag gjorde i förrgår som saknade 1 dl socker och smakade skit :):):)

Noll uppdatering & jag ber om ursäkt! Men igår hade jag verkligen ingen fritid alls, stressade från jobbet för att hämta Smilla, sen vidare på valputbildning som vi aldrig mer ska gå på. Kändes inte bra alls! Nu sitter jag och njuter av fotmassage som min pojkväns lillebror ger mig haha, han har suttit i en halvtimme snart och masserat mina fötter. JAG DÖÖÖR SÅ SKÖNT



Kvalitetstid med pappse

 
Tjeeena! Nu har precis pappa varit här och spelat gitarr & sjungt lite med mig, himla trevligt! Jag har även bakat äckliga kladdkakemuffins (sockret tog slut).. Aja nu väntar jag på min pojkvän & lillasyster så vi kan åka och handla! Bästaaa syster ska sova hos oss inatt, wiiie.



BREAKFAST


Alltså mitt schema är gryyyymt! Jag var ledig i helgen, jobbade i måndags och nu har jag varit ledig tisdag-onsdag.. En helg mitt i veckan liksom, hur grymt är inte det? Så imorgon när jag är tillbaks på jobbet är det redan TORSDAG, dagen innan fredag! Jaja har iallafall precis ätit en jättegod frukost, håller på att kolla bloggar & lyssnar på gamla låtar på spotify just nu. Ska väl hoppa in i duschen strax och lite senare ta en långpromenad med vovven :)



JAG ÄLSKAR DIG

 



Liten har blivit stor

 
De två översta bilderna är ju bara för charmiga.. Fick äta FYRA mackor imorse för jag va sååå jävla hungrig, men jag åt inget direkt igår så får skylla mig själv! Yessss men är påväg in till stan nu så vi hörs sen, pusss



FILMTIPS



Filmen handlar om Natascha, 10 år som blir kidnappad när hon är påväg till skolan. Hon är spårlöst försvunnen i hela 8 år. Det är en verklighetsbaserad historia och jag tror t.o.m filmen är inspelad i samma hus som hon satt fången i. För om man kollar på riktiga filmer på tex youtube när dem ska kolla bevisen och utreda osv, så är det EXAKT PÅ PRICKEN likadant. Så det måste typ vara så hehe..

Jaja, jag skulle inte direkt säga att filmen är bra. För den är bara riktigt hemsk men så himla gripande & känslosam. Jag brukar ALLTID somna till filmer men den här filmen kunde jag inte sluta kolla på. Jag var uppe till 1 inatt för jag va tvungen att se klart, trots att alarmet ringde vid 4 imorse och jag skulle upp & jobba. Filmen är helt klart sevärd! Ett stoooort + att det är en sann historia!
 

EDIT: Filmen finns på dreamfilm och där heter den "3096 tage" KOLLA PÅÅÅÅÅÅ!



PINKY WANTIES

 
pinky wanties
 

Klicka på bilden för att se specifikt var allting kommer ifrån. VS, juicy coture, hollister, michael kors, mbmj, nike, yankee candle.

Jag känner mig som värsta märkesnörden men nejjjedå. Tycker bara grejerna är så hiiiiiimla fina. Det är så att mina kusiner är i USA/florida/miami just nu och eftersom dem tajmade in det såhär nära min födelsedag så ska jag tvinga dem att köpa en present därifrån! Men det finns såsåså mycket man vill ha ju! Sen är det ju min moster/kusiner det handlar om , inte mina föräldrar haha så jag kommer väl "bara få något litet". Men vad som helst från "over there" vore sjuuukt nice!! 



Händelserik söndag

 
Igår var Benny här och vi gjorde våfflor & glodde på film. Senare kom Amanda och vi åkte hem till Malin en runda. 
 
Idag har pojkvännens familj varit här och vi har ätit aaasgod middag ihop! Sen va vi ute och gick en riktig långrunda allihop med Smilla, så mysigt! Nu har vi precis varit iväg & lekt med Amandas hund så nu är Smilla helt slut! 
 
