HUSVISNING OM 10 MIN

 



Myspyskväll @ igår

 
Igår var Malin & Robin här till 12-tiden. Vi åt massa mat, godis, kollade på tv, roliga youtubeklipp och snackade gamla minnen. Nu sitter jag i bilen och väntar på Malin som ska va hundvakt idag... Aja idag blir det husvisning! Visar bildar lite senare!



Alla dessa puss-bilder..

Alla bilder är från weheartit. 

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i över 1,5 år nu och vi har EN enda bild på där vi pussas. Den är jättesuddig och av kass kvalité. Sen har vi också EN bild där jag pussar han på kinden. Sen har vi kanske max 5 "vanliga" bilder på han och mig. Jag ska inte klaga eller något men jag är lite besviken haha, jag vill också ha 702 bilder på han & mig i hela datorn, mobilen och på instagram (okej kanske överdriver men..) Jag vill iallafall ha några tiotal bilder, kanske en från varje månad. Fler pussbilder och bilder överhuvudtaget, tänk om vi nu är tillsammans tills vi blir jätttegamla, får barn ihop osv (vilket jag tror & hoppas) då hade det ju varit kul att kolla på hur vi såg ut då och nu. Tyvärr vägrar han typ ställa upp på bild, han är ingen fotomänniska direkt. Tror han har EN egobild på sig själv och den är från 2007 eller något haha... Menmen, bara jag får mina pussar då & då så är jag nöjd ♥♥♥

 
Och här är vår enda pussbild, ser knappt ut som att vi pussas & verkligen inte med känslor haha.. Men jag älskar honom ändå!



HOME INSPO

Home inspo from H&M
 
Allt på bilden är från H&M HOME.

Om det nu inte blir något husköp och vi bor kvar i vår lilla lägenhet ett tag till, så vill jag iallafall köpa massa ny heminredning! Vi har för stor soffa, för stor säng osv så vi kan inte möblera om och jag är såååååå trött på att det ser ut som det alltid har gjort här. Okej vi har bott här sen 1 juni vilket är ca 5 månader bara, men ändå. Jag vill iallafall kunna möblera om eller skaffa en ny möbel men nepp, det går inte. Sen vill man inte ändra om heller för att skapa massa nya fula hål i väggarna, eftersom vi flyttade in när det va nyrenoverat är det bara våra hål som vi gjort på väggarna och aaa, fattar ni haha? Ska iallafall köpa nya fina saker till hemmet så småningom hur det än blir! :)

Fråga mig inte varför texten blir så liten, fattar inte själv..



Avslöjar vad vi gjort idag...


VI HAR KOLLAT PÅ HUS!! Det är ett hyreshus ungefär 5 km ifrån där vi bor nu. Vi börjar trängas här hemma nu i våran 2a och är jättesugna på hus. Detta var jättefint utanpå och sådär men lite väl stort för bara oss, lite väl dyrt för det läget och vissa rum inne var bara kaozzz. Gröna toaletter osv HAHA... Så vi ska inte ha det!

MEN!! På torsdag ska vi på husvisning på ett "köpehus". Om vi får ett bra pris och budar högst så tar vi ett lån och köper det huset. Det var huuur fint som helst, perfekt läge och allt var bara perfekt. Visar massa bilder sen eller imorgon, puss!



DAY OFF

 
Både jag och min pojkvän är lediga idag! Just nu sitter vi och kollar på rena rama rolf, standard men det är bäst! Vi sitter och bara väntar på att klockan ska gå för vid 4 ska vi göra en jääättekul sak! Berättar sen när det är klart, iiih är så taggad!



