2013.

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Förlorade en anhörig och var på mitt livs första begravning, förlovade mig, tog studenten, skrev på ett hyreskontrakt på vår lägenhet,  påbörjade min vs-samling, tog körkort bl.a...

Hur har ditt 2013 varit? Alltså när jag tänker efter har det hänt huuuur mycket som helst, även om året har känts väldigt händelslöst.. Men nejdå har nog aldrig gjort såhär mycket på ett år, liksom läs bara listan över

Blev du kär i år? Är kär sen förra året

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 15 april - 1års dag med pojkvännen, lägenhetsvisning på vår lägenhet och spontan inköpte vår dyra dubbelsäng, 18 oktober - tog mitt körkort.

Vad är din största framgång 2013? Jobbet I thinkkkk

Bästa köpet? Min lilla vovve, eller körtkortet?

Vad spenderade du mest pengar på?  Mat & bensin, bilar också för den delen...

Gjorde någonting dig riktigt glad? Tjaaa, varje månad den 25:e blir jag glad för min lön!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Miss Decibel, Inte en krona, I CRY!!, Bombo, Reload. Massa sommarplågor här ja

Vem har du umgåts med mest? Min pojkvän maybe baby

Har du haft ett förhållande under 2013? Jajjemen

Vart reste du under 2013? Till thailaaaand & dalarna haha.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Nääe jag vet inte, mer sociala stunder kanske haha..

Vad gjorde du på din födelsedag? Kommer inte ihåg haha... Jobbade, hade moster & mamma & syster på besök på kvällen.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja

Vem saknade du? Min älskade underbara gammelfarmor som gick bort

De bästa nya människorna du träffade? Dem på jobbet :)

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Lev fucking livet men spara lite pengar till oanade händelser haha..

 



Outfit

linne - gina tricot // halsband - guldfynd(?) // jeansleggins - rut mfl (världens skönaste)
 
Ska alldeles strax köra mot jobbet, sista gången för 2013!! Woopwoop.



SMOOTHIE FRUKOST

 



Söndagsfika

 
Har varit hos min moster i ett par timmar nu, fikat, varit ute & gått och pratat massor. Gav henne en fin present också, blev sååå nöjd med inslagningen haha! Jag SKA uppdatera massor snart haha, men tiden räcker inte till!! Ska försöka visa lite julklappar och riktiga bilder ikväll, puss



GOD JUL!!

 
Hoppas er jul har varit bättre än min! Har hänt massa skit, sämsta julen EVER. Var hos pappa ett par timmar innan Kalle Anka, då vi var hos mamma resten av kvällen. Vi kom hem för en stund sen och kollar nu på tomten är far till alla barnen, har aldrig sett den innan. Är jättenöjd med mina julklappar, visar bilder osv sen!



DödsfuckingTRÖTT

 
Har precis kollat på julkalendern och tryckt i mig polkagrisar.. Jobbade 7-18.20 igår och 5-15 idag och imorgon vänta ännu mer jobb. Fun life!!! Hoppas ni förstår att jag är dötrött. Har tusen saker att göra innan jul med, good luckkkk.
 



Gårkvällen

 
Jag var extremt hundrädd fram tills jag var 12-13 då vi fick en egen hund. Och så igår blev jag bästis med dessa två! Dem enligt mig läskigaste & farligaste raserna - pitbull och rottweiler. Men dem va så goosiga. Nu ska jag jobba iallafall, 7-17, säkert övertid med... Puss!



Grattis pappsen

 
Mitt hår har växt några centimeter sen december 2012 faktiskt, wiiho! Idag har jag varit ledig, nästa lediga dag är julafton.. Sjukt! Idag har jag firat pappa som fyller 41! Hans kompis var där också med sina 4 barn som är typ mellan 3-8 år. Så sööta!! Fick glädjetårar när alla pratade i mun på varandra och var allmänt underbara. Är 100 gånger mer sugen på egen familj nu.. Tror jag blir en riktigt bra mamma!