Jaaaman ingen bryr sig, men haha.. Förresten måste jag berätta för alla att Rusta börjat sälja julsaker nu och jag blev som ett litet barn när jag såg det!



BABYBOOM

Babyboom
 
 
Det känns som att alla på mitt jobb är gravida just nu! Nej men 5 ska iallafall bli föräldrar (vad jag vet) och flera har precis fått barn.. Åhh jag är så himla avundsjuk och vill också ha en! Har velat ha barn så länge jag kan minnas & när jag haft perioder då jag mått dåligt har jag alltid tänkt att jag ska kämpa vidare för mina barns skull haha. Låter kanske töntigt men jag älskar redan mina barn av hela mitt hjärta hihi. Kan inte fatta att den dagen kommer komma för mig med, när jag går runt & bär på det finaste som finns i min mage. När jag får hålla min lilla bebis i famnen och se den växa upp. Åh så myyyyyys.



Slapplördag & bilinköp

Gaybilder på mig heeelt osminkad! Ser ut som en kille haha och förlåt för det extrema duckfacet, vet inte vad som hände där.. Jag skäms
 
Iallafallll jag somnade om till halv 2 imorse sen fick jag min frukost vid halv 3 haha! Sen har vi bara chillat galet hela dagen, köpt en ny bil blandannat. Jag får ju körkort snart så då ska jag ha vår snygga xc70 så jag fick köpa en ny till min pojk haha. Just nu är Benny här och inatt antar jag att vi ska göra något kuuul eftersom vi varit så sega idag!



Sååå jävla hungrig


Hejjj folks, fick motvilligt gå upp vid halv 10 idag för att gå ut med Smilla. Har sovit på soffan sen kl 7.30 imorse för jag va tvungen att hålla koll på henne och vår soffa är sååå skön att sova i! Nu är jag ASJÄVLAHUNGRIG, men vi har ingenting att äta hemma! Eller jo men jag vill äta en riktig frukost, med mackor och oboy. Men vi har inget smör så man ba sfkjdlfks, och jag har inget körkort så jag kan inte åka & köpa det. I-landsproblem nr1. Får sitta och dricka mig mätt på vatten mmhm..



HEROES

 
Ligger nerbäddad i sängen och har precis börjat titta på heroes från allra första början. Har följt serien förut (den enda jag följt i hela mitt liv) men det var när jag va typ 14-15 så ska börja kolla om hela nu! Den gick på tv innan som ni kanske minns och den är aasbra. Jättespännande osv, kolla in!



PHUKET & MALLIS

Översta kollaget är från Mallorca sommaren 2012, och nedersta kollaget från Thailand nu i vintras 2013.

Jag saknar inte alls den svenska sommarn, även om den är mysig på alla sätt och vis och vi har haft en bra sommar. Jag känner mig nöjd & klar med den. Men dock kan jag sakna ibland att vara utomlands.. Det är en helt annan värme, det bästa är när man kliver av planet och känner den tropiska värmen. SÅ.UNDERBART.KAN.INTE.BESKRIVA. Alla människor, maten, kulturen. Allt med att vara utomlands är bara så sjukt bra. Tycker alla borde få uppleva minst en utlandsresa i sitt liv!



IOS7

 
Uppdaterade till IOS7 igårkväll men det tog sån tid att jag somnade.. Så mobilen startades ju om inatt och alarmet ringde inte imorse.. Men kom bara 18 minuter försent så det är nog chill! Förresten är jag helnöjd med uppdateringen, allt känns så "modernt" - som en helt ny mobil! Uppdateraaa folks!



OOTD

 
Både mössar och vantar är på. Cyklade till bussen i mörker, kyla & regn - nu är det höst på riktigt! Åh jag vill bara hem till min säng igen och gosa ner mig till en film och bara sooova. Men först jobb 7-16!



Dagens outfit

skinnjacka lindex tröja H&M jeans H&M
-längtar tills jag sätter i mitt löshår, med långt hår blir helheten mycket snyggare!