Min lilla VS-samling


Hittils har jag bara 3 body mist, 1 body lotion, en PINK påse och 5 par trosor. Dock ska jag sälja Love spell och köpa en ny, eller massa nya! Vet inte varför men jag har fått någon crush på VS, vill ha allt allt allt. Favoriten av dessa är som sagt Vanilla lace (body lotionet) och av dessa body mist är Coconut passion min favvo! 



cozy friday

 
Både jag och min pojkvän har varit lediga idag, så himla skööönt. Vi har gjort lite ärenden & bjudit hans familj på middag. Sen har jag haft en riktig myspyskväll och duschat, haft ansiktsmask, rakat benen osv. Ikväll har vi varit hos hans kompis och myst:



Latest insta

 



NEW IN FROM VS


och DÄÄÄR kom det sista i orden från fyndiq, mina VS produkter. Blev jättebesviken på love spell, alla säger ju att den ska vara såååå god men nja jag vet inte.. Den luktade lite grapefrukt-aktigt, jag är mer för söta dofter. Men vanilla lace - HERRE MIN GUD. Den luktar rent ut sagt vaniljsocker. Gudomligt. Sitter och luktar på mina armar varannan sekund nu. Kommer droga den!



Paket

 
Fick hem lite pakeeet idag woho! Blachead maskerna, rakblad och så mina byxor.. Ska skicka tillbaks det ena paret för dem va sååå fula. Jag trodde det var riktiga slitningar så va det bara ritat.. Aja fick även avi på mitt körkort!! Vet inte om jag ska hämta det nu, eller ta det imorgon när jag ändå kör förbi posten...



Världens bästa julkalendrar

 
Det här är vad jag har sysselsatt mig med sen igår, sitter bänkad med Smilla framför Kaspar i nudådalen. Kommer inte ihåg nånting av julkalendern, men spelet minns jag som fan!! Jag och min lillebror satt och spelade det 24/7 när vi var små. Mamma sa att denna julkalendern var kass, men jag tycker faktikst det var jättespännande att streckkolla på den. Myyyyspys



Det är något speciellt med långt hår

 



order from fyndiq



Beställde hem lite grejer från fyndiq igår när dem hade gratis frakt! Dock var det typ jättemycket folk inne där verkade det som för man såg inte bilderna på grejerna man skulle beställa hem så det var lite seeeegt men fick med lite skit i ordern ändå. Visar allt när jag fått hem det, can't waaait! Har inte internetshoppat till mig själv på hundra år hihi



LOCKIGT & PINKY


Har alltid jobbat i bageriet eftersom jag är utbildad i det, men sen förra veckan jobbar jag nu i charken. Vilket innebär att jag slipper ha en ful mössa, jag kan gå med håret utsläppt och det bästa av allt JAG KAN HA NAGELLACK. Iallafallll har jag kört till jobbet idag första gången ever, sen in till stan & hämtat Smilla sen hem igen. När jag parkerat bilen här utanför gick jag upp med 2 matkassar i ena handen, en hund i den andra och bilnycklarna i munnen. woohooo feeling så grownup



GREKLAND I MISS U


.. och mitt hår, min kropp & min bränna. GREKLAND 2011 med världens bästa familj



HOTHOTHOT


Vin Diesel, Erik Segerstedt, Zac Efron och Marlon Wayans. Visst är Zac och Erik lika? Vin Diesel är assnygg i the pacifier, Marlon är jättesöt i vissa filmer typ som "a haunted house" hihi. Han ser sååååå snäll ut. Alltså det är inte många kändisar som faktiskt är snygga på riktigt om man tänker efter.. Men dessa grabbar är cjuuuute.



Kör bara kör

 
Fysatan vad skönt med en ledig helg efter 3 lördagar i streck. Sov ut litegrann sen har jag bara chillat galet hela dagen. Körde hem Amanda imorse (hon blev helt paff att jag lyckats  hålla det hemligt med körkortet, endast pojkvän & familj har vetat att jag hållt på med det) Annars har jag varit ute hos min pojkväns kompis ett tag, treeevlans! Ikväll blir det roadtrip med mig bakom ratten!



SWEATER WEATHER

SWEATER WEATHER
Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån

Fysatan vad kallt det är ute nu! Det är "bara"2 minusgrader typ men det känns som 20 minus.. Iallafalllll så vill jag ha massa mysiga kläder, tjocka tröjor och sånt! Har fått lite födelsedagspengar nu så tänkte kika på det någon dag, har körkort nu med ju så kan KÖRA in till stan precis när jag vill! ;)



KÖRKORT!!!

 
Min körlärare började lipa när hon fick reda på att jag blev godkänd haha, sötis! Kommer sakna henne jättemycket & känner mig inte alls redo för körkort men japp! Nu har jag det and it feeels so good.