Bebis




LÅÅÅNGT INLÄGG NU MEN MÅSTE SKRIVA AV MIG!! :)

Den senaste veckan har jag bara gått och tänkt på barn, bebisar, graviditet, förlossningar osv. Har läst massor med mamma/gravidbloggar, har lärt mig vad psuedo tvillingar är för något, vad prematur tvillingar är osv. Jag är typ besatt av allt som har med barn och graviditet att göra. Har velat ha barn i flera år nu. Men nu är jag verkligen sugen på ALLT som har med det att göra, själva graviditeten, planera förlossningen, förbereda osv. Har också alltid varit förtjust i just nyfödda/småbebisar men nu kan jag knappt vänta tills jag har en 4-5 åring, dom är så himla goa och säger alltid så roliga & söta saker haha!

Är såååå redo för barn just nu , men tyvärr måste jag vänta på fastanställning och lite bättre ekonomi innan vi kan börja försöka. Alltså jag är typ besatt av det här, tänker helt seriöst på graviditeter och förlossningar, barn osv HELA TIDEN. Har läst mammabloggar nu i flera timmar. Googlar och läser bloggar och tänker, hela hela tiden. Visste ni förresten att jag har stor chans till tvillingar? Min pappa är tvåäggstvilling, och tror att mamma har tvåäggstvillingar på sin sida med. (hennes mostrar är tvillingar men vet inte om det är en eller två-äggs) och eftersom två-äggs går i arv har jag STOR chans. + att det är större chans om man försöker direkt efter man slutat med p-piller och eftersom jag har p-piller och kommer försöka direkt när jag slutat med dem, så är chansen ännu större. ÅÅÅH vad mysigt det hade varit! Vilken lycka!

Förresten, frågade pappa häromdagen hur det gick till när jag va nyfödd med förlossningen osv och han ba "men det är flera år tills du ska ha barn". Och så pratade jag med farmor i telefon nyss, och frågade hur det var att föda tvillingar osv. Och hon sa samma sak "men det är flera år tills du ska ha barn" ALLTSÅ JAG BLir SÅ ARG, jag väljer själv när jag ska ha barn! Punkt slut. Kan säga att jag kommer vara gravid inom 3 år. Helst vill jag vara det nu. Blir ni inte glada för min skull då så behöver ni inte vara morfar/gammelfarmor till mina barn. Tack och hej.



Ska man skylla på kameran eller det kassa ljuset?


Fick ett par triss av "hemlig beundrare" på posten idag! Faaaast det var bara vår hyresvärd som hade gett oss det tydligen haha, så sött. Har fortfarande inte skrapat dem, väntar på Johnny eftersom det är till oss båda, men hoppas på storvinst! Idag har inte hänt ett pisssss som varit speciellt, har jobbat 6-15, varit ute med Smilla osv. Hon har typ fått någon slags demon i sig, skitläskigt.. Hon är jättekonstig när vi är ute och går och TROTSIG är bara förnamnet!



Söndag, igen????

en jätteful bild på mig igår och jättemysig frukost imorse.

Ooooch så var det söndag igen. Dagarna och veckorna går så hiiimla fort.... Det är sjukt. Aja ska ner i tvättstugan nu sen uppdatera med lite bättre bilder osv haha! Vi hörs. 



Look into my eyes wen I'm calling for u

 
Kan faktiskt vara nöjd med mina ögon ibland. IBLAND. Förut hade jag ganska långa ögonfransar men har tappat massor nu när jag inte tvättar av mitt smink längre hehe. Keep u updated later, xoxo



Minitest

Vad har du på dig? - Jeansleggins och oversize tröja, skööönt!

Vilken var den senaste filmen du såg? - Såg en bit av Grinchen igår innan swefilmer cepade

Hur uppvaktar man dig? -  Ger mig massage eller pill i håret<3333 eller vad menas?