BRA JOBBDAG

♥ Jobbade inte så jättelänge, 7-15
♥ Hade hyfsat mycket att göra så tiden gick fort!
♥ Fick höra att jag hade "ett ansikte som en ängel" hihi
♥ Jag fick "förhands provsmaka" pågens gifflars nya smak - pepparkaka, som kommer ut i butik v. 40!

 
Jag som är övertaggad på julafton och tycker det är årets bästa dag & börjar tagga runt valborg varje år, blev jääätteglad när en av "cheferna" kom in med dessa! Den slår lätt deras andra julsmak som är saffran. Det smakade som en supergod pepparkaksdeg som var inuti. Jag som älskar julafton och pepparkaksdeg ger dessa 5/5 i betyg!



2 GRADER UTE!

 
Jajaja fastnar inte på bild som vanligt.. Asså guuud vad kallt det är! Mina fingrar frös till id när jag cyklade till bussen och enligt min mobil är det 2 grader här.. Bud på att börja med vinterjacka snart! Iallafall nu sitter jag på en varm buss påväg til jobbet så ha det braaa, puss!



GODISGRIS


Hejjjj! Har varit hemma en stund nu, tagit en promenad med hunden och ätit lite. Nu sitter jag och gräver i vår megostora godisskål. Man ser inte hur mycket det är, för man ser ju inte hur djup skålen är men det är sjuuukt! Det är 2 kg lösgodis och asså ahhhh, jag kommer rulla fram efter det här haha!



Sean Paul - Hold my hand

 
Guuuud så fula bilder, ser ut som en 10 åring har redigerat ihop ett kollage för första gången haha! Men appen har precis uppdaterats med massa nytt, var tvungen att testa hihi.
 
Är iaf påväg hem nu, har haft en körlektion som gick jättebraaa I think. Ska äta, kolla bloggar, kanske film, plugga & sen kommer Erica till mig så har i sleepover inatt!



Riktig fuldag idag lalalla


Fastnar inte på bild för fem öre, som vanligt! Iallafall, idag har jag jobbat 6-15 sen kom min pojk och hämtade mig, vi köpte 2 kg lösgodis för det är fett med extrapris på city gross! Nu kommer snart Malin och Robin hit hihi, kommer bli sådär överglad och hyper som vanligt!



BIRTHDAY WISHES

Birthday wishes
 
 
Klicka på bilden för att se var allting kommer ifrån


Jag fyller ju år snart! 14 oktober fyller jag 19, inget speciellt och jag vet inte ens om jag kommer få så mycket grejer när jag har egen lägenhet, har eget jobb osv? Haha men vi får väl hoppas.. Förra året fick jag rätt mycket grejer för flera tusen trots att jag hade flyttat hemifrån då med!

MEN IALLAFALL.. Vissa saker av det på bilden VET jag att jag inte kommer få, som michael kors väskan eller primeboots. Eller en iphone 5. Men tycker väskan & skorna är såååå himla fina! Sen önskar jag mig mycket annat med, såsom kläder, pengar, smink och sånt kuuuult.



YELLOW HAIR.

 
Min syster kom hit imorse typ och färgde min utväxt! Det behövdes veeerkligen kan man säga.. Nu är jag dock typ gulhårig men det går bort efter några tvättar med silverschampo! Vi har även varit på donken (trots att vi bojkottar dem) men en Big Mac kostade 4,75 kronor idag!! Asså omgggg så jävla billigt så att eh ja.



HOUSE TOUR


Passade på att ta bilder igår när det var nystädat! Vill ha mer inredning/dekoration och grejer, men det går inte direkt när vi har så öppen planlösning & ganska lite utrymme. Längtar efter huuus! Iallfall är jag nöjd med lägenheten, älskar mitt hem. Såå mysigt och alla som varit här tycker det är jättefint! Det enda jag inte är nöjd med är köket haha, tycker det är så fult & gammalt. Men hyresvärden har sagt att dem ska ordna det, vet dock inte när!



NY DESIGN!!