Så himla goottt

 



Long time no see

 
Malin fixade med mitt hår igår, 100 slingor på 2,5 timme. Tack älskling du är bäst! Nu finns det ingen återvändo eftersom de sitter med lim men jag är glaaad hihi. Kommer se lite konstigt ut i början innan det lagt sig efter mitt hår men jag är nöjd:) känner äntligen igen mig själv!



GN sötizar

 
 
Kärlek till min mössa, den är både varm & snygg och när löshåret sitter i kommer mössan sitta som en smäck I hopeee. Idag ska jag göra egna räkmackor (<3) övningsköra med mammi sen kommer bästis hit och sätter i mitt löshår wooooho! För att orka med allt måste jag tyvärr sova lite, så godnatt vi hörs. Pusspuss



Min födelsedag


Sorry för värdelös bloggning på senaste men jag har verkligen inte haft tid, har haft körlektion, övningskört, pluggat, jobbat, firat mig osvosv. I söndags var min moster & mamma här, fick massa fina presenter och jag är sååå nöjd. Av min moster fick jag 5 par VS-trosor och en body mist. Av mamma fick jag löshår<333 sånt som sitter i med lim. Världens skönaste finaste mössa, pengar osv ja ni ser ju på bilden. TACKTACKTACK



Victorias secret

 



19 bast

 



Världens gosigaste tröja


Alltså jag överdriver inte, detta är nog skönaste tröjan jag nånsin har testat. Den är jättevarm, jätteskön och har jättemysigt fleece-aktigt tyg inuti. Fick den av mamma idag, hon köpte den i Grekland förra veckan hihi, så snällt! Tack mamiii



SERIETIPS


Alla serier är fristående, förutom Heroes som är jättespännande, man fastnar lätt i den & varenda avsnitt är sevärt. Har ni inte sett det så kolla! Och rena rama rolf, så jävla bra är den, har sett varenda avsnitt tyvärr. Eftersom Lasse Brandeby är död nu + att den är typ från 90-talet eller något så blir det ju absolut inga fler, ååhhh så synd! Annars är ju simpsons en klassiker som varit min favorit i typ 10 år. HIMYM, så jävla grymt bra serie. Ghost Whisperer, jätteintressanta och bra avsnitt! Medium är också jättespännande och åh vill ha seriemaraton nu!



Coziest friday ever

 
Har haft världens mysigaste kväll. Har duschat både håret & kroppen med tända ljus och 80-tals musik på (rekomenderar starkt digster-roberts 80-tals favoriter, sååå mysig). Sen har jag kollat på julkalendern från 1999, julens hjältar om ni kommer ihåg den? Såå bra var den, har jag för mig iallafall men har bara orkat kolla på ett avsnitt nu ikväll men ska kolla igenom alla inom de närmsta veckorna! Samtidigt hade jag tända ljus och en ben & jerrys. Livet kändes helt komplett!

Min pojkvän jobbar natt så jag är hemma själv, men är dötrött nu så ska hoppa ner i sängen där min hund sover på golvet bredvid och gosa med katten som sover i sängen♥. Godnatt



Oh how interesting

 
Jag och min underbara lilla vovve imorse, du betyder så himla mycket!! Idag är det äntligen fredag, har fixat så jag börjar 7 istället för 6 imorgon med så jag slipper cykla! Yes men, sitter på jobbet nu och har rast. Slutar vid 17 idag och jag pallar inteee, går nog tidigare om jag kan. Puss



I live for food

 



75 DAGAR KVAR!

/bilderna är från weheartit/

Julmusik på högsta volym och bara längtar ihjäl mig till allt mys. Det går ju bara inte att vara deprimerad i december. I år ska jag ta 10.000 bilder och ha massa fint julpynt och laga egen julmat för första gången. Jag ska njuta av varendaste sekund av juletiden. För det är egenltigen de där dagarna innan, julstressen, slå in paketen, längtan, förberedelserna, kolla på julkalendern med tända ljus och adventskalendrar. Räkna ner dagarna. Det är det där jag gillar.