Vem känner dig bäst och varför? - Ingen alls. Förut va det min syster, men nu när vi inte bor ihop längre så missar man allt om varandra..

Vad stod det i ditt senaste skickade sms? - "Vart, med?"

Vad står på din shoppinglista till våren? Haha nooo idea, vi har en hel lååång vinter framför oss först.. Men lite kläder kanske!

Den du senast sov över hos - Hmmm, hos pappa för några månader sen? Sover inte hos folk längre när man har egen lägenhet.

Vilket mål jobbar du mot just nu? - Ska skriva upp en fin lista med nyårslöften & olika mål för 2014, alltifrån mål inom ekonomin,  gå längre promenader med Smilla för både hennes & min skull, äta nyttigare/bättre mat osvosv.

Vad vill du bli när du blir stor? - Mamma till minst 2 barn!

Kakor, chips eller godis? - Godis. 

Ljushåriga eller mörkhåriga killar? - Det beror helt på personen, alla passar i olika:)

När grät du senast? Varför? - Minns faktiskt inte, gråter inte så mycket längre.

De bästa svenska skådespelarna? - Finns typ iiiinga, alla är verkligen SÄMST, men Mia Skäringer är för go!

Nämn tre saker på din att-göra-lista? - Diska, gå en långpromenad med Smillis och duscha.(skrev detta för några timmar sen, har inte gjort nånting utav det, ligger i sängen nu redo för att sova... oups)

Skriv namnet på någon du ser upp till - Hanna, min moster. Hon har alltid varit en förebild för mig.

Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – Ingen alls, man kan tro att jag är adopterad.. Men har typ identisk kropp som min mamma, pappas tår och ögon osv.

Hur lång är du? 1,65

Älskar sånahär test hihi. Bjussar på en jääättegammal bild, snart ett år sen denna togs! Nu ska jag sova, godnatt. 



FINALLY FRIDAYYY

 
Ful töntbild och chill outfit. Heeeeeej! Äntligen fredag, herrejävlar vad dagarna bara flyger förbi! Hämtade Smilla efter jobbet, hon har varit hos pappa sen i tisdagskväll eftersom vi jobbat så mycket så har han varit hundvakt. Guuud vad jag saknat henne!! Aja är ledig i helgen så hittar nog på något kult ikväll.. Puss



12.12.13

 
 
 
 
Min hemskt fula mys-outfit idag och julmat vi fick på jobbet idag! City gross har bjudit alla kunder på julbord, man fick ta en tallrik & fylla med vad man ville på bordet. Värsta jävla gratis-buffen, och så sjuuukt mycket folk! Det var fan det coolaste jag sett i en matbutik. Har varit jättekul att jobba idag , hoppas fredagen blir minst lika bra sen är jag ledig i helgen! 



Where are u christmas?




Lite bilder från weheartit osv, har suttit och kollat på mysiga julbilder ett tag nu men julkänslan ligger på 0,0000. Vi har ingen snö, den försvann lika fort som den kom. Igår hade vi 10+ grader.. Är det ens december?
 



Där var jag väl kreativ..?


 

Fixade iordning detta när jag julpyntade förrförra helgen.. Slängde den fula, jobba plastpåsen till våra julljus. Tog en "påse" från där våra blockljus från Rusta har legat. Fyllde den med ljus istället och en liten rosett som stänger ihop påsen, klart! Smart va..? 



Gingerbread house


Gjorde ett pepparkakshus med min pojkväns lillebror i lördags... (som förövrigt är 3 dagar äldre än mig bara). Det var inte alls så lätt som jag trodde. Har bara dekorerat pepparkakshus innan, mamma/pappa har väl gjort grundarbetet. Sockret var jättevarmt, delar hade spruckit så vi fick limma ihop det och vi tog glasyr istället för kristyr för det är godare tycker jag och enklare att göra för den delen. Men ja, haha, vad tycks? Är jätte onöjd och kan inte fatta att JAG JOBBAR SOM KONDITOR. Borde ha gjort världens pampigaste pepparkakshus, varit jättekreativ & noggran men nejdå. Slutade med att jag bara kletade på massa grejer överallt. För huvudsaken är ju att det är gott att äta sen! (lagom kul att städa allt sen btw..)