 
 
Hej guysss, ber om ursäkt för sämst uppdatering men igår så jobbade jag, hem & åt lite, städade hela lägenheten sen somnade jag.. Så ja! Men nu tänkte jag bara kika in och säga heeej, jag har ny design! Vad tycks? Jag är jättenöjd, tycker det känns mycket proffsigare osv! Ska fixa header och sånt när jag har tid sen! Puss



NIGHTY PEOPLE



ugliest piece of shit right now. HEHE jag bjuder verkligen på bilderna! Var tvungen att lysa med ficklampan på mobilen för att jag skulle synas haha, då har man kass webkamera asså. Jaja vet inte vad jag pratar om, tänkte bara säga godnatt! Pusspuss ha en bra helg osv
 



facts or whatever

jag har underbara kollegor som gör att jag älskar mitt jobb!
jag är förlovad med min pojkvän sen över ett halvår tillbaka.
jag fyller år om exaaakt 1 månad imorgon.
jag ska få nagelslingor i födelsedagspresent (i hope?) så jag kommer ha lååångt hår igen hihi!
jag skäms över mitt namn ibland.. 
jag älskar mackor med kaviar & ost på.
jag älskar att doppa mina mackor i oboy <3
min personlighet blir ashärlig när jag är med tex Malin, high on life och är allmänt cp och skrattar hela tiden haha
jag tycker det är sååå skönt att jobba & slippa skolan, fuck min töntiga gamla klass och pyttelite studiebidrag
jag hatar mina bröst, dem var typ dubbelt så stora när jag va 15 HAHA! För jag gick ner ca 15 kg när jag precis fyllt 16...
jag tycker vissa av bilderna nedan är väldigt väldigt pinsamma & fula men har bildbrist så tjalol


random gamla pics från i februari
 



UPDATE UPDATE:



HEEEJ FOLKS. Jag är så trött på allt med min blogg så jag bara vill spy, vill ha ny design , roligare bilder & inlägg, bättre header osvosvosv. Önskar jag vore proffs i photoshop och kunde slänga ihop en egen design! Iallafall så är jag hemma själv just nu och ska sova själv inatt, min pojkvän jobbar.. Sååå jag får CYKLA till jobbet imorgon, 5.10 på morgonen. 8,6 km. I mörker och kyla. Yees gotta love life
 



SLEEPOVER MED BESTIE

 
Malin och Johnny hämtade mig efter jobbet. Vi har haft jättekuuul som vanligt hihi, spelat in världens roligaste spontana video. Skrattar ihjäl mig varje gång haha! Ätit skagenmackor och har myspys. Jag trooor Malin ska sova här? Hon sa "ifall jag vågar" haha tönt..



This is why autumn is great



 



Höstmys med julfilm



Har spenderat dagen framför en film samtidigt som det regnade utanför, sååå mysigt! För första gången nånsin ser jag fram emot hösten och känner mig färdig med sommarn. Tycker t.om det är mysigt att gå ut med hunden trots att det regnar.

Filmen jag såg var "Bad santa". Jag längtar sönder till julen så ville se en julfilm. Inte för att det handlade sååå mycket om julen men den var hyfsat bra faktiskt. Både skrattade högt och grät lite genom filmen haha, jag är så himla blödig och gråter för minsta lilla till filmer.. Men ja, den var sevärd faktiskt :)
 



PAKET


 
Fick hem detta i min brevlåda idag! En mobilhögtalare i miniformat. Ljudet blev faktist jättebra och den är liten och väldigt praktisk! Lätt att ta med sig överallt, och sladden stoppar man in under högtalaren när man är klar, jättesmart ju. Lite sådär i efterhand kom jag på att i somras hade Pepsi en kampanj där man skulle samla 10 koder som fanns på deras läskflaskor och när man gjort det fick man en sånhär! Var dock jäääättelängesen jag skickade in detta och hade glömt bort det, men bättre sent än aldrig!



Promenad

 
Var ute på en liten promenad nyss med Smilla, dock så blev det ingen veterinär eftersom det vekar bli bättre? Har läst att hundar kan vara dåliga i över 1 vecka typ, så vi får väl avvakta lite till! Menmen, när jag kom hem igen såg jag att jag fått pakeeet! Visar strax vad det var i..



