Heeej guys

 
Gissa mitt jobb? Hehehe.. Ligger i soffan nu och ska strax klä på mig & gå ut med Smilla. Det är jättefint väder ute, fattar ingenting? Är det inte december imorgon?



Dille på apelsin


Har inte kunnat uppdatera för jag har inte haft något internet, men nuuu så! Skriver något vettigt så fort jag kan, för nu ska vi snart iväg tror jag och aa, vi hörs! :)



Städat som en galning

 
Usch hatar vårt kök, det är så liten yta och ser gammalt & billigt ut. Passar inte alls ihop med resten av lägenheten liksom haha men aja, tycker om vår gardin i köket iaf.. Funderar på att måla om bordet vitt med if u wanna know

Har städat och fixat hela lägenheten nu hela dagen. Fortfarande lite kvar men jag pausar nu tills det är dags för matlagning (hahah housewife). Har även julpyntat litegrann, eller ja julstjärnan satte vi upp förra veckan men har tagit fram adventsljusen. Ljusfatet kommer från IKEA, ljusen från Rusta och siffrorna från Eko-hallen tror jag!



TIPS


Radiokanalen Lunga Favoriter spelar endast julmusik fram till juldagen (om jag fattat det rätt). Har lyssnat nu någon timme och det har bara varit jullåtar iallafall, sånna klassiska & bra som alla kan! Ett extra tips är att ladda hem Lunga favoriter-appen till surfplatta/mobil och låta det rulla på. Jag har appen på vår surfplatta som vi har ståendes i köket, jättemysigt att lyssna på när man äter/lagar mat/städar/diskar, när som helst!



Breakfast

 

Skrev ingenting igår sorryy. Men jag jobbade 6-14 sen åkte vi iväg och köpte ny bil, en vanlig V70. Vi betalade kontant eftersom den kostade under 10 k, så det är synd att vi köpte den precis i december då jag hellre lägger pengar på julsaker, inredning, mat, julklappar och godis. Menmen vi behövde verkligen en bil och det löser sig alltid med pengar! Skönt man har jobb iaf... Ska hoppa in i duschen nu sen fortsätta städa massor! Puss



COZY WANTIEZ

Sweater weather #2
 
 



FUN FACTS

Jag och min underbara lillasyster när vi va små (jag med den charmiga gluggen haha) och en gammal goding från valborg 2010! Love u

Jag är 19 år
Min mamma är 40
Min mormor är 58
Min gamlamormor (!) är 76 

Min mormor är 2 år äldre än min pojkväns mamma.
Min farfar är 1 år YNGRE än min pojkväns pappa haha.

Fick reda på detta i lördags på kalaset. Alltså min GAMLAMORMOR, 76? Det är typ 10 åringarnas mormor idag. Tycker det är skönt och kul att vi är så "unga" i vår släkt. Så man kan ju nästan garantera att vi kommer bli 5 generationer. Kanske tom 6 generationer om jag får barn NUNUNU och gmormor är en kämpe och lever i 100 år. Tror alla barnbarnsbarn kommer få barn innan vår gamlamormor dör. DESSUTOM bor min gamlamormor på samma ställe som min pojkvän bodde i början av vårt förhållande och hela vår kompisrelation. Vi bor i samma lilla by, bara knappt 1 km ifrån varandra & det hade jag inte en aning om haha. Tycker det är så sjukt :)

Och så har jag 3 mostrar, 3 fastrar och 1 farbror. Fast farbror, 1 faster och 2 mostrar är bara "halva" alltså mammas/pappas halvsyskon. 2 av mina mostrar är 23 och 25 år gamla. Alltså 4 och 6 år äldre än mig. Min mormor hade småbarn samtidigt som sin dotter (min mamma) OCH MIN 25ÅRIGA MOSTER GICK I SAMMA KLASS SOM MIN POJKVÄN I HÖGSTADIET HAHAHA!

Haha förlåt för jätterörigt inlägg men tycker det är lite coooolt. Min släkt är bäst i hela världen, skulle offrat allt och lite till för varenda en♥



Är så himla tröööttt

mysfrukost imorse, storhandling efter jobbet. 