JULBORD

 
Nejmen tjeeenare. Har faktiskt inte haft tid att blogga and I'm so sorry. Haha skojjjaaa tycker det är så töntigt när man slänger in lite engelska i en mening men kände ändå för det nu (??) Aja. Har varit på julbord idag med pojkvännens jobb, gratis är gott! Nu är dock all snö borta så julkänslan ligger på noll igen. Godnatt!



JUST NU:

 
Hände jättemycket saker igår så hade verkligen ingen tid för update. Nu ska jag jobba 6-15 sen tar jag också helg!! Åååh behöver få sova ut.. Btw, klaga inte på snön, det är mysigt. Jag ääälskar det. Puss



The best shoe in the whole wide world


New in // uggs. (billigskitskoför300)

Fast ja, jag vet att det inte är uggs eftersom de inte är äkta från märket "ugg". Men vad ska man säga då? Jag säger alltid uggs till sånna här skor, tror typ alla gör det..? Man säger ju inte direkt "varmfodrad stövel" som det brukar stå som beskrivning på hemsidor osv. Men äsch, ett par sköna fina mysiga billiga skor iallafall. Vill helst ha låga i chestnut färg, men dessa är höga & en blandning mellan chestnut/walnut?? Dessutom har dem en brun kant som ni ser som jag först inte gillade alls, men tycker dessa är perfekta nu. Så himla sköna! LOOOVEEEE.



Promenad i Sven...



Var tillbaks på jobbet idag efter 2 helt underbara lediga dagar. Gick jättebra idag, hann med en hel del och slutade nästan i tid, fick även jobba med Tina som jag inte gjort på typ 1,5 månad om inte mer så det var najjjjs. Saknat henne hihi. Sen jag kom hem har jag tagit en halvlång promenad med Smilla i den här jävla stormen.. Hade det varit en snöstorm så fine, men regn & blåst storm = NEJNEJNEJ. Har även kollat på julkalendern och öppnat mina kalendrar, har ingen julkänsla alls dock :(:(:( Snälla snö kom snart! 



Myspys

 
Har precis varit ute på en långrunda med Smilla, med vantar, mössa & termobyxor (!!) haha. Nu ligger jag i min mysiga säng med mackor, vatten & bästa julfilmen: grinchen. Godnatt



Världens bästa mamma


Helt seriöst: jag har världens bästa mamma. Idag är jag 19 år gammal och jag har flyttat hemifrån för längesen, i över 1 år har jag bott i egen lägenhet med min pojkvän. Jag har tagit studenten & har jobb och tjänar mina egna pengar.. Trots det har min mamma köpt paketkalender till mig ♥♥ Dock har jag bara fått 14 paket än, men ska få de sista 10 sen när hon slagit in dom med hehe. Och det finns inget töntigt med detta, tycker det är så sjukt gulligt och såklart är det jättekul att få öppna paket varje dag fram till julafton! Hittills har jag fått: en chokladkalender, winter socks, ansiktsmask & rakhyvlar. Bästa mamma. 



Christmas wishes



Ni anar inte hur lång tid det tog att göra detta kollaget, men nu är jag äntligen klar & nöjd! Har gjort en utförlig önskelista till mamma detta året med bilder, vart hon kan köpa det osv som ni ser. Självklart vill jag ha så mycket mer, men önskar mig mest sånt jag behöver faktiskt.. Jag önskar mig även bara realistiska saker, alltså tex jag vill ju ha primeboots. Men jag önskar mig inte det för jag kommer aldrig få det pga priset. Sen vill jag hellre ha lite fler, budget saker än en enda dyr grej bara. Vill fortfarande vara den som har mest paket under granen hihi!
 