Julafton i sig är ganska tråkig tycker jag, det är inte lika kul längre när man inte är liten med massa ungar och miljoner paket, jultomte, all världens julmat & julgodis, hög julstämning från alla håll och pirr i magen den 23e. Men det kommer en tid då det är dags för det igen, när jag själv blir äldre & får egna barn. Mina barn kommer få världens bästa julaftonar, det kan jag lova!



ROOM INSPO


Jag har min lilla sminkhörna i sovrummet, men jag använder ju den aldrig pga att vi inte har något kontaktuttag i närheten och för att jag alltid börjar tidigast & måste ju tända massa lampor om jag ska sminka/fixa mig där, och jag vill ju inte väcka min sovande pojk.. Men tänk att ha ett gigantiskt rum där man kan ha en egen tjejdel på ena sidan till bara mig. Eller ett heeeelt eget rum till alla tjejsaker, så har man också ett gemensamt sovrum där man bara har en säng. Eller en full walk in closet med massa fint. Drömdrömdröm



HALKBANAN CHECK!

 



Snälla tisdag gå fort!

 
0 uppdatering igår för jag hade 0 tid.. Sorryyy ! Nu är jag iallafsll påväg in till stan. Vill inte, orkar inte men jag måste. Är skitjävla nervös och otaggad men det känns väl bra efteråt! Berättar när jag är hemma igen, typ 6-tiden!



Sleepover hos pappa

 
Pappa har typ alla kanaler som finns, det ingå. I hans hyra. Så jäävla nice! Känns jättekonstigt att sova här, har hemlängtan trots att jag bara är hos min egna pappa?! Längtar hem till min älskling, vill ligga under mitt duntäcke och spoona :(



MIN FÖRSTA "BORTTAGNINGS" REDIGERING


före - efter. Redigerade bort halsbandet från Smilla för det såg sååå fult ut, haaha jag vet att man ser att det är redigerat men ändå. Om man inte vet om det kanske man inte tänker på det så mycket, ser iallafall bättre ut än första bilden enligt mig ;)



It is fakking höst




hejjsan! Bjussar här på lite bilder från idag, och jag kan ingenting om sånnahär "landskapsbilder" eller vad det är, tycker bara sånna bilder är skittråkiga & fula och jag är som sagt INGET proffs och har ingen proffskamera heller, därför är bilderna lite halvtråkiga, menmen! Idag var vi ute och gick en långrunda med Smilla lös i skogen i 1 timme. Så hiiiimla skönt väder idag, mysig höstsol och jag kunde faktiskt gå i linne..

Yes men, ikväll ska vi hem till pappa och äta middag sen ska jag nog sova där så jag kan ta bussen till jobbet imorgon. Det går tidigare bussar ifrån stan än vad det gör här så jag måste.. För jag tänker absolut INTE cykla!



Men jag vill suupaaa

FAKKA UR!  <--- För en riktig partykänsla klicka där!
(får ett riktigt sug av albatraoz, thunder, drop it, get loose, tetrislåten haha osv)

ÅHHH jag sitter och lyssnar på denna spellistan nu och vill bara festa av mig. Jag är nästintill nykterist (skrev alkoholist först haha) Det känns som jag är "färdig" med det typ.. Jag är snart 19 och har varit ute EN gång, det var pga att det var mösspåtagning. Liksom yeyyyyy vad jag är rolig. Nej men eftersom jag har pojkvän och han också är typ nykterist så är det inte heller lika kul. Jag skulle inte festa utan honom, typ. För han skulle ALDRIG få festa utan mig.

Men just nu är jag såååå jäkla sugen på att bli riktigt jävla full och vara riktig galen och ha en riktig yolokväll. Funderar på att festa "på riktigt" snart, kanske helgen efter jag fyllt 19 eller till halloween, vi får se. Kommer inte ihåg senast jag var sådär riktigt full! Jag var väl typ 15 senast hahaaa.. Nejdå! 

Från min pojkväns lyckade 25 års fest och min failade 18 årsfest haha.. 