Förlåt för att det alltid blir mobilbilder (fast nu sitter jag faktiskt vid datorn..) jag ska bättra mig! Men nu orkar jag bara inte leta upp någon kamerabild, ajaa. Idag har jag jobbat 6-15 och det kändes helt okejjj trots för lite sömn! Efter det blev det storhandling, löning woho. Köpte hur mycket mat som helst för över 800 :-. Helt sjukt hur mycket skit vi äter. Tänk då hur mycket vi kommer handla när vi är familj med barn osv? 

Jaja ska sluta babbla på om ingenting nu hahha, ska sova lite sen komma med bättre inlägg! GODNATT :*



Så simpelt men så skönt

 



Mammas hus<3

 
Har varit hos mamma ett par timmar nu. Ätit mat, fikat, kollat solsidan och massa mys. Har även badat bubbelpool, sååå cozy! Ovan ser ni några bilder på mammas hus. Fattar inte hur jag kunde flytta härifrån, det är så jävla mysigt & fint!



Världens goaste bodylotion @ATM

 



Busyyy

 
Var fyllechaffis till mamma inatt så somnade vid 2 och gick upp 3.30 för att jobba, yäääy snacka om trött. Slutade 14 då åkte jag direkt till min moster där det va MASSA folk! Hon fyllde 25 igår så vi firade henne. Måste säga att jag har världshistoriens bästa släkt. Älskar dom över allt annat!! 



Alla tar helg utom jag

 
Jobbade bara 8-13 idag men det va tillräckligt för att jag ska va dötrött nu. Right now: trött, fryser jättemycket & hungrig som fan. Ska jobba 5-14 imorgon och jag har verkligen ingen lust med det, vill sovaaa ut :(



Sjuka lagar i USA

1. I Lowa (USA) får pianister med endast en arm inte ta betalt för sina framträdanden.
2. I Minnesota är det olagligt att köra en röd bil på söndagar.
3.  I Chicago är det olagligt att fiska om man sitter på en giraff. 
4. I South Bend är det olagligt att få en apa röka en cigarett
5. Enligt lag får inte barn i West Virginia gå med dålig andedräkt till skolan.
6. I Alabama är det olagligt att ha en glasstrut i bakfickan
7. I Arkansas har mannen rätt att slå sin fru, men bara 1 gång i månaden.
8. I Florida får man under inga som helst omständigheter sjunga offentligt om man är klädd i någon form av baddräkt
9. I Kalifornien är det olagligt att äta apelsin i badkaret
10.I Champaign får du inte pissa i din grannes mun


Hittade dessa långt bak i arkivet hos www.josefines.se (vet inte om länken funkar hehe). HAha så sjuka jävla regler det finns. Och har ni hört talas om sjuka stämningar i USA? HAHA GOOGLA DET, Usa är så sjukt så det är inte sant. 

 



GODMORGON

 
Vi fick vår boxer igår finaally, och efter mycket om & men fick vi igång det typ vi 12 på natten. Så nu har jag precis ätit frukost framför Cartoon network! Nu blir det jobb 8-13, hörs sen!



I wouldn't say no

I wouldn't say no
 
 



LITE MUSIIIKTIPS

 
» david guetta ft. nicki minaj & flo rida - where them girls at newkid - baby pitbull, akon, david rush - everybody fucks pitbull, danny mercer - outta nowhere big mountaion - baby I love your way sean kingston - smoke signals R.I.O, nicco - party shaker «

Jag vet att de flesta är gamla asfuck men dem är bra ändå. De 3 första låtarna går på repeat på högsta volym i bilen när jag kör just nu. Bilderna är från i somras då jag & amanda tog de första sommarbilderna.



Mitt hår kan dö

 
Alla de 5 första bilderna är från idag.. Inte nog med att jag tappat allt mitt "vanliga" hår, i lördags hade jag tappat så mycket av mitt löshår att det är lika kort som mitt eget nu. Då måste det ju vara nånting jag gör.. Men jag tycker inte jag sköter det speciellt dåligt?? Äsch jag orkar inte bry mig längre, jag ger upp nu.