Kvalitetstid med släkt & familj

 
Har varit hos mamma hela kvällen, ätit god mat & fika men framförallt firat min lillasyster som fyller 17 idag! (fast det blir igår nu..) Har haft det jättebraaa, har kollat igenom lite gamla bilder från min dator och sådär haha! Ska sova nu, pusspuss



Bekännelser

Skulle jag på något sätt bli gravid nu skulle jag inte göra abort. Men har ju p-piller så chansen är väl inte sådääär stor..

Jag och min lillebror har tänt eld på typ 100 kvm av en ö en gång hahhaha, vi skulle elda upp en liten spindel jag var rädd för typ och så blev det en hel brand..

Jag är orolig inför framtiden, hur det ska bli med jobb, boende, barn osv.

Så sent som för 2 veckor sen fick jag reda på varför mamma & pappa gjorde slut. Det var typ 11 år sen nu.. Tack gode gud för det! Hade inte klarat av att leva med dom om dem skulle bo ihop idag.

Jag vill helst inte träffa mina föräldrar samtidigt, känns bara allmänt jobbigt. Kan inte se dem två ihop för det var så längesen dem var ihop. Kommer knappt ihåg tiden då vi var en familj. Dem har gjort slut av en anledning och jag vill inte att bara för att dem har barn ihop, att vi ska "tvinga" dem att träffa varandra. Dem hade absolut inte träffats eller hörts av nu för tiden om inte jag & min syster fanns!

Jag heter Rebecka i andranamn.

Jag har en kal fläck i mitt huvud.. Har haft det sen i 8an, ser seriöst ut som att jag har cancer. Vet inte varför håret inte vill växa just där? Ser jättekonstigt ut haha.

Jag vill äta nyttigt!! Men det är jättesvårt när man är två personer med olika vilja och så är det rättså dyrt att äta nyttigt. Billigare att köpa en panpizza ju haha!




 

Så fult att bilderna blir i olika storlekar (??) men whatehell.



Smaaart där


Fick denna i brevlådan igår och öppnade några luckor i förväg eftersom jag jobbar på City Gross så kan det vara bra att veta vilka rabatter det är i förväg så man kan eventuellt ta med sig kupongerna, smidigt! Ska nog köpa hem lite juice den 4e ser jag.. Tycker iallafall det är en jättekul & smart grej, så himla kul att man får liksom öppna luckorna så det blir som en riktig kalender tycker jag!



Cozy shit

 
Lovar och svär att det är mååånga fler 19-åringar som kollar på julkalendern! Hehe men jag uppdaterar massor efter dethär, kolla ni också vettja för den verkar faktiskt vara bra, puss!



Lussebullsbak

 
 



Adventsmys


Har varit iväg & köpt massa julpynt idag så nu har vi typ världens mysigaste lägenhet. Är JÄTTENÖJD med sovrummet iallafall, kommer sova som en kung inatt! Visar bilder imorgon eller något för alltså åååh det är så fint! Annars har vi fikat, städat, pyntat och sånt idag. Ska iväg till min pojkväns kompis nu & dricka kaffe och spela kort eller nåt? Hörs sen.



Gårdagens outfit

 
Igår var vi i stan en runda, köpte en julklapp & presenter till min syter som fyller år snart! Jag hann även julpynta, göra lussebullar och sånt, så himla myyys. Dock fick jag göra allt själv haha.. Men jappp, nu har jag världens i-landsproblem - ska jag somna om eller vakna till, äta frukost osv..?



U never get 2 old

ÄNTLIGEN FÖRSTA DECEMBER, FÖRSTA ADVENT & JULKALENDERN!! Kan inte beskriva hur mycket jag längtat efter detta! Idag ska jag verkligen uppdatera bättre hehe.. Kan berätta om gårdagen snart, puss:)