Och när jag var en liten fjortis och drack nere vid stranden HAHA



WORLDS GREATEST


Jag var jätteskeptisk till dessa skorna innan, jag ville somsagt inte ha dem. Men min pojkvän tvingade på mig dom, och det ångrar jag inte idag. Bilden ger ingen rättvisa till färgen, de ser typ rödaktiga ut på bilden? Men det är dem inte, jaja.. Jag tycker dock inte om detdär som är emellan spännerna, det där som ser rött ut. Hade hela stöveln varit bara "hel" utan den där "röda sprickan" hade de nästan liknat ett par primeboots (eller???) 

MEN nu älskar jag dem! Tycker om klacken på dem faktiskt, den är perfekt för mig haha, och rätt fiiiin. Sen det bästa med dem: Dem är jättevarma. Dem värmer halva benen eftersom dem är så höga. OHMYGOD, har aldrig haft ett par skönare skor tror jag. (ja dessa är skönare än uggs, sorry sorry) 



Frukost, julmusik, tända ljus

 
Åh så myyysigt! Julkänslan är verkligen på topp, fyfan vad jag älskar julstämning. Livet är som bäst och man är glad oavsett vad! Nejjj nu måste jag snart till jobbet, min snälla söta pojkvän ska köra mig så jag får komma lite senare, går inga tidiga bussar + att jag INTE tänker cykla i kylan :)



OUTFIT

Fint att min mobil sticker upp ur fickan osv.... ljuset sög jag vet menmennnnnn.

Hejhej! Nu kan jag uppdatera litegrann, det är fredagkväll och jag är hemma själv för älskling jobbar natt. Jag har sett fram emot fredag ett tag nu, imorse tog det emot så mycket att gå upp så tänkte jag att "men imorgon ska jag ligga kvar under mitt varma duntäcke så länge jag orkar!" MEN ICKEEEEE. Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba åt en som är sjuk. fucklivet. Nej men det är nice med cash, jag tycker om mitt jobb osv men jag behöver sooovaaa.



This season means ugg season

 
UGG SEASON IS HERE<3


En riktig gammal bild jag hittade, dagen jag invigde uggsen för år 2010. Dessa ljusbeiga låga är mina favoriter, dem jag tycker är snyggast! Saknar håret, benen, skorna. 

Det bästa med hösten måste nästan vara alla kläder, och speciellt skorna - uggs är favoriterna! Har användt uggs i flera år nu och jag använder varje år sånna billiga från skopunkten/din sko osv, som håller i någon vecka och får köpa minst 2 par per vinter. Men jag älskar dem ändå, kan inte riktigt förklara vad som är så speciellt. Men de är ASSNYGGA, funkar till allt verkligen, shorts - mjukisbyxor - jeans, you name it. Och framförallt riktigt sköna! (så länge det inte är 2 meter snö eller regn, för dem är ju inte vattentäta direkt haha)



I am så störd

 
 
Haha jag hatar när andra folk lägger upp sånthär och man ba "wtf berätta det roliga för oss med!!" Men denna gången vet jag allt och ni ingenting, nanana.
 
Jaja, jag uppdaterar jääättedåligt för att jag har inte tillgång till min dator ostört osv. Blir så tråkigt med bara mobilinlägg & mobilbilder. Men imorgon natt kommer jag uppdatera massor och göra lite tidsinställt! Pusss



HEJ ÄLSKLINGSS

 
Igår hade jag den bästa tisdagen på läänge! Var i stan och hälsade på min gamla skola & lärare med Erica och Emil. När jag kom hem sen stod Malin & Robin på min uteplats och överraskad mig haha! Hade en jääätterolig dag, har alltid kul med Malinbästis. Vi gör så jävla sjuka saker ihop!
 
Och vi hade inte lebbsex i duschen nej, vi duschade bara, sjöng & hade jättekul i 50 min haha! Aja babblar på om ingenting, gör bättre inlägg senare, puuusss.



BESTULNA!

 
Positivt med denna dag: jobb-dagen gick jättebra och var riktigt kul! Har ätit thaimat och druckit julmust<3! Nu ikväll har vi haft massa kompisar hemma. Tryckte ihop oss 7 pers i vår soffa och kollade film, mys!
 
NEGATIVT: när jag skulle ta sista kvällsrundan med Smilla upptäckte jag att någon stulit våra regskyltar på bilen! Fattiga jävla tattare!!