NARNIA: HÄXAN & LEJONET

 
Ligger och kollar på Narnia i sängen. Tycker egentligen den filmen är riktigt kass men blev sugen på att kolla på den av nån anledning.. Är helt ensam också för min pojkvän jobbar natt. Saknar honom sååå mycket trots att vi sågs för 4 timmar sen!



Min lilla sötnos

 



PH 2013

 
Har precis kollat på gårdagens avsnitt av paradise hotel. Var helt besatt av det för typ 5 år sen när det gick på 6an, för den kanalen har ju alla! Sen verkar det bara varit på play typ.. Men aja! Kollar nu iaf för vi får tv3 imorgon så då kan jag följa det igen, wiiie!
 
Än så länge stör jag mig jättemycket på Mia, för hon skelar så jääävligt! Det är liksom jobbigt att se på haha. Skrattade när "småstadstjejerna" började lipa och sa att dem hatade stockholmsbrudarna, come on liksom.. Och när en av killarna skulle spraya håret, haha inget av hårsprayet kom ju i håret? Aja tycker det är kul att Paow är med iallafall!



Tröttare än tröttast


Blev väckt vid 6.15 imorse av att jobbet ringde & ville att jag skulle jobba.. Så var där mellan 7.-12.30 ungefär, skönt att det inte va så länge! Men ändå sjuuukt jobbigt att behöva gå upp ur sin skönhetssömn när man ska vara ledig egentligen & stressa till jobbet helt plötsligt. Aja! Har precis ätit knäckebröd och varm oboy, är typ beroende av oboy. So much loooove. 



Världens fulaste byxor


Mamma har rensat ut mitt gamla rum hemma hos henne & när jag var där i lördags hämtade jag 2 kartonger och dessa byxorna. Tror det är min systers gamla och hon ville slänga dem för dem var tydligen jätteobekväma osv. Jag tog med dom hem & det ångrar jag verkligen inte. Ja dem är SKITFULA rent ut sagt men så jävlaaa sköna. Herrrremingud jag älskar dom , perfekta "gå ut med hunden byxorna".



PERf*ckTION


Ni har säkert hört talas om henne - Kristine UllebØ. En ganska känd (?) bloggare från Norge. Hon är endast 16 år gammal och jag vet att norskarna är snyggast i världen men come on, hon är ju perfektion. Har en framgångsrik blogg, perfekta benen/kroppen överhuvudtaget, låååångt fint hår, utseendet, kläderna. Hon är typ sponsrad av runwaydreamz (DRÖMMEN!!), och är bara perfekt på alla sätt och vis. Jag vet att det inte finns något perfekt men hon är fan så nära man kan komma. Så avundsjuk! (kan ju dock lugna ner mig genom att hon ser ganska läskig/ful ut osminkad hehe..)



Nathing mutch

 
Vet att rubriken inte är något existerande språk.. Idag har typ varit segaste söndagen everrr, har inte gjort ett piss förutom tvättat & kollat igenom en kartong jag tog hem från mamma igår. Typ gamla skolkataloger oså. Fuuuun right?!? Sen mitt i allt har vi beställt extraljus för nästan 4 tusen, mmm så kul.. Det sved en aning!



Shiiizez är klockan 2?!

 
Tvättat bilen. Kollat lite affärer. Dumma mej 2. Skogspromenad med picnik/lunch. Fyllechaffis. Köpt plocksallad för 200 spänn haha yolo! Ungefär det har min lördag erbjudit, har haft såååå himla tråkigt idag. Äckligt jobbigt tråkigt. Men jäklar vad skönt det är att vara hemma igen! 



Dagens outfit

 
Alltså vita jeans och bruna stövlar är så hiiimla fint enligt mig. Synd bara att vitt ska förstora så benen ser 10x större ut, men det får man ta!



Mina fina ljusstakar


Köpta på Mio, 49 kr/st eller ta 3 betala för 2. Finns även i svart och vit och lite andra modeller. Så himla nöjd! Ska bara hitta ett par hyfsat billiga till blockljus också sen är jag glaaaad.



JAG ÄR HEMMA!!

 
Hej sötisaaar! Vi kom hem igår vid 8-tiden typ och det var så jävla skönt. Min egna säng, kunna duscha hur länge som helst, vår mysiga katt, kunna rota i kylskåpet osv igen - fuckyääh. Idag ska jag typ städastädastäda och ikväll ska jag va fyllechaffis för första gången hihi. 