Inga jävla fruktfat


Min frukost bestod av varm oboy och rostade mackor. Så himla onyttigt men sååå gott. Idag är jag back on traaack! Jag är ledig och min pojkvän jobbar så jag har all tid i världen för mig själv och bloggning, dator osvosv. Ska dock ner till veterinären med min lilla vovve sen, hon är fortfarande lika dålig i magen trots att hon fått specialfoder & sprutor 3 ggr om dagen, så måste kolla så det inte är något allvarligt fel!



My mirror says "damn you're fine!"

 
But my camera says "HELL NO"



MYSPYS



Hej guyssss! Idag mår jag mycket bättre och jobbet gick jättebra & var sååå kul nu när jag är frisk, älskar mina underbara kollegor haha. Nu har jag dock smittat min pojkvän så jag får ta hand om han litegrann, ikväll har vi köpt lite gott och halvkollat på Idol (kassstt), nu ligger han bredvid mig och sover så jag passar på att blogga lite innan jag sätter på en film! GODNATT
 



Sry för världens tråkigaste blogg

Min lilla vovve som också är sjuk, fast magsjuk..
 
Men jag har ju trots allt varit sjuk därav mobilbilder & tråkiga inlägg. Just nu är pojkvännens familj här och dricker kaffe osv. Sjukt intressant japp! Är ledig tisdag-onsdag så då blir det bättre uppdatering. 



YELLOO

 
Gårdagen var sååå jäkla jobbig. Direkt efter jobbet tog jag en dusch & gick och la mig. Mådde så himla dåligt så det va lika bra, vaknade upp vid 9 idag och är "bara" förkyld just nu så japppp! Är extremt ful just nu btw haha, önskar jag vågade visa mig..



WIIIEE

 
Det är inte bara jag som är taggad och redo inför julen & allt mys som hör till! Ullared började med julsaker i slutet på augusti. Omg jag vill dit!



Godnatt people

 



BEKÄNNELSER.

Jag är helt galen i julafton, börjar lyssna på jullåtar runt valborg och räknar ner från augusti/september.

Jag har vunnit en tävling i vem som smsade snabbast! Vann ett backstage-pass till Rix FM festivalen

Jag vann även en touch-mobil under Rix FM festivalen samma år! Jag troooor det var 2009?

Jag tycker faktiskt det är mysigt att vara sjuk & bara ta det lugnt som jag gör nu, men bara NÄR MAN ÄR LEDIG!! Eller går i skolan, så man kan stanna hemma hihi. Om man inte är jättesjuk då, men typ som jag känner just nu. 

För läääängesen följde jag tv-serien Heroes. Det är ASBRA, funderar på att kolla om alla säsonger från början.

Just nu kollar jag på världens sötaste katt som ligger och sover vid mina fötter, åhhh goskise! 

Jag är väldigt väldigt dålig på att borsta tänderna. Orkar inte eller så glömmer jag bort det så det brukar väl gå varannan dag eller så haha! Freschhh :) men jag har ändå inte äcklig andedräkt eller känner mig jätteofräsch..

Jag har hellre jättefint hår och fult utseende än tvärtom! Tycker håret gör så himla mycket på en person, har man långt & fint hår blir man automatiskt snygg hur man än ser ut!

Jag kan spela gitarr, och hade ett band med några kompisar i högstadiet där jag spelade elgitarr!

 




I will survive


BLÄÄÄ vilken dag! Har jobbat trots att jag var jättesjuk, ville bara gå hem redan första timmen men jag höll ut till 14.30 iallafall (skulle slutat vid 4). Nu har jag precis tagit en vaaaarm dusch, smörjt in mina nyrakade ben med bodylotion, tagit på mig myskläder och intagit sängläge. Ska sitta hela kvällen med dator/mobil/gotte/tidningar och bara ta det lugnt så jag kanske blir hyfsat frisk tills imorgon. Eftersom jag ska orka jobba då också..



SICKKk

 
Har gått och blivit sjuk mitt i första jobbveckan, great.. Jag som vill jobbaaaa! Ska försöka sova bort allting så jag orkar med både fredag & lördag nu. Men jag kan inte andas så jag kan inte sova, åhhh lovelife.