Vi lever

 
Det är kallt och jättehalt här uppe, precis det jag lämgtat efter! Bara den riktiga snön som fattas. Imorse märkte jag att vintern kommer bli jättekul med Smilla, man behöver inte gå utan man kan bara glida bakom henne, askul! Senare ska vi nog till Borlänge en runda, kolla IKEA osv.. Najjjs.



litet tips..


Den här underbara tvål finns nog i varenda butik just nu. Fast denna är från Rusta för endast 10:-.. Finns även i Apelsin/Nejlika , Polkagris och Äpple/kanel tror jag. Så för er som också älskar julen, eller tycker om någon av dem dofterna, eller vill ha en billig tvål spring och kööööp! Luktar hur gott som helst ♥



DALARNA!

 
Sen sista uppdateringen har jag köpt en julgran, jobbat, ätit fars dag-middag och igår åkte vi spontant upp till Dalarna. 60 mil uppåt och ca 9 timmars bilfärd med pauser osv. Vi hälsar på min pojkväns pappa & stannar på obestämd tid. Men kommer väl hem till helgen igen! Har inte internetet till datorn med oss så jaaa uppdateringen kommer vara tråkig nu. Men det funkar! Puss



Kristianstad

 
Idag har jag, pojkvännen & hans mamma varit nere i Skåne och hälsat på hans lillebror samt kollat lite affärer. Har äntligen köpt mina silvriga ljusstakar!! Blivit bjuden på restaurang också så nu är jag såå jävla mätt. Puss



U.S.A

 



Rand0m_94

Överdrivet duckface, någon timme efter jag fått mitt körkort!!

Jag älskar att dammsuga!
Älskar pepparkaksdeg men tycker inte om pepparkakor
Idag har jag haft körkort i 3 veckor!
Kan inte köra till jobbet om jag inte dunkar hög musik på vägen, bästa sättet att börja morgonen på ju! Sen sjunger jag alltid med i musiken.
Jag blir SKITSUR när någon framför mig kör sakta, sitter och skriker i bilen "MEN GASA DÅÅ FÖRHELVETE" osv.. hehe
Jag älskar att jobba, det är 100 ggr bättre än skola trots längre dagar, mer att göra osv!





COMEBACK

 
Tjaalala, idag är jag lockig som ni kanske ser. Naajjs med långt hår alltså. Iallafall idag har jag jobbat 6-15 med goaste Evelina. Hon är nog Sveriges gladaste person, vi har bara jobbat 2 ggr ihop men man kan babbla på om hela livet typ. Me love sånna positiva härliga människor! Har träffat pappa en stund med och nu inväntar jag min man. Xoxo



fyfan så klockren


Den här texten vill jag ha i en tavelram som julpynt. Snälla någon köp den till mig för jag är så snål. Varenda ord är så klockrent, mina favoriter är "Julkalendern var bättre förr, vem tog från undre lagret i aladdin asken, efter nyår ska jag börja ett nytt liv, strumpor till pappa, ingen jul utan arne weise". Finns att beställa http://www.meekatt.com/p/webshop.html <-- därifrån samt andra, roliga, klockrena tavlor! :)



TIPS / FARS DAG PRESENTER

Father's day
 

Ni glömmer väl inte bort att det är fars dag nu på söndag? Jag hade själv glömt bort det, kom på det förra veckan typ.. Här är ett kollage med lite standard saker som funkar att ge till vilken pappa som helst. Underkläder, parfym, laga hans favoriträtt eller favoritkaka, köp en glögg nu lagom till jul - har kommit massa nya saker tex. hallon & lakrits smak! , lotter, morgonrock osvosv. Allt beror på hur din pappa är, vad han gillar, om du bor hemma eller flyttat hemifrån, hur viktig ni tycker traditionen är osv. JApppp men här är lite tips iallafall för er som har lite panik, som jag :)



Leeeedig


Hejjjsaaaan! Idag är jag ledig igen.. Har typ inga tider i november utan det är mest strö-tider, får typ reda på veckan innan hur jag ska jobba osv. Men from 1 december kommer jag ha mina vanliga tider som jag hade innan! Jaja whatevaaah, idag har jag gjort absolut ingenting. Suttit hemma, kollat på weheartit, duschat, druckit för många glas oboy och bara myst & tagit det lugnt. Det är det bästa med hösten, man kan göra ingenting utan att få ångest! Äääälskar att ta det lugnt för mig själv & ha lite egentid så detta är nice. Hoppas ni med har det myyys trots skola/jobb/vad ni nu än gör. Pusspuss



Mina hjärtan på weheartit

 



Det bästa som finns

 
Mjukisdress måste ju vara den skönaste & bästa outfiten som finns! Ett par uggs till så har man den mysigaste outfiten everr. Jag har bara en för tillfället & det är den på bilderna, det är en mörkblå från Cubus. Kostar 199:- per del tror jag..? Fick den i julklapp 2011 eller något och jag använder den flitigt fortfarande. Tror fortfarande dem har kvar dessa mjukisdressarna faktiskt om någon skulle va sugen.

Ska beställa hem en till nu i veckan, fast från en annan sida i en annan färg! Det sköna med denna färgen är att den är lite diskret så man kan liksom gå med den ner till affären och sådär, praktiskt, skönt, bäst. Love itttt.



crazy christmas lady...


Detta är min skrivbordsbakgrund just nu och ändrade precis till ett vintertema på google chrome.. Yees kalla mig vad ni vill, men jag älskar julen! Igår åkte vinterdäcken på också så snön kan gärna komma nununu så man kan få ännu mer julkänsla ♥



möblerat om: f!öre/efter




FÖRE ↑


Oooch EFTER.

Förut var det så hiiimla trångt, nu är det myyyycket större och mysigare tycker jag! Visst blir det lite trångt med dörren till uteplatsen men det funkar, ska ju inte vara där ute så mycket nu på vintern ändå. Visst det är inte sådär fint & stilrent som jag vill ha det men det är såå mysigt. Känns som en ny lägenhet nästan, en tröst för att vi inte ska flytta riktigt ännu haha.



@ SÄNGEN

 
Jag är ledig idag som vanligt! Men vakade för 1 timme sen när min pojkvän skulle till jobbet & nu kan jag inte somna om... Aja får väl njuta av att jag kan ligga kvar och breda ut mig i vår 1,80 (dubbel) säng. Under ett varmt skönt täcke och bara ha det bra medans folk motvilligt går upp ur sängen! ;)))



Måndag, så vi möts igen

 
Idag blev det jobb 8-14 och det har regnat konstant sen jag slutade! Det regnar inte liiite heller.. Jaja ikväll har jag, johnny & hans mamma varit hos min pappa och haft det trevligt! Spontanbakade en paj som blev skitäcklig. Jaja lägger in lite kamerabilder osv imorgon, puss!



I'm dreaming of a white christmas

 
I år ska jag ha en svart, vit, modern jul. Visst jag älskar julen mest av allt & borde kanske vilja ha rött, grönt och klassiskt men nepp. Ska ha en vit gran med rosa pynt och det kommer bli sååå fint! Kommer väl ta 392 bilder som jag kan dela med mig av & kolla tillbaks på nästa sommar när jag börjar räkna ner dagarna igen:)



I LOVE NIKE

All these shoes..
 
Några adidas skor till vänster <-- Annars är det Nike (man ser ju på märkerna)


Min mamma har alltid varit ett big fan av nike och på så sätt har jag med alltid tyckt bäst om nike. På sista tiden verkar alla dessa nikeskor ha blivit väldigt populära, eller?? Typ nike air max, free run 5.0 och allt vad det heter. Men jag förstår, dem är dösnygga och finns i så många fina färger/mönster osv. Är själv i behov av ett par nya skor och just nu använder jag bara just "gympaskor" till vardags pga jobbet & för att det är grymt skönt. Fast det är ett par pumaskor, som jag fick ärva av min kusin, när jag var 12 år. Såatteeeh, som sagt jag behöver nya! Skulle vilja ha ett par skrikrosa eller leopardmönstrade, eller helvita nike skor men dem är ju inte sådäääär jättebilliga. Ska nog önska mig ett par i julklapp!