Mössa

 
Börjar vid 7 idag och jag har aldrig gjort det innan så jag är typ jääätteglad, värsta sovmorgonen ju! Det är massa dimma ute så jag måste ha mössa och grejer haha, hallå höst!
Sååå mysigt, men det kommer väl va 100 grader varmt när man ska hem sen..



Y E S P L E A S E



Vet inte varför allting blir så litet? Men detta skulle jag inte direkt tacka nej till, om jag fick det gratis då. Önskar jag vore rik och kunde köpa allt jag pekade på. Nu ska jag ut på en liten prommis med vovven, hon har sovit sen vi kom hem från långpromenaden. Skööönt haha! 



Långpromenad

 
Var ute på en långrunda med Smilla och pojkvännen mamma innan, gick runt hela byn så nu är hon jättetröttt. Tänkte passa på att göra lite teori nu när hon sover, måååste klara repition 1 snart innan jag får damp! 



TIPS! V6 Clean teeth sensation



Dessa tuggumina måste vara de bästa som finns. Dem är sockerfria, jättegoda och håller smaken hur länge som helst! DET är det största problemet med tuggumin tycker jag, de håller smaken i max en timme om man har tur. Oftast bara 5-10 minuter. Men dessa, dem håller precis samma smak även efter 3 timmar! 



EMPORIA SHOPPING




1. Stövlar som min pojkvän tvingade mig att köpa.. från skopunkten / 2. 6 st blockljus för 40:- från nille / 3. Skitfula trosor som min pojkvän också tvingade på mig haha, från new yorker. / 4. Kabelstickad tröja från H&M / 5. två t-shirts från VILA, fick båda för 100:-! / 6. Mysig tröja från Vero moda / 7. Skönhetsprodukter från H&M/Cubus/TGR, ansiktstvätt, concealer, telescopic maskara, puder. / 8. Vita jeans för 40:- !! Köpte dem på myrorna haha, stod ingen storlek eller något men provade dem för skojs skull och de satt som en smäck! Var ändå ute efter ett par vita jeans så yesss, vilket kap. / 9-10, t-shirts till min pojk från Sams och Cubus/ 11. Fint och praktiskt iskubsform? från Cervera.
 



MALMÖ



Ser ni det vita tornet som sticker upp lååångt där borta?



Här är det vita "tornet". Turning torso (tror jag att det heter haha) Såhär mycket kan jag zooma med min hybridkamera. Det är inget zoomobjektiv eller något, jag kan inte ens ha objektiv! Det är helt sjuuukt zoom i min kamera, tror det är 42x zoomning. Måste visa fler bilder nångång, kan zooma upp till månen och flygplan i luften osv!



I'm so sorrrry!

 
Bjuder på lite bilder på alla påsar från emporia sålänge! Alltså jag har sån ångest för att jag inte har bloggat på senaste tiden.. Statistiken har höjts lite & så kommer jag här med 1 mobilinlägg/dagen man ba yäääy, bra blogg! Tänkte blogga massor igår men jag somnade vid 19.30, tänkte bara powernapa lite men vaknade vid 1 på natten så ja... Senast imorgon LOVAR jag mer/bättre inlägg! Puss sålänge sötisar



Wooork

 
Heeej! Idag är det tillbaks till jobbet som gäller, är faktiskt taggad inför dagen och inte alls jättetrött trots att jag somnade efter 12. Just nu sitter jag och äter frukost på toaletten haha, kan inte sitta i köket, vardagsrummet eller sovrummet för jag är rädd att väcka någon ;)



Lite svårt att uppdatera..

 
Dagens facelook & outfit. Kunde inte uppdatera mer igår och inte idag heller, men snaart så! Imorgon kommer förmodligen kamerabilder på all shopping osv! Idag har jag ätit 3-rätters här hemma med pojkvännens föräldrar. Och nu är min kompis Eriiica här! Hon ska sova här, vi har inte träffats/pratat sen studenten så vi har massor att ta igen! Puss sålänge